Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky ač mi je Šárka silně nesympatická a myslím si o ni své, bych ji nenazvala kurvičkou
Nechápu proč a z čeho usuzujete.
Milan se ale omluvil, za to, že hrál na všechny hru. Řekl to hned na začátku duelu. Pak to chtěl vzdát, ani se nedivím - dívat se na mě David tak, jak se díval na Milana - tak mu jdu rovnou jednu střelit, zuby nezuby (moje). David to po něm nechtěl kvůli ostatním, ale kvůli svému egu. Nechápu proč by mu měl Milan tak moc vadit, když ho všehovšudy zažil možná 10dní dohromady. A že ho sledoval v televizi? To my snad ne? Och ![]()
Od začátku fandím Michalovi, líbí se mi vzhledově
to mluvení no…co už, ale dokázal i zapracovat, je milej, příjemnej, zábavnej ![]()
Sára mě nijak nerajcuje, je to mladá pubertání koza, na z toho vyroste ![]()
Teda musím říct že včera mě to uplně dostalo, bylo to totálně na
z těch „lidí“ tam… To jaká je Šárka ubohá, se moc hezky projevovala, totálně psychicky nevyrovnaná ženská, to o předváděla Sára, David no neuvěřitený, fakt to byla krásná ukázka jací jsou někteří lidi ubožáci..Milana mě bylo líto, ale jsem si naprosto jistá tím že to pustil, on tu odpověd věděl, ale nechal to, už toho měl dost…
Z celé farmy jsem zhnusená, doufám že jenom vyhraje Michal protože ta blon ubožačka to by byla síla… ![]()
K tereze se nevyjadřuju, to co tam včera sehráli skrz Milana to bylo jak ve středověku- lynčování, Milana jsem nemusela ale včera jsem mu to hrozně přála…
@smajl píše:
O tohle se s váma musím podělit: to je komedie-slovenský farmář hledá ženuhttp://farmarhladazenu.joj.sk/…eopatra.html
tak to není možné
A co tam zas dělá Indián?
Tomu už se nedá ani říkat pokleslá zábava… Kdo sponzoruje ten filmový materiál? ![]()
@smajl píše:
O tohle se s váma musím podělit: to je komedie-slovenský farmář hledá ženuhttp://farmarhladazenu.joj.sk/…eopatra.html
jáááj
![]()
Zdálo se mi to, nebo je tam náš známý indián?
Jinak slušný mediální humus ![]()
Příspěvek upraven 24.08.12 v 08:41
@smajl píše:
mě jen na tom přijde divný že většiná lidí napíše že Milan takový není ale Šárka jo..tak to ty lidi můžou vědět?
Jen otázka patií a antipatií. Můžou to napsat stejně jak Ty, tisíc lidí - tisíc názorů.
@blorchi píše:
Holky tak mi to neda a musim reagovat, prece jen kdyby si to tady finalista nejakej cetl, tak at vi, co si o nem aspon myslime![]()
Šárka, je podlemeho falesnice falesna.Kurvi.cka a totalní bordelarka. Kdyby byla co propto, nenechala by toho Davida at nakresli takovej obrazek, normalni zenska by rekla, jste normalni, co to delate? A zatrhla to.
Libuska me trochu nastvala, pac na kameru rikala, ze je sarka falesna a preje vyhru Milanovi, ale kdyz ae Tereza ptala jestli vsichni stoji za tim obrazkem Libuska se nezvedla
Co se tyce Sary, tak to entreba komentovat, to je iq tykve, fuj zenskaA ten David, jak mu tam cosi Tereza rikala, mela jsem uplne husinu jak se na ni dival, to musi byt taky prase. Mirek me taky nastval, myslela jsem ze je jinej charakter.Mrzi me, ze to nevyhral Milan, prala jsem mu to. Jediny bral soutez vazne a ne jako sukacskou rekreaci.
třeba tady..ale zdá se mi, jak jsem dočítala, že jsem to četla vícekrát.
@RyBANA píše:
třeba tady..ale zdá se mi, jak jsem dočítala, že jsem to četla vícekrát.
Díky
Nadávky jsou zcela zbytečné
Příspěvek upraven 24.08.12 v 08:41
@Dice Souhlas. Jen ta Šárka mi nevadí… Ale co se týče Milana, naprosto souhlasím.
@Sabi.M píše:
Není to opar, Sára to psala už několikrát, že je to mateřské znamínko…
Díky, za vysvětlení ![]()
Mě včera překvapil ten rychlý odchod z farmy. Naložili zvířata a šli hned pryč. A nebo to bylo tak sestřihaný že to tak vypadalo ![]()
Tak tereza dělala ze sebe skoro matku terezu aby si to tam kluci vyjasnili atd. Ale sama mluvila o svý kabele za zabedněnce taky mohla něco jim říct ne? A milan tu otazku poslední vypustil a ten prostředník zved že na to s*re a nechal šárku a né proti šárce ta sára je fakt na přesdržku
@ivik21 píše:
tak to není možné![]()
A co tam zas dělá Indián?
![]()
Tomu už se nedá ani říkat pokleslá zábava… Kdo sponzoruje ten filmový materiál?
jako je to síla..já nechápu proč ty lidi do té televize vůbec lezou
Hlavně, že říkal Standa, že musí bezvadně uklidit farmu, než odejdou a pak fnk a pěkný binec tam zůstal. Jsem zvědavá, kdo to pak uklízel. Štáb asi, nebo Terka???