Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
24.8.12 00:35

Hojky holky až tejďka jsem přišla na tuto diskuzy a ohledně Milana a Davida bych chtěla napsat to že Milan se měl podle mě omluvit že se choval jak idiot a přitom my přišlo že se snažil psychologicky podsouvat Davidovy že se má omluvit vlastně on protože to tak vlastně nemyslel ale kdo mu má vidět do hlavy??? Milan je podle mě slaboch co se neumí kouknout do očí když s někým mluví…neumí se omluvi a pak se vymlouváí že nemusí podlejzat že se Davida nebojí a přitom kdybyna něj David bafl tak by si nadělal do gatěk :D jo a že Milan strapnil Davida?? (dle M slov ) ale podle mě strapnl sám sebe víc páč David byl ok a říkal mu ať se uklidní a neřve na něj a Milan měl hysťák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.8.12 00:39

@klarushka
vzdyt Milan se mu omluvil uz pred tim, ze to bylo v zapalu hry… ted se mu uz znova omlouvat nechtel a nechtel se pomalu plazit u jeho nohou, jak by asi uvital David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
24.8.12 00:51

@kajinkac podle mě davd pouze chtěl aby se omluvil všem za to jak se k nim choval ale abych neodbíhala od tématu Milan když s Davidem mluvil tak se mu bál podívat do očí a snažil se psychologicky dosáhnou toho aby se David omluvil jemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
24.8.12 02:15
@klarushka píše:
@kajinkac podle mě davd pouze chtěl aby se omluvil všem za to jak se k nim choval ale abych neodbíhala od tématu Milan když s Davidem mluvil tak se mu bál podívat do očí a snažil se psychologicky dosáhnou toho aby se David omluvil jemu :nevim:

Ale kdepak. Davidovi o žádnou omluvu vůbec nešlo, přestože zazněla dokonce dvakrát. Snažil se před kamerami, cítíc podporu kindršturmu, ponížit Milana, tím si zahojit svoje pošramocené ego a vylepšit se před diváky. Svým pohledem plným pomstychtivosti, nenávisti a výroky ale jen potvrdil jak je přízemní.

Upřímně, za chování většiny v tomto týdnu k Milanovi, by se naopak měli omluvit oni jemu.

• Citovat
  • Upravit
731
24.8.12 06:58

To se nám ten nezrežírovaný večírek ale pěkně povedl, což? :mrgreen: :potlesk: Šárka jen ukázala jak malý dokáže být malý člověk - čekal někdo něco jiného? A stádo, že stádo jest. Ano, ještě David…ohánět se názorem Kinderstube, wow to je slovo do pranice :mrgreen:
Posíláme Michalovi ostošest, je to hráč jak má být, tak ať vyhraje konečně ten lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvine
24.8.12 07:33

Kravina na entou, teď po 23 dnech cca finále, uhozenost.
Milan přestřelil, jak řval, mě by se to taky nelíbilo, ale škoda pár dílů mi uniklo. Nemůžu posoudit, jak se choval ke všem, ale měli se všici nad tím povsnést hlavně David a rozloučit se podáním ruky a třeba i zapomenout. Milan je slabší povahy a naopak ho obdivuju na to, že neměl oporu u nikoho si vedl dobře. Stejně dobře si vedla i Šárka, mě se naopak líbí, je pracovitá.
Blbci fandili Šárce, ale ta jim 11 nebo 12 dílů nedá :mavam: :D
V soukromý si to Jirka taky vyříkal s Michalem mají všude fota s MC donaldu atd.
Jirka se mi taky líbil a nesl to statečně, jiný by se urazil.
Farma mi bude taky chybět…
Tak hurá do finále, tipuji Šárku má nabiflováno a Míša je tak trochu popleta, nervozní…Ale bůh ví co bude za otázky nebo čím zas překvapí NOVA.

• Citovat
  • Upravit
731
24.8.12 07:38

No, mně se líbilo, jak Š. při 7dmé otázce pomalu začala mizet maska a začínala se systematicky hroutit :mrgreen: Ještě dvě otázky a dočkali bychom se skutečných perel. Škoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.8.12 08:10

Ahojky, no zklamalo mě to a nejspíš díky propadu sledovanosti Nova urychlila finále? :think:

Čekala jsem lepší ukončení a ne koktavé „vysvětlování“ dááávno známých „pravidel“.

Sleduji Farmu od počátku, ale „dávno a všem známá pravidla“ jsem stejně nezaznamenala :nevim:

Finálová otázka byla spíš podpásovka pro Milana…

Zklamaná jsem moc, ale zvědavá na vítěze též :oops:

• Citovat
  • Upravit
3164
24.8.12 08:15

Jsem úplně zklamaná :( včerejší duel totální mazec,propadák
Výhru přeji Michalovi :dance: a né Šárce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:17
@klarushka píše:
@kajinkac podle mě davd pouze chtěl aby se omluvil všem za to jak se k nim choval ale abych neodbíhala od tématu Milan když s Davidem mluvil tak se mu bál podívat do očí a snažil se psychologicky dosáhnou toho aby se David omluvil jemu :nevim:

já to teda vidim taky taky..David je sice tupoun ale řekl mu to jasně že chce aby se všem omluvil, aby všichni pochopili, že to z jeho strany byla opravdu hra a že je ve skutečnosti jiný a on měl při snažení o omluvu opět ty své jízlivé poznámky a ve finále řekl že se omlouvat nebude že chce aby to jen všichni pochopili. jenže když vás někdo urazí a lidi kolem vás pak taky a pak žádné promiň nepřijde a jen řekne: chci aby jsi věděl že takový nejsem tak mu to budete věřit? :nevim: Jinak jsem ale včera fandila spíš Milanovi protože si myslím, že on je ten kdo by si ty peníze zasloužil nejvíc protože ten jediný předváděl že je farma o farmaření..Tu Sáru jsem včera vůbec nepochopila jak spustila na Milana a být Milanem tak jí snad jednu fláknu, ikdyž tam zas pak řekla že na Šárku ukázal prostředníček, pokud to tak bylo tak to si odpustit mohl ale na druhou stranu tam prostředníček ukazoval celkem často, takže to už ani neměli brát jako urážku spíš jen jako gesto..To jak Milan požádal zda na otázku můžou odpověď jít tereze pošeptat jsem koukala, protože nevím proč ale přišlo mi to že v ten moment to chtěl Milan vzdát, ale teď si myslim že tam nešlo o napovídání jako o to, že si myslim že Šárka od něj opisovala, protože vždycky napsala odpověď až jako druhá a co psali za písmeno se dalo odposlouchat, já taky věděla dřív než otočili tabulku co tam napsali. Další co nechápu je, proč tu někdo nadává Šárce do kurev, intrikánek apod..zná jí někdo z vás? ono je jednoduché někoho odsoudit..přijde mi na tom k smíchu, e např. Milan ať se tam choval jak se tam choval většina lidí se ho tu zastávala že takovej jinak neni a že to hraje a šárku tady většinou odsuzujete..co když ani ona není ve skutečnosti taková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
24.8.12 08:17
@panenka87 píše:
Nevim ale uz se tomu doma taky divime, ze ma tu pusu tak dlouho olezlou! je to vubec opar?:-D

Není to opar, Sára to psala už několikrát, že je to mateřské znamínko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:18

O tohle se s váma musím podělit: to je komedie-slovenský farmář hledá ženu :-)

http://farmarhladazenu.joj.sk/…eopatra.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
24.8.12 08:28

Určitě taková není, možná ještě horší…někdy stačí jediná věta a je jasno…a veškerá snaha a hraní vniveč…
btw - když se někde veřejně prezentuji, musím počítat i s negativními ohlasy. Říkám jen svůj názor, nenadávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
24.8.12 08:29
@maxi2408 píše:
Určitě taková není, možná ještě horší…někdy stačí jediná věta a je jasno…a veškerá snaha a hraní vniveč…
btw - když se někde veřejně prezentuji, musím počítat i s negativními ohlasy. Říkám jen svůj názor, nenadávám :mrgreen:

mě jen na tom přijde divný že většiná lidí napíše že Milan takový není ale Šárka jo..tak to ty lidi můžou vědět? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.8.12 08:30
@klarushka píše:
Hojky holky až tejďka jsem přišla na tuto diskuzy a ohledně Milana a Davida bych chtěla napsat to že Milan se měl podle mě omluvit že se choval jak idiot a přitom my přišlo že se snažil psychologicky podsouvat Davidovy že se má omluvit vlastně on protože to tak vlastně nemyslel ale kdo mu má vidět do hlavy??? Milan je podle mě slaboch co se neumí kouknout do očí když s někým mluví…neumí se omluvi a pak se vymlouváí že nemusí podlejzat že se Davida nebojí a přitom kdybyna něj David bafl tak by si nadělal do gatěk :D jo a že Milan strapnil Davida?? (dle M slov ) ale podle mě strapnl sám sebe víc páč David byl ok a říkal mu ať se uklidní a neřve na něj a Milan měl hysťák ;)

souhlas, „omluvu“ tak jak ji milan podal bych taky ńepřijala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí