Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
23.8.12 21:57

Jo, taky jsem si všimla, že Tereza hrotila jen to, co se jí/Nově??? hodilo do krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.8.12 21:58

Spíš Nově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
23.8.12 22:10
@Radunka píše:
Co se týče počtu hus a kačen, Milan za ten cca týden měl možnost xkrát je spočítat, určitě se o ně taky staral, zaháněl je atd., kor když byl s Michalem sluhou. A to že si je Šárka spočítala a pamatovala si to, to byla čistě její plus, pak říkala že měla spočítaný všechny zvířata.A hlavně si myslím, že pokud by to věděl, tak by to řekl a ne jak tu někdo zmínil že to nechal Šárce… na to by ani nebyl čas jak ona to řekla rychle.

No určitě neměl nic jinýho na práci než jen počítat husy a kačeny - jasně on měl vlastně dopředu vědět, že tato otázka padne a předem si je spočítat :zed: Šárka to věděla protože tam byla mnohem déle a za tu dobu starání se o ně to musela vědět i kdyby nechtěla. A Milan ikdyž tam nebyl tak dlouho to věděl taky - akorát tu výhru Šárce vyloženě nechal - toho si musel všimnout i slepej. A Šárka to už nemohla vydržet a nemohla se dočkat až tu odpověď ze sebe vyprskne jako malý děcko a vůbec si neuvědomila, že výhru vlastně dostala - Z takové výhry ani nemůže mít radost - nebo vlatně může - je to přerostlý děcko, který si to ani neuvědomuje. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1553
23.8.12 22:10
@Hanka007 píše: Šárka je čuza a ta Sára odčeho ma asi olezlou hubu?

Tfuj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.8.12 22:12
@Petr00 píše:
No určitě neměl nic jinýho na práci než jen počítat husy a kačeny - jasně on měl vlastně dopředu vědět, že tato otázka padne a předem si je spočítat :zed: Šárka to věděla protože tam byla mnohem déle a za tu dobu starání se o ně to musela vědět i kdyby nechtěla. A Milan ikdyž tam nebyl tak dlouho to věděl taky - akorát tu výhru Šárce vyloženě nechal - toho si musel všimnout i slepej. A Šárka to už nemohla vydržet a nemohla se dočkat až tu odpověď ze sebe vyprskne jako malý děcko a vůbec si neuvědomila, že výhru vlastně dostala - Z takové výhry ani nemůže mít radost - nebo vlatně může - je to přerostlý děcko, který si to ani neuvědomuje. :pocitac:

jj souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
23.8.12 22:18
@Hanka007 píše: Šárka je čuza a ta Sára odčeho ma asi olezlou hubu?

No nevím, od čeho je olezlá? :pankac: - Představ si, že mi je 8 let a ptám se tě - Mami od čeho má ta Šárka tak ozlelou hubu?

• Citovat
  • Upravit
Petr00
23.8.12 22:19

Sáru sem myslel - pardon :-)

• Citovat
  • Upravit
504
23.8.12 22:19

To se dětem neříká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
23.8.12 22:22

Milane, jsi borec. U mne jsi vítěz, v duelu jsi nezklamal. A jako morální vítěz jsi z farmy odjel se vší parádou. Ta pubertální svoloč závistivá odtáhla pěšky na vlak.

• Citovat
  • Upravit
504
23.8.12 22:24

A zavazadla jim vezl traktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
23.8.12 22:25

Holky tak mi to neda a musim reagovat, prece jen kdyby si to tady finalista nejakej cetl, tak at vi, co si o nem aspon myslime :P

Šárka, je podlemeho falesnice falesna.Kurvi.cka a totalní bordelarka. Kdyby byla co propto, nenechala by toho Davida at nakresli takovej obrazek, normalni zenska by rekla, jste normalni, co to delate? A zatrhla to.

Libuska me trochu nastvala, pac na kameru rikala, ze je sarka falesna a preje vyhru Milanovi, ale kdyz ae Tereza ptala jestli vsichni stoji za tim obrazkem Libuska se nezvedla :nevim:

Co se tyce Sary, tak to entreba komentovat, to je iq tykve, fuj zenska :poblion: A ten David, jak mu tam cosi Tereza rikala, mela jsem uplne husinu jak se na ni dival, to musi byt taky prase. Mirek me taky nastval, myslela jsem ze je jinej charakter.Mrzi me, ze to nevyhral Milan, prala jsem mu to. Jediny bral soutez vazne a ne jako sukacskou rekreaci.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
23.8.12 22:26

U Sáry na tom rtu mi to připomíná ulcus durum, neboli vřed způsobený přijící (syfilis).

• Citovat
  • Upravit
becky87
23.8.12 22:27
@Pepazhornidolni píše:
Milane, jsi borec. U mne jsi vítěz, v duelu jsi nezklamal. A jako morální vítěz jsi z farmy odjel se vší parádou. Ta pubertální svoloč závistivá odtáhla pěšky na vlak.
:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
504
23.8.12 22:28

Sara nam ukazala jak je blbá sprostá a tedy jaky má prsa ale nic víc a david ten lenoch linej-hlavně že machruje. Milanovi nesaha ani po kotníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.8.12 22:28

To je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie