Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
23.8.12 15:39

@Granda Je to jak s detektivkou, jak vím, kdo je vrah, přestává mě to bavit. Je jedno, kdo to kam napsal, chyba je, že ta informace se ke mě dostane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.8.12 15:46
@Paoloska píše:
@Granda Je to jak s detektivkou, jak vím, kdo je vrah, přestává mě to bavit. Je jedno, kdo to kam napsal, chyba je, že ta informace se ke mě dostane…

no jo, to pak nesmíš chodit na stránky, kde se to řeší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.8.12 16:11
@Granda píše:
no jo, to pak nesmíš chodit na stránky, kde se to řeší :-)

Přiznávám, jsem vinen… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.8.12 16:18
@Paoloska píše:
Přiznávám, jsem vinen… ;)

přiznání je polehčující okolnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
23.8.12 16:47

Bude mi chybět Jiříkova hláška, kterou často dal k dobru při hádkách: „Jak to říkám, tak to je, a hotovo.“ Jak mile sebestředné.

• Citovat
  • Upravit
9994
23.8.12 16:47
@Pepazhornidolni píše:
Bude mi chybět Jiříkova hláška, kterou často dal k dobru při hádkách: „Jak to říkám, tak to je, a hotovo.“ Jak mile sebestředné.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.8.12 19:10
@Pepazhornidolni píše:

no ono už to tak dlouho nebude…a na netu má luxusní videa, který stojí za kouknutí, tam je hlášek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr Pešek
23.8.12 20:01

Velké zklamání

Nova je důkazem toho, jak se nechá zprznit skvělé téma a prvotní úmysl celé hry. Hledal jsem pravidla na netu a jako divák (… který zná pravidla,,, fakt směšná hláška) jsem našel jen prostá základní pravidla, která byla omýlána v televizi. Největším porušením pravidel bylo navrhnutí částky Libuši. Bylo jasné že jí přijme a tudíž vznikne prostor k manipulaci s pravidly. Ženy v tomto případě byly zachráněny. Došlo tedy k porušení ze strany NOVY a být hráči, zažaloval bych je.Pak už to šlo ráz na ráz. Divák si povšimne nesympatijí Terezy k Jirkovy, kdy hráčům podstrkuje otázky typu Nemanipuluje náhodou s vámi? A jeho neustálé a hrubé porušování pravidel? Všichni jsme viděli že farmář týdne nemá žádnou pravomoc jak potrestat provinění na farmě. Porušení nikdo netrestal viz. David nenanosil dřevo, ve farmářském domku si odpočíval kdo chtěl, Kubikula si tam chodil studovat, prostě fraška. Ale jen Jirka za všechno mohl. Haha. Přitom když řekl madam Šárce, že je sluha tak at jde udělat dříví, nešla a jen frfňala stejně jako Kubikula. Prostě Jirkova přímost se nikomu nelíbila. To samé hodnocení Standou. Den končí půlnocí, nebo aspoň třeba v osm večer. Prostě velký podvod na lidi s upravováním pravidel. Jak píší sami diváci, rozhodovali lidé, kteří i v samotném závěru frfňali jak malé děti, kdy si měli přítomnost užívat.
A hláška o zabedněncích? Je na ní jen vidět jak o těchto lidech uvažuji ti, co si je vybrali do pořadu a jak sa nimi dokáží za penízky manipulovat. Škoda. Fakt jinak nádherný námět, prostředí a bezva hospodář. To je vše co mi utkví v paměti. Peťan

• Citovat
  • Upravit
504
23.8.12 20:14

Nova je hrozná a buhvi jestli to Tereza tak řict neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
23.8.12 20:34

To vidím jak si Šáryna zapoměla kartáček a pastu na zuby, to by Tereza neseděla tak blízko :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Petr00
23.8.12 20:35

Já sem hned věděl, že Mirek si na toho pohodáře z velké části hraje. A alkohol mu nyní oteřel ústa a řekl zřejmě i to co nechtěl - nadával tam lidem a teď asi všichni, kteří mu fandili jen čumí s otevřenou pusou.

• Citovat
  • Upravit
504
23.8.12 20:45

Jak to vypada lidi? kdo vyhral duel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
23.8.12 20:48

Ještě nikdo, ale prý vyhraje blonďatá puberta..

A David se chová jako kretén!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
23.8.12 20:49

David je trapnej s tim, jak se pořád rejpe v tom výstupu s Milanem :cert:
Dneska jsem vyjímečně a snad poprvé souhlasila s Libuškou, jak říkala, že Milan neni špatnej člověk a výhru mu přeje a Šárka, že je falešná 8o To jsem si o ní myslela celou dobu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
23.8.12 20:50

Trapáci s transparentem v čele s největším VOLEM Davidem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!