Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Peťulka2608
23.8.12 08:10
  • Citovat
  • Upravit
11896

Tak včera jsem si to užila :pankac: :pankac: Jirku konečně přešel humor. ;)
Dneska přeju Milanovi, ale myslím, že vyhraje Šárka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697

David Dutohlav :lol: jak tady někdo napsal, tak to je vážně výstižný :mrgreen: :mrgreen: chtěla bych ho vidět v jeho tak úspěšném profesním životě, když nedokáže překousnout jedno sklapni, je to chudák, kouká na Milana jako by mu vyvraždil rodinu, přála bych výhru Milanovi, už jen proto, že by se David, Jana a spol posrali :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
23.8.12 08:12

@Karku mám na to úplně stejný názor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
23.8.12 08:12
@Dice píše:
NO minimálně si mylsím že si to Tereza neměla dovolit, takto je nazvat když vlastně oni už nic nehrají, byla to naprostá urážka, co jí vylítla z huby a divím se že jí někdo jednu nestřelil. Je neuvěřitelně nesnesitelná… :poblion:

Ty jo, ale oni to jsou opravdu zabedněnci, ne teda všichni, ale ten David teda určitě. Tereza vždycky říkala co si myslí a kdyby nemohla, tak by to jistě vystřihali..

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
23.8.12 08:13
@Karku píše:
David Dutohlav :lol: jak tady někdo napsal, tak to je vážně výstižný :mrgreen: :mrgreen: chtěla bych ho vidět v jeho tak úspěšném profesním životě, když nedokáže překousnout jedno sklapni, je to chudák, kouká na Milana jako by mu vyvraždil rodinu, přála bych výhru Milanovi, už jen proto, že by se David, Jana a spol posrali :lol: :lol: :lol:

souhlasím :)

• Citovat
  • Upravit
10048
23.8.12 08:14

Ať jsou nebo nejsou ona jako moderátorka si má zachovat určitou úrověň, toto byla nadávka na normální lidi ne na soutěžící, oni už nesoutěží…
Tereza je opravdu dávno vyhlaslá hvězda (pro někoho hvězda) a další „výkonem“ tady na farmě mylsím jasně dala na jevo že práce v tomto oboru prostě pro ni už není.
Neuvěřitelně falešná a afektovaná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.8.12 08:15

S Davidem souhlasím, přijde mě uplně blbej a nechápu jak může mít nějakou vysokou pracovní pozici.
On měl být ten kterej si z toho udělá srandu, ale je fakt jak malý ubrečený dítě…otřesný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
23.8.12 08:16
@Peťulka2608 píše:
Copak Tereza si k nim něco dovolila?? Řekla pravdu, fakt to jsou někteří zabedněnci a omílají zbytečné věci pořád dokola.
Nejvíc mě dostalo jak David řekl, že je utahaný a hladový - nechápu z čeho může být utahaný, když vypadl hned na začátku. Působí na mě jako totální namachrovanej kretén s IQ 0. Milan je sice divnej, ale kdybych si měla vybírat mezi Milanem a Davidem, tak jasně Milan. Je smutný i to, jak ho ostatní přehlížejí a napodobují, vůbec nerespektují jeho věk. Mohli mu popřát taky štěstí, ono by je neubylo, chudák tam tak stál :-(

já jsem tím nemyslela ani tak to že Tereza neměla pravdu, ikdyž ono se těžko soudí, bůh ví jak bychom se tam chovali my-na druhou stranu já bych se např. do takové soutěže nikdy nepřihlásila..myslím si, že spíš měla být Tereza profesionální a z těchto důvodů by si něco takového neměla v televizi dovolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
23.8.12 08:25

TEda nepříjde mi moc korektní když moderátorka (mimichodem osoba nestraná a s určitým chováním) nazve v televizi někoho zabedněncem. Taky by se jí nelíbilo kdyby jí titulovali třeba Krávo, asi by se jí to osobně nějak dotklo. M2 by to třeba vadilo x týdnů tma ze sebe dělám debila díky nově tak i vypadám pač si to sestříhá tak aby každej vypadal jak idiot a pak mě někdo ještě nazve zabedněncem. Taky bych se asi ozvala zvlášt když už o nic nejde:) Jinak připadá mi že tuto diskuzi někdo z novy čte protože jakmile tady někdo něco nadhodil tak to nova okamžitě upravila aby to vypadalo jinak viz třeba fotky kubova bratra, nebo ulož to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.8.12 08:27

Určitě čtou diskuze o farmě, to se nebojím, dělá se to vždycky :lol: ale taky mě přijde vtipný jak mi tady něco proberem a ono se to přesěn apk zamaskuje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.8.12 08:52

Jdu domů, protože jsem mluvil pravdu :mrgreen: Milý Jiříku, své subjektivní pocity si napřed piš do deníčku a pak nad nimi zauvažuj… Šárku nemusím, připadá mi to přesně jak nastínil Kuba - očkovadlo, šup do druhých své myšlénky, ale v rozhodující chvíli kývu a dělám, že já nic…
Ale stále je to lepší, než vychytralý a rádoby spravedlivý Jirka - chce to ještě pár dětských táborů a zkušeností.
Michal, Milan - přeji to obou dvoum.
Jsem zvědavá, jak dnešní povedený večírek nezávisle skončí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.8.12 08:58

Ex farmáři jak jsou znechucení že tam musí bejt, dali se na to a musí dodržet smlouvu a pravidla se mění, sama Tereza to řekla že se můžou měnit, a že by si ani jeden nečetl smlouvu co uzavřeli to se mi nezdá, když se tak mirek zeptal na ten duel, tak by se někdo snad ozval že je to tam ale to se nestalo a ta tereza to bylo hrozný co si dovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.8.12 08:58

Ex farmáři jak jsou znechucení že tam musí bejt, dali se na to a musí dodržet smlouvu a pravidla se mění, sama Tereza to řekla že se můžou měnit, a že by si ani jeden nečetl smlouvu co uzavřeli to se mi nezdá, když se tak mirek zeptal na ten duel, tak by se někdo snad ozval že je to tam ale to se nestalo a ta tereza to bylo hrozný co si dovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
23.8.12 09:03

Tak jako bylo vtipný to konstatování Terezy pravidla sio nikdo nemění, základní pravidla jsem říkala na začátku a ostatní přicházeoi v průběhu hry( jak si to nova chtěla upravit tak si to upravila) a prej diváci je věděli- asi jsem špatnej divák ale pravidla jsem nevěděla jen občas Tereza něco žblechtla na začátku co se bud edít a tot vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí