Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že Nova to vyloženě po*rala. A tak dobře to ze začátku vypadalo ![]()
Já myslím, že tereza je nechtěla urazit a hlavně, možná by to pochopili, kdyby ji nechali domluvit. Samozřejmě, že by jen omýlala kecy co má ve scénáři. Proto bych ji ani neodsuzovala jak se tam chvá, pro ni je to kšeft a prachy jsou prachy, které nejspíš potřebuje, takže ani nemůže dát najevo pokud se jí něco nelíbí, prostě je zaplacená a musí skákat jak nova píská. A jí určitě nejde jen o sto tisíc. Taky se na zabedněnce ozval ten pravý. to je fakt vymaštěnec, nechápu co na něm mirek vidí…
@Dice píše:
S Davidem souhlasím, přijde mě uplně blbej a nechápu jak může mít nějakou vysokou pracovní pozici.
Já se tomu ani moc nedivím - v naší republice je to běžný jev - čím vyšší pozice tím větší vůl - ostatně naši zákonodárci jsou jasným příkladem.
A nezapomenu jak se tam v jednom díle nad něčím rozčiloval a mlel cosi - „Typicky čeká povaha - sklopit uši a držet hubu“ - a že on potichu nebude, že je zvyklej se vždycky ozvat a říkat co si myslí - A to mi přijde docela komický protože ty jeho moudra co vždycky vypustí z pusy stojí zato - pardoxně kdyby mlčel udělal by lépe.
Já sem z toho byla fakt příšerně zkalmaná nemělo to žádnou kontinuitu, ztratilo to příchuť hry. Nova si přidávala pravdila jak se jim to hodilo. Neustálé vracení Kubího, teď ten konec - hrůza. Když jsem kdysi viděla první řadu vyvolených, opravdu tam až do konce byly duely a pak až finále. Tady neměl Jirka vůbec šanci jít do duelu, místo toho rozhodovala ta farmářská banda. Já prvně úplně koukala na toho Davida, skoro jsem si ho nepamatovala, ten člověk vypadá jak vrah, čekala jsme, že i Terez jednu ubalí za změny pravidel.
Mně osobně připomíná David týpka, co s lidskými zdroji pracuje a nakládá maximálně v rámci nějaké ultrapravicové enklávy ![]()
Zabedněnce jsem neslyšela, nicméně, všichni podepsali smlouvu, že budou Nově dělat tu a tu šaškárnu, tak bych asi od začátku žádnou spravedlnost, ani férovost nečekala…
Doufám, že se missis Pergner alespoň soutěžícím omluvila…
Já teda Jirkovi fandila, to že ke konci si více věřil a řekl to nahlas pro mě neznamená že je přece hned namyšlenej
Jinak mě teda ten konec pěkně naštval, je to hrozná manipulace s lidma.. vsadím se že Standa tu dvojici určit měl, důvody se vždy nějaké najdou když se chce, páč kdyby měli vybírat mezi Michalem a Milanem tak je to jasný kdo by vypadl a nova to potřebovala udělat přeci zajímavější
Jirka teda vypadl tím nejblbějším způsobem a pěkně nespravedlivě..
Já vím, že podepsali třeba i smlouvu, a le pro diváka už to byla šílená komedie. Proto mi to vadí. I když naším favoritem byla Libuška, nesmírně by mě pobavilo, kdyby k těm 100. tisícům co dostala ještě vyhrála mega.
Já prvně na Davida koukala, kdo že to tam sedí, ptala jsme se manžela a on to je ten David. Já ymslela, že je tam nějaký vyhazovač, co je tam přišel zpacifikovat. Když sjem ho viděla naposledy, byl oblečený.
@kintly píše:
Tak jako bylo vtipný to konstatování Terezy pravidla sio nikdo nemění, základní pravidla jsem říkala na začátku a ostatní přicházeoi v průběhu hry( jak si to nova chtěla upravit tak si to upravila) a prej diváci je věděli- asi jsem špatnej divák ale pravidla jsem nevěděla jen občas Tereza něco žblechtla na začátku co se bud edít a tot vše.
Oni už neví z které do které. A ten argument, že diváci pravidla věděli mě taky dostal - to je argument jak noha tvl. Dělat si nepravdivé alibi z diváku, kteří u toho stolu s nima neseděli to je další hřebíček do rakve tohoto pořadu.
@mamartina naprosty souhlas.. taky si myslim, ze dvojice byla dana dopredu, mozna uz kdyz si Michal zvolil Milana.. to jsem totiz nepobrala
No právě, takhle zkur…a překombinovat celkem dobrý potenciál zajímavé soutěže ![]()
U Davida mne jeho muskulatura nějak nezajímá (mno, i když ten pokryv ze zrzavých chloupků
), názor vychází z vypuštěných „mouder“
No a ještě oblíbená Sára
Hlavně, že se všichni naváželi do černovlásky Jany…včera jak měla Sára něco říct na kameru, totální vykul, vyhul ![]()
Jinak všechny ty manipulace a nesmyslné odůvodnění různých situací, které musi Pergnerka soutěžícím sdělovat a vysvětlovat výmýšlí někdo kdo má nastarost tento projekt - A tohoto pacienta by měla Nova pověsit za koule do průvanu a může mu poděkovat - Nově jistě po tomto pořadu „náramně stoupne rating“ ![]()
Myslím, že i ten výraz „zabedněnci“ měla Tereza ve scénaři… přeci se nemůže moderátorka postavit nově
, lepší dvojice byla taky daná, jinak by letěl Milan a to by se nově nehodilo…
Ale že ke konci bude smíšenej duel jsem tušila… vždycky Tereza říkala, že v této fázi hry není smíšenej duel možný Vy si to nepamatujete? Už to napovídalo, že někdy asi bude ![]()
Michal se změnil ale stále tu výhru přeju Milanovi… pro farmu se obětoval ze všech nejvíc a kdyby tam byl až do konce, dřel by tam určitě víc než ostatní. To jak vypadlí farmáři rozhodovali, nebylo o farmě ale o kamarádíčkování ![]()
@ajka83 Já myslím že to Michal tušil že to tak nějak bude, tak aby měl případně jistotu, bylo to pěkně vyčurané.. ![]()
Já jsem z toho teda dost zklamaná, protože když se člověk nad tím zamyslí tak celá ta soutěž je nefér. V životě to tak chodí že je někdo silnější a někdo chytřejší ale nechápu co to má společného s farmařením..opravdu jsem od celé soutěže čekala něco jiného a ty duely? pochopila bych kdyby se mezi sebou rozhodovali kdo budou duelanti ale nechápu proč něudělali duely ve farmažení-vždyť kvůli tomu tam byli ne? myslela jsem že budou třeba na čas sekat trávu, dojit, apod…
@smajl Něco takového dělali právě na té slovenské Farmě. Měli to tuším na dva vítězné. Na výběr bylo z toho co je i tady (almanach, řezání, přetahování) + k tomu překvapení, kde byly disciplíny jako poznat jen podle chuti, co jim je nabízeno (byl tam i kozí bobek atd.
), stlouci truhlík, něco s vínem, s mlékem atd… prostě té Markíze se celkově ta Farma vyvedla jaksi nějak lépe no ![]()