Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
22.8.12 21:26
@Petttulis píše:
A já věřím, že kdyby ex farmáři nerozhodovali o tom, kdo půjde domů, tak Milan by měl i šanci…

Taky si to myslím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
22.8.12 21:26
@Petttulis píše:
Ježiš ten David s tím rádoby drsným pohledem :roll: Dělovku mezi oči :oops: 8)

No radši bych ho vzal kladivem - bude mít tvrdou lebku - je fakt už trapnej

• Citovat
  • Upravit
finduska
22.8.12 21:30

Hlasovalo se jestli pujde dal Jirka nebo Sarka-farmari vybrali Sarku, pak se rozhodovalo kdo pujde do finale-jistej je Michal-Milan a Sarka maji zitra almanach duel

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. LLenča
22.8.12 21:31

Shrnutí

Hospodář určil jako lepší dvojici sluhů Milana a Michala. Ostatní vypadlí tedy po jednom rozhodovali mezi Šárkou a Jirkou, kdo z nich dostane stopku a ve hře končí. 6 z nich určilo Jirku. A pak zase ostatní (už včetně Jirky) rozhodovali, koho z dvojice Milan a Michal pošlou do finále a kdo tedy půjde do duelu se Šárkou. Jen Kubí poslal do finále Milana, všichni ostatní Michala.

• Citovat
  • Upravit
9994
22.8.12 21:33

To bylo dobrý, že se farmáři opřeli do pravidel, je to šaškárna, Mirek byl přesnej s tou ironií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.8.12 21:34

Měla jsem to dnes puštěný a vím prd :think: nějak mě to přestává bavit. škoda, zrovna před koncem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.8.12 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
22.8.12 21:35
@Petttulis píše:
A já věřím, že kdyby ex farmáři nerozhodovali o tom, kdo půjde domů, tak Milan by měl i šanci…

Hodně tam hraje roli i ten generační rozdíl - je jasný, že ti mladší mají blíž k Michalovi a těch znatelně mladších jak Milan tam byla většina.

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. LLenča
22.8.12 21:35

A Tereza byla trapná, jak se neovládla a řekla, že jsou zabedněnci. To si přece moderátor nemůže dovolit… Omyl, jak je vidět, tak může. Trapárna. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9994
22.8.12 21:41
@nepřihl. LLenča píše:
A Tereza byla trapná, jak se neovládla a řekla, že jsou zabedněnci. To si přece moderátor nemůže dovolit… Omyl, jak je vidět, tak může. Trapárna. :pocitac:

Sim tě…to je podle pravidel 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
22.8.12 21:43

A pokud si někdo chce alespoň trochu ulevit a je znechucen tím jak Nova celou farmu zpracovala tak pokud jste regist. na CSFD tak tam tento slavný pořad můžete náležitě ohodnotit.Jak můžete sami vidět tak většina mu dala hodnocení: Odpad! :pankac:

http://www.csfd.cz/…18322-farma/

• Citovat
  • Upravit
9216
22.8.12 21:44

No tohle vypadnutí Jirky bylo divné. měli by mít všichni stejné šance a né podle sympatií těch co vypadli.
To je dobrý jak David dělá chudáka jak jsou hladoví a udřený. hlavně on :mrgreen:
Přála bych to Milanovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
22.8.12 21:46

Nechápu, proč si David hraje na pozitivního člověka. Z Mirka alespoň ten klik, pohoda a to pozitivní vyzařuje. David o tom jen mluví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
22.8.12 21:53

Mno tak jak na potvoru jsem první půlhodinu neviděla… až od části kdy tereza říkala že jirka odstoupil od hry… 8o jinak s prvním finalistou souhlasím… a měl být almanach mezi šárkou a jirkou at je to trošku spravedlivé… viřadit jen tak jirku nebo šárku to mi příjde ujety… ale čemu se divím je to nova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
22.8.12 22:02

Jsem teda zvědavá kdo to zítra vyhraje. Myslím, že Šárka, když v ukázce Tereza říkala, že poslední otázka rozhodne, tak buranka Jana rozzářený úsměv. jak by si byla jistá správnou odpovědí u Šárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí