Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petttulis píše:
A já věřím, že kdyby ex farmáři nerozhodovali o tom, kdo půjde domů, tak Milan by měl i šanci…
Taky si to myslím ![]()
@Petttulis píše:
Ježiš ten David s tím rádoby drsným pohledemDělovku mezi oči
![]()
No radši bych ho vzal kladivem - bude mít tvrdou lebku - je fakt už trapnej
Hlasovalo se jestli pujde dal Jirka nebo Sarka-farmari vybrali Sarku, pak se rozhodovalo kdo pujde do finale-jistej je Michal-Milan a Sarka maji zitra almanach duel
Hospodář určil jako lepší dvojici sluhů Milana a Michala. Ostatní vypadlí tedy po jednom rozhodovali mezi Šárkou a Jirkou, kdo z nich dostane stopku a ve hře končí. 6 z nich určilo Jirku. A pak zase ostatní (už včetně Jirky) rozhodovali, koho z dvojice Milan a Michal pošlou do finále a kdo tedy půjde do duelu se Šárkou. Jen Kubí poslal do finále Milana, všichni ostatní Michala.
To bylo dobrý, že se farmáři opřeli do pravidel, je to šaškárna, Mirek byl přesnej s tou ironií.
Měla jsem to dnes puštěný a vím prd
nějak mě to přestává bavit. škoda, zrovna před koncem ![]()
@Petttulis píše:
A já věřím, že kdyby ex farmáři nerozhodovali o tom, kdo půjde domů, tak Milan by měl i šanci…
Hodně tam hraje roli i ten generační rozdíl - je jasný, že ti mladší mají blíž k Michalovi a těch znatelně mladších jak Milan tam byla většina.
A Tereza byla trapná, jak se neovládla a řekla, že jsou zabedněnci. To si přece moderátor nemůže dovolit… Omyl, jak je vidět, tak může. Trapárna. ![]()
@nepřihl. LLenča píše:
A Tereza byla trapná, jak se neovládla a řekla, že jsou zabedněnci. To si přece moderátor nemůže dovolit… Omyl, jak je vidět, tak může. Trapárna.
Sim tě…to je podle pravidel
![]()
A pokud si někdo chce alespoň trochu ulevit a je znechucen tím jak Nova celou farmu zpracovala tak pokud jste regist. na CSFD tak tam tento slavný pořad můžete náležitě ohodnotit.Jak můžete sami vidět tak většina mu dala hodnocení: Odpad! ![]()
No tohle vypadnutí Jirky bylo divné. měli by mít všichni stejné šance a né podle sympatií těch co vypadli.
To je dobrý jak David dělá chudáka jak jsou hladoví a udřený. hlavně on ![]()
Přála bych to Milanovi
Nechápu, proč si David hraje na pozitivního člověka. Z Mirka alespoň ten klik, pohoda a to pozitivní vyzařuje. David o tom jen mluví ![]()
Mno tak jak na potvoru jsem první půlhodinu neviděla… až od části kdy tereza říkala že jirka odstoupil od hry…
jinak s prvním finalistou souhlasím… a měl být almanach mezi šárkou a jirkou at je to trošku spravedlivé… viřadit jen tak jirku nebo šárku to mi příjde ujety… ale čemu se divím je to nova…
Jsem teda zvědavá kdo to zítra vyhraje. Myslím, že Šárka, když v ukázce Tereza říkala, že poslední otázka rozhodne, tak buranka Jana rozzářený úsměv. jak by si byla jistá správnou odpovědí u Šárky