Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No když to vezmem takhle tak on ho vlastně nesnáší nikdo
,akorát michal si ho teď chválí.
A nebo je to zase scénář novy s tím Milanem( samozřejmě by dostal něco navíc) ![]()
Tak poté, co jsem viděla posledních pár dílů fandím Michalovi, Milana je mi líto, za to, co si od většiny musí nechat líbit bych tu výhru přála i jemu, přestože nebyl na Farmě celou dobu. Duo Sára a Jana nemůžu ani vidět a Davida taky ne
A už se těším na dnešní díl ![]()
Edit: mám jsem na mysli Janu S. ![]()
Příspěvek upraven 22.08.12 v 12:33
A to jako hospodář rozhodne o tom, která dvojice půjde do finále?
Před chvilkou v ukázkách mi přišlo, že jsi všichni 4 do duelanských chatek, tak to jsem na to ještě zvědavá
Myslím, že o finalistech je už dávno rozhodnuto. A Milan s Michalem to určitě nebudou. Michal se určitě zase zduní pod obraz, kamarádi Jirky a Šárky se o to postarají (viz Sára jak leze za Michalem do sprchy, muchlování v bazénku atp). V necenzurované verzi se jasně Milan ptal na situaci, kdy by chtěli vypadlíci poškodit jednu skupinu sluhů, co s tím dělat, protože se to uhlídat nedá. Pergnerka mu odpověděla, že si to dvojice musí ohlídat, jinak by to byla jejich smůla. Takže ten kinderklub kolem Jirky a Šárky myslím rozhodne už díky své početní převaze. Dále je v necenzurované verzi jasně slyšet Michaelu, jak se baví s Milanem o motorce, Milan říka, že je skutečně jeho. Michaela na to, že těch sto tisíc za farmu co dostal se hodilo. A poslední postřeh, Libuše nebyla opilá. Všichni se na ni sesypali jak sršni, a neuvěřitelně ji ponižovali a večer u ohně ji vysloveně uráželi. Vyčítali jí ty prachy (jak jinak), že se nerozloučila (nesměla) i to kafe, které nikdy nedostali, bylo tam jen to v mlýnku zaoponemuté před soutěží. No a Libuše z toho měla trochu depku a prdly jí nervy. Po těch kecech dua David+Mirek se Milan radši vzdálil a šel si lehnout. Vypadlíci pařili dlouho do noci jak utržení z řetězu. Víno a slivovice od Šamala splnily svůj úkol.
¨Tak mě tedy taky Mirek zklamal a především JIrka, jak je nafoukanej. takže to přeju Michalovi, jak tu někdo psal, myslím, že se zlepšil. Jinak Milana jsem ráda neměla, myslím, že výhru by si nezasloužil, když tam nebyl celou dobu, ale pokud by se rozdělil, tak by udělal nejlíp, že by se rozdělil jen s těma co tam zůstali až do finále. Ostaním bych nedala ani Ká. A přijde mi, že se Milan zklidnil, takovej pokornej mi přijde ![]()
Sára je trapka, to co tam předvádí…
Nejvíc mne dostalo tvrzení „čestného“ Jiříka, že na farmě byl od začátku hlad, protože jim Libuše kradla zásoby a tajně jim ujídala.
Nova nemůže vydejchat, že skoro nikdo nechodí a neplatí za přístup na voyo.cz. Takže začla válku s internetovými uložišti. Začlo to na Uložto a dnes ráno taky byly smazány všechny díly na Hellshare.
Necenzurovanou verzi jsem neviděla a možná jsem i ráda, mě stačilo to, co bylo v TV, urážky, celá skupina proti 2 lidem
O tohle tam asi jde, aby byla nějaká akce a „něco“ se tam dělo, ale asi jsem po porodu nějaká přecitlivělá
a tohle už je na mě celkem dost ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Nova nemůže vydejchat, že skoro nikdo nechodí a neplatí za přístup na voyo.cz. Takže začla válku s internetovými uložišti. Začlo to na Uložto a dnes ráno taky byly smazány všechny díly na Hellshare.
Jj, tohle už tady bylo např. s Výměnou manželek
@Pepazhornidolni píše:
Nejvíc mne dostalo tvrzení „čestného“ Jiříka, že na farmě byl od začátku hlad, protože jim Libuše kradla zásoby a tajně jim ujídala.
Takže Jirko! S tímhle špajzem vás 12 farmářů začínalo a měli jste si to rozpočítat na celou soutěž, viz foto. http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1004869.jpg?d41d