Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iduska píše:
@ivanak No možná z té kuchyně chtěla odejít a předat žezlo, ale když viděla jak jsou neschopní tak raději zůstala.
taky si to myslim
![]()
@La kofola píše:
jéééžiš nee. finále bude přímý přenos.
Jo, finále bude sice přímý přenos, ale myslím, že už je to stejně daný a rozhodnutý dopředu. Dle pravidel pořadu
samozřejmě. Jinak včera jsem kousek neviděla, tak se domýšlím, to, že jsou rozdělení do dvojic znamená, že která dvojice bude lepší, tak jde do finále???
@Paoloska píše:
Jo, finále bude sice přímý přenos, ale myslím, že už je to stejně daný a rozhodnutý dopředu. Dle pravidel pořadu![]()
![]()
samozřejmě. Jinak včera jsem kousek neviděla, tak se domýšlím, to, že jsou rozdělení do dvojic znamená, že která dvojice bude lepší, tak jde do finále???
Finále má být Šárka a Michal, takže asi ne
Finále vidím Jiří + Šárka. Podle toho, jak Nova rozdala karty s jednodenními sluhy a tou bandou vypadlých, tak je jasné, že farmaření budou některým farmářům ztrpčovat. Viz to nesmyslné pravidlo, že se dva musí starat o zbylých 10 lidí a ještě o celou farmu. Přitom jim nesmí nikdo pomáhat. Není nic snadnějšího, aby squadra kamarádů kol Jirky a blonďaté duo u Šárky „nenápadně“ udělalo nějakou práci když budou Michal a Milan za sluhy? V téhle sestavě na farmě nemá Milan s Michalem šanci, i kdyby se rozkrájeli. Ještě zbývá na farmu dovézt hospodářem Šamalem pár demižonů vína, pár desítek lahví kořalky, a to by v tom byl čert, aby se štáb konečně nedočkal i nějaké té chlívárny. Koukám, že dnešní mládež se bez chlastu už ani neumí pobavit. Vlastně ani pobavit ne, vzápětí se stejně zhádaj do krve.
Haha, už je to tady - kořalka a chlívárny: http://prask.nova.cz/…e-vnady.html
@Pepazhornidolni píše:
Haha, už je to tady - kořalka a chlívárny: http://prask.nova.cz/…e-vnady.html
Tak nějak si fanklub musí přece udělat ![]()
@kosatka píše:
Já to nakonec snad začnu přát tomu Milanovi
dostalo mě tenkrát jaké má problémy se synem, jak tam i brečel
A ostatní se mi zprotivili už všichni
ono na všem je něco.. účinkující dostávají peníze když tam dělají vzrůšo
proto se každý z nich chová úplně jinak než v reálném životě..hodně lidí odsuzovalo chování Milana ale kde si myslíte že vzal na motorku? vždyť říkal že veškeré úspory 50 tisíc dal manželce než šel do soutěže a ta že podporuje syna ve fetování..Nicméně s tím fetováním to je taky dobrá komedie, mám kamaráda co se s Milanem zná a ten mi říkal že prý Milan učil syna kouřit trávu jenže tomu to nestačilo a začal zkoušet tvrdší..takže bych řekla že víc než lítost jsou v jeho hlavě spíš výčitky co se týče syna
@Anonymní píše:
ono na všem je něco.. účinkující dostávají peníze když tam dělají vzrůšoproto se každý z nich chová úplně jinak než v reálném životě..hodně lidí odsuzovalo chování Milana ale kde si myslíte že vzal na motorku? vždyť říkal že veškeré úspory 50 tisíc dal manželce než šel do soutěže a ta že podporuje syna ve fetování..Nicméně s tím fetováním to je taky dobrá komedie, mám kamaráda co se s Milanem zná a ten mi říkal že prý Milan učil syna kouřit trávu jenže tomu to nestačilo a začal zkoušet tvrdší..takže bych řekla že víc než lítost jsou v jeho hlavě spíš výčitky co se týče syna
Neznám rodiče, kteří by učili své děti fetovat. Snad vyjma samotných feťáků. A Milan, ať je to jakej chce samorost a svéráz, tak na drogově závislýho nevypadá.
Včera mne dostala Jana Stránská jak neskutečně záviděla Milanovi. Milan si za honorář koupil pořádnou mašinu, mládež to rozhazuje po barech, diskotékách a mekáčích. Klasický rozdíl v přístupu a hlavně odpovědnosti.
Na farmu se dívám pravidelně, ale už mě přestala bavit… Nelíbí se mi chování Jany, Davida a povykujícího Mirka… Chovají se tam jak urvaní z řetězu a účel Farmy (farmaření) šlo nějak moc stranou.
navíc včera Tereza zbylým farmářům přikázala dělat všechnu práci bez pomoci a přitom tam bylo vidět, jak Jana dojí, vede krávu a nevímcoještě ![]()
Ten pořad už totálně ztratil hlavu i patu, nejspíš překombinováváním „pravidel“ případně jejich zdlouhavým vysvětlováním…
Ale zvědavá na konec jsem, to zas jo.. Jen mě mrzí, že to ztratilo švih a smysl původního nápadu.
@Pepazhornidolni píše:
Neznám rodiče, kteří by učili své děti fetovat. Snad vyjma samotných feťáků. A Milan, ať je to jakej chce samorost a svéráz, tak na drogově závislýho nevypadá.
moc tomu nevěřím..ikdyž je pravda že toto už slyším po několikáté
@ivik21 píše:
Na farmu se dívám pravidelně, ale už mě přestala bavit… Nelíbí se mi chování Jany, Davida a povykujícího Mirka… Chovají se tam jak urvaní z řetězu a účel Farmy (farmaření) šlo nějak moc stranou.navíc včera Tereza zbylým farmářům přikázala dělat všechnu práci bez pomoci a přitom tam bylo vidět, jak Jana dojí, vede krávu a nevímcoještě
Ten pořad už totálně ztratil hlavu i patu, nejspíš překombinováváním „pravidel“ případně jejich zdlouhavým vysvětlováním…
Ale zvědavá na konec jsem, to zas jo.. Jen mě mrzí, že to ztratilo švih a smysl původního nápadu.