Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3182
21.8.12 14:03
@Iduska píše:
@ivanak No možná z té kuchyně chtěla odejít a předat žezlo, ale když viděla jak jsou neschopní tak raději zůstala. :mrgreen:

taky si to myslim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 14:05
@La kofola píše:
jéééžiš nee. finále bude přímý přenos.

Jo, finále bude sice přímý přenos, ale myslím, že už je to stejně daný a rozhodnutý dopředu. Dle pravidel pořadu :roll: :roll: :roll: samozřejmě. Jinak včera jsem kousek neviděla, tak se domýšlím, to, že jsou rozdělení do dvojic znamená, že která dvojice bude lepší, tak jde do finále???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
21.8.12 14:23
@Paoloska píše:
Jo, finále bude sice přímý přenos, ale myslím, že už je to stejně daný a rozhodnutý dopředu. Dle pravidel pořadu :roll: :roll: :roll: samozřejmě. Jinak včera jsem kousek neviděla, tak se domýšlím, to, že jsou rozdělení do dvojic znamená, že která dvojice bude lepší, tak jde do finále???

Finále má být Šárka a Michal, takže asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
21.8.12 14:29

Finále vidím Jiří + Šárka. Podle toho, jak Nova rozdala karty s jednodenními sluhy a tou bandou vypadlých, tak je jasné, že farmaření budou některým farmářům ztrpčovat. Viz to nesmyslné pravidlo, že se dva musí starat o zbylých 10 lidí a ještě o celou farmu. Přitom jim nesmí nikdo pomáhat. Není nic snadnějšího, aby squadra kamarádů kol Jirky a blonďaté duo u Šárky „nenápadně“ udělalo nějakou práci když budou Michal a Milan za sluhy? V téhle sestavě na farmě nemá Milan s Michalem šanci, i kdyby se rozkrájeli. Ještě zbývá na farmu dovézt hospodářem Šamalem pár demižonů vína, pár desítek lahví kořalky, a to by v tom byl čert, aby se štáb konečně nedočkal i nějaké té chlívárny. Koukám, že dnešní mládež se bez chlastu už ani neumí pobavit. Vlastně ani pobavit ne, vzápětí se stejně zhádaj do krve.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
21.8.12 14:57

Haha, už je to tady - kořalka a chlívárny: http://prask.nova.cz/…e-vnady.html

• Citovat
  • Upravit
1553
21.8.12 15:05
@Pepazhornidolni píše:
Haha, už je to tady - kořalka a chlívárny: http://prask.nova.cz/…e-vnady.html

Tak nějak si fanklub musí přece udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 15:06
@kosatka píše:
Já to nakonec snad začnu přát tomu Milanovi :mrgreen:
dostalo mě tenkrát jaké má problémy se synem, jak tam i brečel
A ostatní se mi zprotivili už všichni

ono na všem je něco.. účinkující dostávají peníze když tam dělají vzrůšo :-) proto se každý z nich chová úplně jinak než v reálném životě..hodně lidí odsuzovalo chování Milana ale kde si myslíte že vzal na motorku? vždyť říkal že veškeré úspory 50 tisíc dal manželce než šel do soutěže a ta že podporuje syna ve fetování..Nicméně s tím fetováním to je taky dobrá komedie, mám kamaráda co se s Milanem zná a ten mi říkal že prý Milan učil syna kouřit trávu jenže tomu to nestačilo a začal zkoušet tvrdší..takže bych řekla že víc než lítost jsou v jeho hlavě spíš výčitky co se týče syna

• Citovat
  • Upravit
504
21.8.12 15:07

Fakt? tak to je hnus ale do naj bych to neřekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
21.8.12 15:20
@Anonymní píše:
ono na všem je něco.. účinkující dostávají peníze když tam dělají vzrůšo :-) proto se každý z nich chová úplně jinak než v reálném životě..hodně lidí odsuzovalo chování Milana ale kde si myslíte že vzal na motorku? vždyť říkal že veškeré úspory 50 tisíc dal manželce než šel do soutěže a ta že podporuje syna ve fetování..Nicméně s tím fetováním to je taky dobrá komedie, mám kamaráda co se s Milanem zná a ten mi říkal že prý Milan učil syna kouřit trávu jenže tomu to nestačilo a začal zkoušet tvrdší..takže bych řekla že víc než lítost jsou v jeho hlavě spíš výčitky co se týče syna

Neznám rodiče, kteří by učili své děti fetovat. Snad vyjma samotných feťáků. A Milan, ať je to jakej chce samorost a svéráz, tak na drogově závislýho nevypadá.

• Citovat
  • Upravit
1553
21.8.12 15:26

Také tomu nevěřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
21.8.12 15:27

Včera mne dostala Jana Stránská jak neskutečně záviděla Milanovi. Milan si za honorář koupil pořádnou mašinu, mládež to rozhazuje po barech, diskotékách a mekáčích. Klasický rozdíl v přístupu a hlavně odpovědnosti.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
21.8.12 15:33

Na farmu se dívám pravidelně, ale už mě přestala bavit… Nelíbí se mi chování Jany, Davida a povykujícího Mirka… Chovají se tam jak urvaní z řetězu a účel Farmy (farmaření) šlo nějak moc stranou.

navíc včera Tereza zbylým farmářům přikázala dělat všechnu práci bez pomoci a přitom tam bylo vidět, jak Jana dojí, vede krávu a nevímcoještě 8o

Ten pořad už totálně ztratil hlavu i patu, nejspíš překombinováváním „pravidel“ případně jejich zdlouhavým vysvětlováním…

Ale zvědavá na konec jsem, to zas jo.. Jen mě mrzí, že to ztratilo švih a smysl původního nápadu.

• Citovat
  • Upravit
817
21.8.12 15:46
@Pepazhornidolni píše:
Neznám rodiče, kteří by učili své děti fetovat. Snad vyjma samotných feťáků. A Milan, ať je to jakej chce samorost a svéráz, tak na drogově závislýho nevypadá.

moc tomu nevěřím..ikdyž je pravda že toto už slyším po několikáté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.8.12 16:23

petr00

Jirka je povolanim administrator reklamniho systemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.8.12 16:38
@ivik21 píše:
Na farmu se dívám pravidelně, ale už mě přestala bavit… Nelíbí se mi chování Jany, Davida a povykujícího Mirka… Chovají se tam jak urvaní z řetězu a účel Farmy (farmaření) šlo nějak moc stranou.

navíc včera Tereza zbylým farmářům přikázala dělat všechnu práci bez pomoci a přitom tam bylo vidět, jak Jana dojí, vede krávu a nevímcoještě 8o

Ten pořad už totálně ztratil hlavu i patu, nejspíš překombinováváním „pravidel“ případně jejich zdlouhavým vysvětlováním…

Ale zvědavá na konec jsem, to zas jo.. Jen mě mrzí, že to ztratilo švih a smysl původního nápadu.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Moje slova, naprosto souhlasím!!! Tak dlouho se v tom vrtali az to totalne posrali!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí