Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
21.8.12 08:43

@Marina8 no asi tak nějak to bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.8.12 08:44

@Paoloska mě to hrozně zklamalo, nevim co jsme od toho čekala :roll: každopádně teď už to dokoukám, jsem zvědavá kdo to nakonec vyhraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 09:01
@MarkyM píše:
@Paoloska mě to hrozně zklamalo, nevim co jsme od toho čekala :roll: každopádně teď už to dokoukám, jsem zvědavá kdo to nakonec vyhraje :)

Já bych na to ani nekoukala, ale syn je nadšený chovatel, tak to chtěl vidět, máme jednu televizi, v obýváku, kde žehlím, tak co mi zbývalo ;) :oops: Syn je taky zklamaný, čekal míň keců a rozebírání pocitů a víc toho farmaření, no…už to nějak dokoukáme a příště ať si Nova trhne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
21.8.12 09:13

Mě nevadí že se vrátil Milan, ale ostatní by měli jít do pryč. to úplně pozbývá jakýkoliv smysl když tam jsou všichni.
Nechápu jak tu všichni opěvujete Mirka. přijde mi čím dál trapnější. možná dokud byl v soutěži tak se krotil aby se zalíbil. ale včera :cert:
a kousek jsem neviděla - jak je to s tím že se střídají jako sluhové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.8.12 09:30

Jsou sluhové obden. Já to docela chápu proč je jim tam vrazili takhle budou muset dělat všechnu práci ve 4 lidech a vařit pro 12. Navíc sluhové si musí uhlídat, že všechnu práci pro sluhy budou dělat jen oni což bude problém, protože čekám, že takový David moc rád půjde nařezat dřevo, když bude sluhou Milan a nebude dávat pozor aby mu to zarazil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 09:32

Tak Jirka je fakt moc dobrý! :lol: :lol: http://youtu.be/S2IGXD7T940

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 09:39
@Marina8 píše:
@MarkyM Mě příjdou jako lesbičky :roll: včera dělaly jako by se 20 let neviděly.. :D

no ono na tom třeba něco bude protože je mi divný, že je Šárka z Prahy, je jí skoro 40 je nezadanná a bezdětná..to teda nevím ale přijde mi to divný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 09:41
@smajl píše:
no ono na tom třeba něco bude protože je mi divný, že je Šárka z Prahy, je jí skoro 40 je nezadanná a bezdětná..to teda nevím ale přijde mi to divný :-)

Taky mi to příjde divné :nevim: nevím nechci ji nějak odsuzovat, ale příjde mi, že je možná,,lesbička,, :mrgreen: protože už podle toho jak se chová k holkám a tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 09:45
@Marina8 píše:
Taky mi to příjde divné :nevim: nevím nechci ji nějak odsuzovat, ale příjde mi, že je možná,,lesbička,, :mrgreen: protože už podle toho jak se chová k holkám a tak :zed:

no a řekni mi která ženská je skoro ve 40 bez chlapa a o dětech jsem jí ani mluvit neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 09:46
@smajl píše:
no a řekni mi která ženská je skoro ve 40 bez chlapa a o dětech jsem jí ani mluvit neslyšela

a přitom je hezká a z Prahy kdyby bydlela někde v nějaké malé vesnici tak si člověk řekne že tam moc výběr neni, ale takhle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 09:53

@smajl Ale co, je to její život a mě vlastně ani nezajímá :pocitac: Já si o ni myslím své :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 10:01
@Marina8 píše:
Tak Jirka je fakt moc dobrý! :lol: :lol: http://youtu.be/S2IGXD7T940
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
21.8.12 10:52
@Marina8 píše:
Taky mi to příjde divné :nevim: nevím nechci ji nějak odsuzovat, ale příjde mi, že je možná,,lesbička,, :mrgreen: protože už podle toho jak se chová k holkám a tak :zed:

Taky mě to včera napadlo jak jsem jí viděla s Janou jak po sobě „lezly“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.8.12 11:04

Včera se mi taky nějak zprotivila…nevim no… Trochu divná asi bude… ale každej je asi trochu divnej, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
21.8.12 11:13

Co dělá Jirka za praci, neví někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat