Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
21.8.12 16:40
@pavlliina píše: :palec: správně :palec: líp bych to nenapsala

Take s Vami souhlasím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
21.8.12 17:17

Já se přiznám bez mučení, že na poslední díly koukám už jen z donucení, protože farmu nahrávám sousedce, co je na dovolené. Taky si říkám „příští díl bude snad lepší“, a není. Máte pravdu, že původní záměr farmaření před 100 lety jaksi vyprchal a stává se z toho spíše dokument z blázince a sonda do chování dnešní mládeže. „Pěkný“ příklad pro mladou generaci. Nova kombinovala, až tento pořad nesmyslnými pravidly a zvraty totálně zazdila. No, do neděle to nějak doklepeme. Za pár týdnů po těch farmářských „celebritách“ ani pes neštěkne.

• Citovat
  • Upravit
8428
21.8.12 17:21

Ja bych chtěla vidět tu slovenskou první řadu, ale na uložto to nemužu nějak dohledat, asi hledám blbě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
21.8.12 17:22

Sejdeme se u československo heldá talent, jsem viděla ukázku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.8.12 18:07
@ivik21 píše:
Na farmu se dívám pravidelně, ale už mě přestala bavit… Nelíbí se mi chování Jany, Davida a povykujícího Mirka… Chovají se tam jak urvaní z řetězu a účel Farmy (farmaření) šlo nějak moc stranou.

navíc včera Tereza zbylým farmářům přikázala dělat všechnu práci bez pomoci a přitom tam bylo vidět, jak Jana dojí, vede krávu a nevímcoještě 8o

Ten pořad už totálně ztratil hlavu i patu, nejspíš překombinováváním „pravidel“ případně jejich zdlouhavým vysvětlováním…

Ale zvědavá na konec jsem, to zas jo.. Jen mě mrzí, že to ztratilo švih a smysl původního nápadu.

Už kvůli tomu jak tam vrátili Kubího, tak jsem přestala koukat. To jejich měnění pravidel „jak se nám to hodí“ mě neskutečně vytočilo. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.8.12 18:07
@Sasanka30 píše:
Sejdeme se u československo heldá talent, jsem viděla ukázku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
21.8.12 18:13
@tehuzu píše:
Už kvůli tomu jak tam vrátili Kubího, tak jsem přestala koukat. To jejich měnění pravidel „jak se nám to hodí“ mě neskutečně vytočilo. :poblion:
:,( moje řeč.. :-( Já to přála Jiříkovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
21.8.12 18:24

Jako holky, já už to taky nechápu. Nova furt mění pravidla tak aby to bylo zajímavý…aby neubývalo diváků. Jenže takhle okatě? Vždyť už neustálé vracení Kuby bylo za hranicí…btw. docela by mne zajímalo kolik dostala Míša za to, že se s ním po duelu vyměnila.

Jo a tady http://prask.nova.cz/…-divaci.html píšou jak bude probíhat finále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 18:57
@janusska píše:
Jako holky, já už to taky nechápu. Nova furt mění pravidla tak aby to bylo zajímavý…aby neubývalo diváků. Jenže takhle okatě? Vždyť už neustálé vracení Kuby bylo za hranicí…btw. docela by mne zajímalo kolik dostala Míša za to, že se s ním po duelu vyměnila.Jo a tady http://prask.nova.cz/…-divaci.html píšou jak bude probíhat finále…

no jasný hlavně vytáhnout z lidí co nejvíc peněz to je klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.8.12 19:00
@janusska píše:
Jako holky, já už to taky nechápu. Nova furt mění pravidla tak aby to bylo zajímavý…aby neubývalo diváků. Jenže takhle okatě? Vždyť už neustálé vracení Kuby bylo za hranicí…btw. docela by mne zajímalo kolik dostala Míša za to, že se s ním po duelu vyměnila.Jo a tady http://prask.nova.cz/…-divaci.html píšou jak bude probíhat finále…

Já nevěřím že rozhodnou diváci. Udělají to podle sebe-všechno se dá ošidit :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
21.8.12 19:03

@smajl Nejhorší je, že když ještě sháněli účinkující, já si fakt naivně myslela, že půjde o farmaření…o nějaký souznění s přírodou a tak. Jasně, že tam budou nějaký taktiky a tak to bylo jasný. Ale teď už je to jen o jejich hádkách a péče o zvířata a farmu vůbec je jaksi nepodstatná. Ale co jsme asi mohli od Novy čekat, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
21.8.12 19:05

@Marka76 No jasně…s tím bohužel počítám. Fakt mne to zklamalo. Už to že dávájí jednotlivým lidem peníze…a to ne málo, když si za to Milan koupil takovouhle mašinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
21.8.12 20:07
@janusska píše:
@smajl Nejhorší je, že když ještě sháněli účinkující, já si fakt naivně myslela, že půjde o farmaření…o nějaký souznění s přírodou a tak. Jasně, že tam budou nějaký taktiky a tak to bylo jasný. Ale teď už je to jen o jejich hádkách a péče o zvířata a farmu vůbec je jaksi nepodstatná. Ale co jsme asi mohli od Novy čekat, že…

z toho si nic nedělej já taky byla tak naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
21.8.12 20:20

Čtyři dny na posílání SMS. To musí být na tom Nova opravdu dost špatně. Pívečko je vychlazené, uzené a okurky nakrájené, popelník s cigárkem taky připravený, tak chutě do sledování dalšího dílu této světové show.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
21.8.12 20:55

Co říkáte na Jiříčka bonzáčka, jak hned napráskal, že si Milan na chvilku zdřímnul?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!