Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli to ti ex farmáři nemaj tak v nějakym scénáři jestli nemaj farmáře zvyklat k nedělání nebo je tam prudit a podobně. Protože pravidla soutěže jsou jak se to tv nova hodí. A tereza řikala že to bude náročný týden a střídání emocí
@Petr00 píše:A když sem dnes viděl Davida stím dlátem tak se mi jen potvrdilo jak je gramlavej - si pamatuji jak stavěli kdysi tu kadibudku a taky mu to vůbec nešlo - jako slon v porcelánu.
Co bys chtěl od vrcholového managera, který začínal jako číšník a podomní prodejce.
@Becky00 píše:
Teda, ten Jirka mně fakt zklamal - on je tak namyšlený…vůbec nechápu co to tam povídá…
Začínám to přát Michalovy…Milan by vyhrát prostě neměl! Nebyl tam celou dobu, a to je pro mně prostě rozhodující…
JJ Jirka se nám vybarvil. A to v pravou chvíli
a asi si to ani neuvědomuje - už se vidí s milionem v kapse. Chová se jak kdyby mu to tam patřilo - zatím asi v osobním životě nezažil těžké chvíle - pokora veškerá žádná. A proto to přeju Michalovi - Michal se naopak spravil k lepšímu a je vidět, že si z chyb vzal ponaučení a farma mu něco dala.
@Pepazhornidolni píše:
Co bys chtěl od vrcholového managera, který začínal jako číšník a podomní prodejce.
On a Vrcholový manager? To se mi nechce ani věřit. Žeby nějaká protekce? A pokud je opravdu vrcholový manager tak s jeho platem a postavením nechápu proč se má zapotřebí navážet do staré ženské, která ty peníze evidentně potřebovala.
@Petr00 píše:
JJ Jirka se nám vybarvil. A to v pravou chvília asi si to ani neuvědomuje - už se vidí s milionem v kapse. Chová se jak kdyby mu to tam patřilo - zatím asi v osobním životě nezažil těžké chvíle - pokora veškerá žádná. A proto to přeju Michalovi - Michal se naopak spravil k lepšímu a je vidět, že si z chyb vzal ponaučení a farma mu něco dala.
Přesně tohle jsem si říkala teď posledních pár dní…
@MarkyM píše:
Jirka je nejlepší podle jeho vlastních slov, furt se chválí, už mi leze krkem.
No a ostatní tam podle mě nemají už co dělatMilana je mi tak nějak líto
Ano, souhlasím. A Sáru trapku nemůžu vystát..
@Petr00 píše:
On a Vrcholový manager? To se mi nechce ani věřit. Žeby nějaká protekce? A pokud je opravdu vrcholový manager tak s jeho platem a postavením nechápu proč se má zapotřebí navážet do staré ženské, která ty peníze evidentně potřebovala.
Má to ve svém profilu. V seznamkovém videu tvrdí, že 11 let pracuje jako manažer s lidskými zdroji, a proto šel na farmu si ověřit, jak na tom skutečně s prací s lidmi je. „Na farmě ukážu, jakej jsem, co bude potřeba, to udělám.“ „Nemám rád arogantní lidi, co se povyšujou nad ostatní.“ „Rád bojuju.“ Tak nám předvedl, jak to s ním ve skutečnosti je.
Nechápu Milana, jak říkal, že by se rozdělil, veříte mu to, JÁ ASI I JO!!
ALE TO BY BYL BLBEC PARDON. JINAK TA MOTORKA MŮŽE BÝT PŮJČENÁ OD ŠTÁBU, PROČ BY SE CHLUBIL NOVOU MOTORKOU, JE VIDĚT, ŽE JE SKROMNÝ A PODLE MĚ JE MU I VŮČI DRUHÝM BLBÝ, ŽE JE VYBRANÝ. VYPADL SNAD JAKO PRVNÍ, VÝHRA BY BYLA DOCELA NESPRAVEDLIVÁ.
NEBO CHCE OSLNIT DIVÁKY, ABY POSÍLALI JEMU HLASY ZA TO CO ŘEKL, ŽE SE ROZDĚLÍ.
JIRKA SE MI TAKY NĚJAK ZNECHUTIL, A TO JSEM HO BRALA HODNĚ.
VÝHRU PŘEJU ŠÁRCE NEBO MICHALOVI.
MIMOCHODEM CO JE NA TOM, ŽE NEMÁ ŠÁRKA RODINU, MĚ JE TAKY 35 LET A ZATÍM TAKY NEMÁM DÍTĚ. NĚKDE PSALI, ŽE MÁ PŘÍTELE
, ALE ŽE JÍ PŘÍTEL ZAKÁZAL, ABY O NĚM MLUVILA.
Teda holky já jsem taky znechucená.
Naprosto nejvíc nemůžu vystát Jirku, to jeho debilní kecání s a.aaa. aa.
, neskutečně namyšlenej, najednou nekamarád s Michalem, je mě z něj blbě.
Doufám, že to bude tak že vyhraje lepší dvojka sluhů a to Michal a Milan a vyhraje Michal, a nebo lepší sluha z každé dvojice a to Michal a Jirka…ale opět byhc přála Michalovi.
Celá farma byla neksutečná fraška, tak aspoň kdyby vyhrál ten Michal, po tom jak se vybarvil i Mirek to jemu teda přeju nejvíc ![]()
Proč by natom Libuš nejlíp? Vždyť dostali všichni vypadlí 100tis., tak co tam pořád melou, stejně tak i David. Myslím, že nyní o tom tam nemůžou mluvit, že to dostal každej, jen kalej vodu a rejpou.
Tak jsem včera nekoukala a jak to tu čtu, o nic jsem nepřišla
. Škoda těch x večerů u takové kraviny. Promrhaný léto
![]()
Mirek a David ti si mohou podat ruce - oba stejní omezenci.
Mirek od začátku hrál na charakter a snažil se nevyčnívat - nemyslím, že by byl falešnej, to ne - povahově není špatnej ale je tak trošku primitivní - toho si hold nejde nevšimnout.
A když sem dnes viděl Davida stím dlátem tak se mi jen potvrdilo jak je gramlavej - si pamatuji jak stavěli kdysi tu kadibudku a taky mu to vůbec nešlo - jako slon v porcelánu.