Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Daska77 píše:
Tak podle vseho pry vyhraje Michal, je to znamy znameho:-) Tak uvidime, zda je to pravda.
A jak to známý ví, když to neví ještě ani sami farmáři? ![]()
Jinak jestli je to pravda, tak nadšená nejsem.. Není mi vůbec sympatický, zvlášť jak opakuje neustále ta slova ![]()
@Soffie píše:
Včera jsem viděla Michala u nás na koupališti, takže si myslím, že už vypadl. Byl tam s nějakou slečnou, ale nevím, jestli je to jeho přítelkyně. Dle starších informací měl chodit s nějakou modelkou.
Chodil s nějakou přítelkyní Samera Issy
Já pořád nechápu, jak se navážel do Libušky, že je falešná a tak. Já si toho nikdy nevšimla, ale v jednom díle to Libuška sama přiznala, že zezačátku něco hrála. Mě vadilo, jak několikrát řekla, že už nebude v kuchyni a pak tam stejně byla pořád. Jinak jsem si nějakýho chování, kvůli kterému ji tam označují za hada na prsou, falešnou, že jde přes mrtvoly, nevšimla. ![]()
@ivanak No možná z té kuchyně chtěla odejít a předat žezlo, ale když viděla jak jsou neschopní tak raději zůstala. ![]()
Já to nakonec snad začnu přát tomu Milanovi ![]()
dostalo mě tenkrát jaké má problémy se synem, jak tam i brečel
A ostatní se mi zprotivili už všichni
@kosatka píše:
Já to nakonec snad začnu přát tomu Milanovi
dostalo mě tenkrát jaké má problémy se synem, jak tam i brečel
A ostatní se mi zprotivili už všichni
Mně také… Škoda, že to nevyhraje on.. ![]()
Holky a kdo tedy vyhraje? Milana je mi lito a david s tema jeho kecama je na pěst ![]()
@Hanka007 píše:
Holky a kdo tedy vyhraje? Milana je mi lito a david s tema jeho kecama je na pěst
To zřejmě nikdo neví, ale někdo tu psal, že se rozhodne mezi Šárkou a Michalem…
Nepřeju to ani jednomu s nich, manžel pry nekde četl že to vyhral jirka
@Hanka007 píše:
Nepřeju to ani jednomu s nich, manžel pry nekde četl že to vyhral jirka
nevyhrál to ještě nikdo, tak jak to mohl číst
Nevim pry to někde psaly a farma je předtočena takže že se stejně vi kdo vyhral ne?
@Hanka007 píše:
Nevim pry to někde psaly a farma je předtočena takže že se stejně vi kdo vyhral ne?
jéééžiš nee. finále bude přímý přenos.