Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fandila jsem Jirkovi, ale taky mě zklamal svým namyšleným chováním. Teď výhru přeji jen Milanovi nebo Michalovi. Milan, i když tam tam byl jen krátce, tak nejvíce makal a chování ostatních si vyloženě „vyžral“ a každému je jasné, že kdyby tam byl i déle, tak bude makat pořád stejně. Nechápu, proč se ostatní naváží do Milana a jeho motorky, tak ji má, no a co. Doufám, že jestli to vyhraje, tak, že se nepodělí, to by byl stejně smutně hloupý jako Míša. Šárka je sice pracovitá, ale na svůj věk strašně nevyzrálá, chová se tam jako falešná fňukna, která se tam s každým kamarádíčkuje a přitom je pak za rohem pomluví.
Libuši nemám ráda, ale nelíbí se mi ta závist ostatních, že má 100 tisíc. To jsou ale povahy ![]()
Mylsím že všichni dostali něco za účast a potom za každý den nějakou částku…takže teoreticky čím dýl tam jsou tím víc mají. Otázka je jestli libuše dostala těch sto navíc a nebo ne…stejně tak Jana dostala 50tis a proto mohla být naštvaná že neměla taky sto… ![]()
@Dice Taky si myslím, že dostali všichni peníze podle toho jak dlouho tam byli. Zrovna tenhle díl jak dostala Libuše nabídku na 100 tis jsem neviděla, ale taky nechápu co by to mělo za logiku aby zrovna ona dostala ještě něco navíc než odstatní.
Jako celkově mě zklamali celkem všichni. To co tam včera předváděli opilí, to bylo smutný. Milanovi se nedivím, že se s nima nechce družit
Nebo že by dostávali peníze i za to že budou dělat takovouhle trapnou show?
@janusska já myslím, že právě to je účelem-dělat tam bordel a aktivní farmáře strhnout, aby pak nic neudělali a byl problém…
Ahoj mám takovou otázku kde mám na netu najít včerejší díl. měli sme navštěvu a ja to nevidela ![]()
Mě osobně včera naštvalo, že když Libuška odcházela tak skoro všichni vyjímkou Jany. K.řekli že by udělali to samé a teď jí za to kritizují..přesně se ukazuje ta česká závistivá povaha a přesně tak z druhé strany..nechápu proč si tam všichni stěžují že tam není co dělat a že se nudí, když jim farmář nenucenou práci nabídl..jenže to je zas o tom že ty peníze nikdo z nich nedostane takže to neřeší. hlavně že si všichni hráli na hrozný kamarády a dokud byli v soutěži tak si mezi sebou výhru i přáli..když např. Sára s Janou jsou takový kamarádky Šárky proč jí nepomůžou, vždyť pokud by to vyhrála bude mít méně i díky nim, apod…
@smajl píše:
Mě osobně včera naštvalo, že když Libuška odcházela tak skoro všichni vyjímkou Jany. K.řekli že by udělali to samé a teď jí za to kritizují..přesně se ukazuje ta česká závistivá povaha a přesně tak z druhé strany..nechápu proč si tam všichni stěžují že tam není co dělat a že se nudí, když jim farmář nenucenou práci nabídl..jenže to je zas o tom že ty peníze nikdo z nich nedostane takže to neřeší. hlavně že si všichni hráli na hrozný kamarády a dokud byli v soutěži tak si mezi sebou výhru i přáli..když např. Sára s Janou jsou takový kamarádky Šárky proč jí nepomůžou, vždyť pokud by to vyhrála bude mít méně i díky nim, apod…
jsou všichni falešný
@oldriska91 píše:
Ahoj mám takovou otázku kde mám na netu najít včerejší díl. měli sme navštěvu a ja to nevidela
podívej se na ulož to..pokud to tam ještě není tak během dne to tam bude určitě ![]()
@smajl dekuji já tam právě koukala ale bohužel
tak dofám že to tam dají co nejdřív
Jako pokud to Milan vyhraje a rozdělí se, tak ty co na něj nejvíc nadávají, tak by to měli odmítnout…aby ukázali jak jsou čestní ![]()
@Pekulína píše:
Jako pokud to Milan vyhraje a rozdělí se, tak ty co na něj nejvíc nadávají, tak by to měli odmítnout…aby ukázali jak jsou čestní
No to by mě zajímalo jak by reagovali
Ale řekl že Davidivi by nedal nic nebo jsem to blbě pochopila?
Určitě by si to vzali od milana přece penízky až na prvním místě tak mi to tam připadá, jasně je to hra o ně ale ty kamarádství už takový nejsou
@MarkyM píše:
No to by mě zajímalo jak by reagovaliAle řekl že Davidivi by nedal nic nebo jsem to blbě pochopila?
Mě by v takovém případě moc zajímala Mirkova reakce, ten Milana taky nesnáší.
@MarkyM píše:řekl že nedal ale kdyby se do konce toho týdne změnil tak by to šlo na 12 dílů jinak na 11
No to by mě zajímalo jak by reagovaliAle řekl že Davidivi by nedal nic nebo jsem to blbě pochopila?