Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
22.8.12 13:11
@Marta78 píše: ¨Tak mě tedy taky Mirek zklamal a především JIrka, jak je nafoukanej. takže to přeju Michalovi, jak tu někdo psal, myslím, že se zlepšil. Jinak Milana jsem ráda neměla, myslím, že výhru by si nezasloužil, když tam nebyl celou dobu, ale pokud by se rozdělil, tak by udělal nejlíp, že by se rozdělil jen s těma co tam zůstali až do finále. Ostaním bych nedala ani Ká. A přijde mi, že se Milan zklidnil, takovej pokornej mi přijde :oops:Sára je trapka, to co tam předvádí…
@Marta78 píše: ¨Tak mě tedy taky Mirek zklamal a především JIrka, jak je nafoukanej. takže to přeju Michalovi, jak tu někdo psal, myslím, že se zlepšil. Jinak Milana jsem ráda neměla, myslím, že výhru by si nezasloužil, když tam nebyl celou dobu, ale pokud by se rozdělil, tak by udělal nejlíp, že by se rozdělil jen s těma co tam zůstali až do finále. Ostaním bych nedala ani Ká. A přijde mi, že se Milan zklidnil, takovej pokornej mi přijde :oops:Sára je trapka, to co tam předvádí…

sára se tam chová jak ku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.8.12 13:15
@Pepazhornidolni píše:
Takže Jirko! S tímhle špajzem vás 12 farmářů začínalo a měli jste si to rozpočítat na celou soutěž, viz foto. http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1004869.jpg?d41d

Tohle si jako měli rozdělit na 9 týdnů 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
22.8.12 13:22
@Pepazhornidolni píše:
Myslím, že o finalistech je už dávno rozhodnuto. A Milan s Michalem to určitě nebudou. Michal se určitě zase zduní pod obraz, kamarádi Jirky a Šárky se o to postarají (viz Sára jak leze za Michalem do sprchy, muchlování v bazénku atp). V necenzurované verzi se jasně Milan ptal na situaci, kdy by chtěli vypadlíci poškodit jednu skupinu sluhů, co s tím dělat, protože se to uhlídat nedá. Pergnerka mu odpověděla, že si to dvojice musí ohlídat, jinak by to byla jejich smůla. Takže ten kinderklub kolem Jirky a Šárky myslím rozhodne už díky své početní převaze. Dále je v necenzurované verzi jasně slyšet Michaelu, jak se baví s Milanem o motorce, Milan říka, že je skutečně jeho. Michaela na to, že těch sto tisíc za farmu co dostal se hodilo. A poslední postřeh, Libuše nebyla opilá. Všichni se na ni sesypali jak sršni, a neuvěřitelně ji ponižovali a večer u ohně ji vysloveně uráželi. Vyčítali jí ty prachy (jak jinak), že se nerozloučila (nesměla) i to kafe, které nikdy nedostali, bylo tam jen to v mlýnku zaoponemuté před soutěží. No a Libuše z toho měla trochu depku a prdly jí nervy. Po těch kecech dua David+Mirek se Milan radši vzdálil a šel si lehnout. Vypadlíci pařili dlouho do noci jak utržení z řetězu. Víno a slivovice od Šamala splnily svůj úkol.

Takže všichni co odešli nebo vypadli v duelu dostali 100 tisíc? A proč to tedy tý Libuně vyčítaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
22.8.12 13:30
@MarkyM píše:
Takže všichni co odešli nebo vypadli v duelu dostali 100 tisíc? A proč to tedy tý Libuně vyčítaji?

Já pochybuji, že ti, co vypadli dostali takové prachy. Nevidím důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
22.8.12 13:33

Něco dostat museli :nevim: minimálně ty co tam zůstali doteď, tak si museli vzít nějaký neplacený volno v práci

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
22.8.12 13:46
@MarkyM píše:

Obyčejná závist, myslí si že pytel kováků byl ještě k těm stům tisícům za odchod. A navíc, cítí jako křivdu, že to nebylo nabídnuto i jim.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
22.8.12 13:53

Oprava. Je to trochu jinak. Honorář dostali ti, co tam vydrželi měsíc a déle. Tedy od 4. duelu, kdy vypadl Milan. Takže David, Jana blond a Sára z prvních tří duelů utřeli nos a šli domů s prázdnou. Proto to jejich napadání.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
22.8.12 13:59
@Brokianaa píše:
Tohle si jako měli rozdělit na 9 týdnů 8o?

Jojo, Mauthausen v českém vydání. Ale chlastu tam měli dost. Cca 8 demižonů vína, 4 litry griotky, asi 15 litrů pálenky a soudek piva.

• Citovat
  • Upravit
5502
22.8.12 14:32

Jim tam měli dát spíš pivo, to aspoň trochu zasytí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.8.12 15:09

Ale ty suroviny byly do začátků, počítalo se stím že vypěstují zeleninu, přijede obchodník, takže nakoupí, zabijí zvířata…atd…takže si nemyslím že toho bylo tak málo, jako s tím do toho šli ne? co by na farmě chtěli? Carpaccio? Zmrzlinu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.12 15:26

Do finále jde Michal se Šárkou, kámoš potkal Míšu a řekla mu hooodně věcí jak to na farmě je…Dostávají bokem na jídlo řízky se salátem a sou spíš jako herci, Tereza jim říká co mají říkat atd..Nechce se mi to tu rozepisovat je toho moc, ale do duelu jdou opravdu oni dva, Nova už na ZAČÁTKU věděla, kdo do duelu půjde!

• Citovat
  • Upravit
4515
22.8.12 15:38

Já tedy nevim jak to je, ale myslím si že Šárka ve finále bude, protože Mirek zmiňoval smíšený duel.No uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
22.8.12 15:42

No ja jsem z te souteze otravena…jak mi to ze zacatku bavilo tak ted uz jsem jen zvedava jak to dopadne…vsichni tam sijou do Libusky-ne ze by to byla ma oblibenkyne-ale pritom ji jen zavidej…
a kdyz vidim Kubiho tak se mi otvira kudla v kapse!
Vyhru snad nepreju nikomu..mozna Milanovi nebo Michalovi…tak uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
22.8.12 16:22
@Anonymní píše:
Do finále jde Michal se Šárkou, kámoš potkal Míšu a řekla mu hooodně věcí jak to na farmě je…Dostávají bokem na jídlo řízky se salátem a sou spíš jako herci, Tereza jim říká co mají říkat atd..Nechce se mi to tu rozepisovat je toho moc, ale do duelu jdou opravdu oni dva, Nova už na ZAČÁTKU věděla, kdo do duelu půjde!
…neboli jak udělat z milionu diváků blbce. Klidně to tu rozepiš do podrobna, aspoň budu mít pádnější důvod se na Novu už vůbec nedívat.
  • Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
22.8.12 16:29
@Brokianaa píše:
Jim tam měli dát spíš pivo, to aspoň trochu zasytí :lol:

Správně, pivo je tekutý chléb. A ušetří se energie absencí kousání a žvýkání. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!