Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já věřím, že kdyby ex farmáři nerozhodovali o tom, kdo půjde domů, tak Milan by měl i šanci…
Hmmm a mě je Jirky celkem líto…sice to nebyl můj favorit ale tohle bylo divné vyřazení
@Petr00 píše:
A ulechčuješ si to tím, že pálíš odřezky![]()
![]()
Tvojí povinností je nandat dřevo tam!!!
Nu je to tyden co tu kazdy psal jak fandi Jirkovi, a najednou vlastne vsichni chteji jeho vypadnuti ![]()
jako posledni dobou byl na ranu-ale ze bych prala vyhru blondaty blbce, co tam hraje nejvetsi komedie jak je uzasna a skvela-kdyby byla-ma rodinu a deti.
nebo ozralymu Michalovi, co zkouma koule berana a ojizdi osla ![]()
Jeste tak Milana-takze Jirka je venku-tak ja fandim ted Milanovi ![]()
Holky, zapla jsem to ted, muzete shrnout? kdo jde do finale? jestli Milan, fandim mu, jinak nikomu. zklamalo me to cely ![]()
Jééé holky, byla jsem u malýho a zmeškala jsem část Farmy. Řekněte mi prosím proč vypadl Jirka? Díky moc
Ježiš ten David s tím rádoby drsným pohledem
Dělovku mezi oči
![]()
A je vidět jak všem leží v žaludku ty vymyšlený pravidla - A Mirek už to dnes nevydržel a šel proti Tereze ironicky - prej smýšený duel je povolen jen v semyfinále - ZABEDNĚNCI - Tereza - na začátku sem vám všem říkala, že některý pravidla se dozvíte až později - To jsou zas kecy - už neví jak by to obkecali - Tereza to má sice ve scénáři - ale být na jejím místě tak by se asi hambou propadl - Tohle moderování jí moc na popularitě nepřidá. ![]()
Já to viděla až nakonec, taky tu čekám, zda to někdo shrne, díky