Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
20.8.12 21:23

@MarkyM O dost.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
20.8.12 21:24
@Petttulis píše:
No jo, Sára aby náhodou nezapomněla ukázat kozy.. :poblion: Blonďatá Jana je primitivní babochlap a David už mě s těma kecama taky sere… A Míra byl s tím „údem do pochvy“ také dost trapný.. Ať už jdou zase domů… :zed: :pocitac:
:palec: správně :palec: líp bych to nenapsala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
20.8.12 21:24

@tehuzu ale furt se tam prsí co jich má..a k čemu ji to asi bude..jak rozsvítila tak i zhasne..s hlou prdelí :nevim: pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
20.8.12 21:28

Ahoj holky, nebyla ta libuše zase na mol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
20.8.12 21:35

Tedy Novo, to je reklama na dětský tábor? Scénář tomu odpovídá a protagonisté taky. Bože, tyhle střeva mi maj vydělávat na důchod? To se asi půjdu pást jako ten beran Vendelín. Jestli jsem to dobře pochopil, tak tak ti vyřazení budou dovolenkovat 4 dny, dva sluhové se budou starat o vše i o ty vypadlé a ještě budou hlídat, aby jim s něčím nepomohli a tím neporušili ty přiblblý pravidla. Ježíš, to je tedy debilita na entou.

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
20.8.12 21:39

By měli změnit logo farmy a místo té kravky tam dát Jakuba. Jestli se nepletu, tak už se na farmu vrátil potřetí?

• Citovat
  • Upravit
Petr00
20.8.12 21:42

Opravdu nechápu co to tam dnes ten David předváděl. Ty jeho řeči, že nemůže Milana ani cítit a potom ty sprostý urážky s Mirkem na kameru na adresu Milana. Dobře, Milan mu nesedí, má vůči němu averzi ale nevím proč to tak hrotit. Dělá jak kdyby mu Milan rozbombardoval barák.
Dále sem se utvrdil o Sáře v tom co sem si o ní před tím myslel - je to jen nevyzrálá pubertální pipka - dnes se to ukázalo a ještě více uvidíte v příštím díle. A ta blonďatá Jana ta dnes taky nezustala pozadu - ty její trapný řeči na adresu Libuš ohledně těch peněz a na Milana ohledně motorky to jsou jen přiblblé závistivé řeči - to je tak vše na co se zmůže. Nevim co je na tom nenormálního, že si Milan na starý kolena kdy už něco za ten život odpracoval splnil sen. Navíc blonďatá Jana má chování hulváta z ulice - tak se holka nechová, chová se jak neotesanej chlap někde v pivnici. Takovou holku bych obešel 5 metrovým obloukem.
Když to tak pozoruju tak výhru přeji Michalovi. Fandil sem i Jirkovi ale je pravda, že Jirka neví kdy je dost - je sranda a SRANDA - Přesně jak řekla Libuška. Navíc nám všem poslední dobou ukazuji jak se cítí sebevědomě a jak se už vidí ve finále - občas by potřeboval shodit hřebínek. Přeju to Michalovi.

• Citovat
  • Upravit
488
20.8.12 21:45

Farma je o ničem. Lidé jsou tam hnusní, nudní, závistiví… a pravidla Novy…
Výhru přeji Milanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
20.8.12 21:49
@Petttulis píše:
No jo, Sára aby náhodou nezapomněla ukázat kozy.. :poblion: Blonďatá Jana je primitivní babochlap a David už mě s těma kecama taky sere… A Míra byl s tím „údem do pochvy“ také dost trapný.. Ať už jdou zase domů… :zed: :pocitac:

Naprostej souhlas. Označení blonďaté Jany je naprosto výstižné a přesné. A David vypadá, že toho rozumu taky dvakrát nepobral - z jeho vyjadřování je to víc než patrné - A to je ten pravý co má co kýdat hnuj na Milana. A Mireček, ten aby se k Davidovi nepředal že? - občas mi ten Mirek s jeho poznámkama přijde jako puberťák.

• Citovat
  • Upravit
557
20.8.12 21:51

Prosím nemáte někdo odkaz na dnešní díl, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fifky
20.8.12 21:57

Farma

Je to jeden větší kripl než druhý, David vymatlaný, o Mirkovi jsem si myslel že má úroveň, ale taky nemá, solidní je tak akjorát Míša a výhru přeju Milanovi, ten aspoň makal. Jirka a Kuba - největší kripli. Všichni mají plno keců a jen závidí Milušce že shrábla prachy, při tom by to udělali stejně. A teď všichni nasraní že Michal se vrátil do hry. Přeju mu to. Milane natři jim to. A jinak hra je hra, tak ať každý hraje jak umí, tak to je i v životě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.12 22:00

Fifky, Petr00 - přesně!!! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1553
20.8.12 22:02
@fifky píše:
Je to jeden větší kripl než druhý, David vymatlaný, o Mirkovi jsem si myslel že má úroveň, ale taky nemá, solidní je tak akjorát Míša a výhru přeju Milanovi, ten aspoň makal. Jirka a Kuba - největší kripli. Všichni mají plno keců a jen závidí Milušce že shrábla prachy, při tom by to udělali stejně. A teď všichni nasraní že Michal se vrátil do hry. Přeju mu to. Milane natři jim to. A jinak hra je hra, tak ať každý hraje jak umí, tak to je i v životě.

Přeeeeeeeesně :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
20.8.12 22:04

Tak to mam radost, ze se tam vratil Milan:-) Kubiho uz bylo dost :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
20.8.12 22:35

Mě se líbilo, jak se objevil Kubí a Jirka a spol začly ty své kecy, že dveřma ho vyhodíš, oknem se vrátí, že se ho nezbaví a tak. to tam fakt sedlo. on je neodbytnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí