Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
20.8.12 15:59

Já si taky mylsím, že to měl nařízeno - protože tam už jsou bez kupy docela normální lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
20.8.12 16:08

Četla jsem, že tam přijdou všichni :nevim: prý je v ukázce co dnes běží v Tv (já jí pouštím až večer) vidět Sára a ještě někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.8.12 16:15

Ja si porad mylsim ze tam prijde David…S tim se Jakub podle me nejvic nemel rad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
20.8.12 16:42

David? To byl kdo? Ten jak vypadl první? Vždyť tam byl jen chvilku…to Milan h vytáčel daleko víc, říkal o něm, ž eje línej, k ničemu a vyloženě se nesnášeli…a hlavně ho nesnášeli i ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
20.8.12 16:51

@Lonette ja vim, jenze David byl v prvnim duelu a tam si prave vzal Jakuba, ktery ho vyradil diky Almanachu a take diky tomu ze David se na o uceni vyprdl.. Nevim, myslim si ze to bude on.. Uvidime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
20.8.12 17:14

Já si myslim, že kdyby tam přišel Milan, tak to bude takový jednoduchý, jakože to může být každýmu jasný… Ale zase je fakt, že s tím Milanem se nesnášel nejvíc… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Pepazhornidolni
20.8.12 17:51
Podle mě čekala, co jí na to řeknou přes mikrofon.

Milé dámy, jen technická poznámka. Kdyby měla Pergnerová v uchu mikrofon, tak bychom akorát slyšeli, jak jí v hlavince šplouchá mozkomíšní mok. V uchu má sluchátko, jinak se tomu říká pojítko.

• Citovat
  • Upravit
10048
20.8.12 17:53

http://prask.nova.cz/…utezici.html

Tak je jasný že tam jede Milan ale s ním i všihcni ostatní…no uvidíme…chtělo by to Mirka, to by bylo nejvíc fér, ten by to měl vyhrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
20.8.12 19:15

Hmm, tak možná, že Milan to asi nebude, no nevím :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
20.8.12 19:19

Se tam dnes sežerou :D

• Citovat
  • Upravit
3956
20.8.12 19:20
@Dice píše:
http://prask.nova.cz/…utezici.htmlTak je jasný že tam jede Milan ale s ním i všihcni ostatní…no uvidíme…chtělo by to Mirka, to by bylo nejvíc fér, ten by to měl vyhrát

Tak a zase víme houby. Může to být kdokoli. Třeba Kuba v tom dopise zbytečně strašil. Ikdyž jsem viděla rizhovor s ním po vypadnutí a říkal, že doufá, že se mu povedlo to, aby se zviditelnil a všichni si ho zapamatovali. Ta lenost prý hraná nebyla, ale asi vše ostatní rád hrotil a je fakt, že chvíli si ho budem všichni pamatovat. Prý se chce dostat do showbusinessu. No určitě je v tom novém vztahu velká láska. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.8.12 19:25
@Pepazhornidolni píše:
Milé dámy, jen technická poznámka. Kdyby měla Pergnerová v uchu mikrofon, tak bychom akorát slyšeli, jak jí v hlavince šplouchá mozkomíšní mok. V uchu má sluchátko, jinak se tomu říká pojítko.

No jo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
20.8.12 19:29

Tak si honem tipněte, kdo se z bývalých farmářů vrátí na farmu bojovat o ten vysněný milijón. Uzávěrka je dnes ve 20:20. Vylosovaný vítěz dostane fotografii kde mi je 8 měsíců a ležím na kožišince. Samozřejmě i s věnováním. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5502
20.8.12 19:30

Pepo ty bavíš :mrgreen: Já tu fotku chci, tak nehlasujte nikdo, ok ;) :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
20.8.12 19:33
@Brokianaa píše:
Pepo ty bavíš :mrgreen: Já tu fotku chci, tak nehlasujte nikdo, ok ;) :mrgreen:?

Miláááááááán :mrgreen: :P :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí