Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si taky mylsím, že to měl nařízeno - protože tam už jsou bez kupy docela normální lidi.
Četla jsem, že tam přijdou všichni
prý je v ukázce co dnes běží v Tv (já jí pouštím až večer) vidět Sára a ještě někdo
Ja si porad mylsim ze tam prijde David…S tim se Jakub podle me nejvic nemel rad..
David? To byl kdo? Ten jak vypadl první? Vždyť tam byl jen chvilku…to Milan h vytáčel daleko víc, říkal o něm, ž eje línej, k ničemu a vyloženě se nesnášeli…a hlavně ho nesnášeli i ostatní.
@Lonette ja vim, jenze David byl v prvnim duelu a tam si prave vzal Jakuba, ktery ho vyradil diky Almanachu a take diky tomu ze David se na o uceni vyprdl.. Nevim, myslim si ze to bude on.. Uvidime ![]()
Já si myslim, že kdyby tam přišel Milan, tak to bude takový jednoduchý, jakože to může být každýmu jasný… Ale zase je fakt, že s tím Milanem se nesnášel nejvíc… ![]()
Podle mě čekala, co jí na to řeknou přes mikrofon.
Milé dámy, jen technická poznámka. Kdyby měla Pergnerová v uchu mikrofon, tak bychom akorát slyšeli, jak jí v hlavince šplouchá mozkomíšní mok. V uchu má sluchátko, jinak se tomu říká pojítko.
http://prask.nova.cz/…utezici.html
Tak je jasný že tam jede Milan ale s ním i všihcni ostatní…no uvidíme…chtělo by to Mirka, to by bylo nejvíc fér, ten by to měl vyhrát
@Dice píše:
http://prask.nova.cz/…utezici.htmlTak je jasný že tam jede Milan ale s ním i všihcni ostatní…no uvidíme…chtělo by to Mirka, to by bylo nejvíc fér, ten by to měl vyhrát
Tak a zase víme houby. Může to být kdokoli. Třeba Kuba v tom dopise zbytečně strašil. Ikdyž jsem viděla rizhovor s ním po vypadnutí a říkal, že doufá, že se mu povedlo to, aby se zviditelnil a všichni si ho zapamatovali. Ta lenost prý hraná nebyla, ale asi vše ostatní rád hrotil a je fakt, že chvíli si ho budem všichni pamatovat. Prý se chce dostat do showbusinessu. No určitě je v tom novém vztahu velká láska. ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Milé dámy, jen technická poznámka. Kdyby měla Pergnerová v uchu mikrofon, tak bychom akorát slyšeli, jak jí v hlavince šplouchá mozkomíšní mok. V uchu má sluchátko, jinak se tomu říká pojítko.
No jo no ![]()
Tak si honem tipněte, kdo se z bývalých farmářů vrátí na farmu bojovat o ten vysněný milijón. Uzávěrka je dnes ve 20:20. Vylosovaný vítěz dostane fotografii kde mi je 8 měsíců a ležím na kožišince. Samozřejmě i s věnováním.
![]()
@Brokianaa píše:
Pepo ty bavíšJá tu fotku chci, tak nehlasujte nikdo, ok
![]()
?
Miláááááááán
![]()