Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pekulína píše:
to já taky…a Tereza jak se odmlčela......tak si říkám nahlas pro sebe..........to si dělá prdel, neeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
schvalně nás šponují a natahuji to
Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…
Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..
@Marta78 píše:
Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..
tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka
![]()
@Pekulína píše:
Jak se hned Kuba ptal Terezy jestli může vrátit sám sebe![]()
![]()
![]()
On myslí vždycky jen na sebe
![]()
@Hanka007 píše:
tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka![]()
![]()
jo šárka je divná. ![]()
@Hanka007 píše:Šárku nesnáším…V jednom díle povídala jak ona není uplakánek, ale mně přijde že brečí furt a hraje akorát na city
tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka![]()
![]()
@SarkaNovo Šárku nemám vůbec ráda. Nikdy mi nepadl do noty
a prej že není uplakánek ![]()
@Marina8 píše:
@SarkaNovo Šárku nemám vůbec ráda. Nikdy mi nepadl do notya prej že není uplakánek
já jsem jí ze začátku měla ráda…ale jak šly díly…tak se mi nějak zprotivila…a podle mě je uplakánek (a teď to nemyslím nějak špatně)…já jsem taky uplakánek… ![]()
@Petttulis píše:
http://www.youtube.com/watch?…!Nezatančíme si?
Co ti lidi nevymyslí
![]()
@Petttulis píše:
http://www.youtube.com/watch?…!Nezatančíme si?
@Marta78 píše:
Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..
Nojo,Mirek je ještě v tu dobu jak vyúadl považoval víc za kamoše než soupeře.Kdoví jak by se to zvrtlo kdyby tam zůstal a prožil tu zabíjačku.Ono by se asi nic extra nedělo protože to není násoska jako Michal takže by se zřejmě nepohádali,Kubajzna by neměla záminku rozbíjet chlívek a tak dále…
Milanovi to asi taky přeju,on je sice „hovádko“ale když tam byl,tak makal a hleděl si práce.Když omladina chrápala tak už byl na nohou.A že jich tam v tu dobu byl plnej barák ještě
to snad neeeeeeeeee...............ale už bych se asi nedivila ničemu…