Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pekulína
20.8.12 12:09
@MarkyM píše:
Hlavně ať to nevyhraje Kubí :lol:

to snad neeeeeeeeee...............ale už bych se asi nedivila ničemu… :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
20.8.12 12:10
@Marina8 píše:
@Pekulína Já jsem myslela, že v tu chvíli dostanu mrtvici :cert: :mrgreen: :mrgreen:

to já taky…a Tereza jak se odmlčela......tak si říkám nahlas pro sebe..........to si dělá prdel, neeeeeeeeeeeeeee :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
504
20.8.12 12:11
@Pekulína píše:
to já taky…a Tereza jak se odmlčela......tak si říkám nahlas pro sebe..........to si dělá prdel, neeeeeeeeeeeeeee :cert: :cert: :cert: :cert:

schvalně nás šponují a natahuji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
20.8.12 12:15

Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…

Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.8.12 12:18
@Marta78 píše:
Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..

tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.8.12 12:19
@Pekulína píše:
Jak se hned Kuba ptal Terezy jestli může vrátit sám sebe :cert: :cert: :cert: :cert:

On myslí vždycky jen na sebe :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
20.8.12 12:19
@Hanka007 píše:
tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka :pocitac: :pocitac: :pocitac:

jo šárka je divná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
20.8.12 12:20
@Hanka007 píše:
tak oni se tam všichni chovaj výběrově a šárka to je takova falešná blondynka :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Šárku nesnáším…V jednom díle povídala jak ona není uplakánek, ale mně přijde že brečí furt a hraje akorát na city
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
20.8.12 12:23

@SarkaNovo Šárku nemám vůbec ráda. Nikdy mi nepadl do noty :zed: a prej že není uplakánek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
20.8.12 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
20.8.12 12:32
@Marina8 píše:
@SarkaNovo Šárku nemám vůbec ráda. Nikdy mi nepadl do noty :zed: a prej že není uplakánek :mrgreen:

já jsem jí ze začátku měla ráda…ale jak šly díly…tak se mi nějak zprotivila…a podle mě je uplakánek (a teď to nemyslím nějak špatně)…já jsem taky uplakánek… :oops:

• Citovat
  • Upravit
Pekulína
20.8.12 12:33
@Petttulis píše:
http://www.youtube.com/watch?…!Nezatančíme si? :twisted:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
3164
20.8.12 13:03
@Petttulis píše:

Co ti lidi nevymyslí :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.8.12 13:10
@Petttulis píše:
:lol: :lol: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
20.8.12 13:14
@Marta78
@Marta78 píše:
Já jsem to od začátku přála Mirkovi, byl mi nejvíc sympatický a vypadal z nich nejrozumnější. Mayslím, že už to pak vzdal, kdyby si vzal do duelu Michala, myslím, že ten by si Almanach nevzal, že by vzal bud lano nebo pilu a tam by měl šanci Mirek velkou…Milanovi to moc nepřeju, nelíbilo se mi jak byl sprostej kolikrát. Sice makal, ale to chování měl děsný..
Nojo,Mirek je ještě v tu dobu jak vyúadl považoval víc za kamoše než soupeře.Kdoví jak by se to zvrtlo kdyby tam zůstal a prožil tu zabíjačku.Ono by se asi nic extra nedělo protože to není násoska jako Michal takže by se zřejmě nepohádali,Kubajzna by neměla záminku rozbíjet chlívek a tak dále…
Milanovi to asi taky přeju,on je sice „hovádko“ale když tam byl,tak makal a hleděl si práce.Když omladina chrápala tak už byl na nohou.A že jich tam v tu dobu byl plnej barák ještě :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí