Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslim že to bude Milan, ale hlavně si myslim že žádné vzrůšo nebude. Naopak - milan umí máknout a to se jim teď hodí když jich je málo. A nepamatuju si, že zrovna tihle 3 by s ním měli nějaké velké konflikty.ale je fakt že jsem neviděla všechny díly ![]()
@Nainuva Já to taky hledala, ale našla jsem jenom fotku nahý Jany.. ![]()
@Lucili píše:
To jede LibuškaZa 100 tisíc si koupila motorku
a jede si pro mega
tak to se povedlo ![]()
Co furt závidíte Libuši těch sto táců? Vždyť je dostali všichni, kteří vypadli z farmy jako honorář. Výjimkou byla Michaela (100 za odchod + 50 za podstoupení místa Jakubovi) a Jana, která dostala naopak jen 50 tisíc za to, aby se vrátila a udělala pár striptease. Pak to nerozdejchala, když se dozvěděla, že dostala míň než ostatní, viz těch 100 tisíc pro Libuši. Jakub možná oželel bonus k honoráři za návrat s vidinou teplého pozadí Borise. Milan díky honoráři přesedlal ze skůtru na mašinu. Takže jestli se vrací, tak na farmu nepřichází, ale přijíždí.
Sos. chtěla jsem si na ulož to stáhnout farmu a není tam ani jeden díl!!! proč???
@valina1 píše:
Jezisi ta tereza je dulezitá jak hovno na lopate fakt
@Sasanka30 nazdarek![]()
nazdarek
![]()
@tehuzu píše:
@Šája zkus hellspy.cz. Myslím, že to není placený.
díky, jdu to zkusit. přemýšlím nad tím uložto, že by zasáhla nova? ![]()
Tak nějaké díly tam jsou, ale dnešní ještě ne, tak to budu zkoušet. díky
@Šája Určitě. Když jsme distribuovali jeden film, tak jsme se domluvili s ulozto aby nám dali přístupový heslo a my mohli mazat kinoripy. ![]()
Jestli to nikde nebude, jsem bez farmy.
páč on line na to koukat nemůžu, to mi přes chlapa neprojde ![]()
@Šája Věř tomu, že se vždycky najde nějakej „dobrák“, kterej to zase hodí na net
![]()
@tehuzu píše:
@Šája Věř tomu, že se vždycky najde nějakej „dobrák“, kterej to zase hodí na net![]()
no to doufám, chci vidět dnešní díl. s tím ulož to mě to teda naštvalo. jsem šla na jistotu a ono nic ![]()