Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@draga píše:
@amanda1979 s tou Šárkou souhlasím.. taky jsem to tu psala, že nechápu co se rozčiluje..jednou je sluha a hotovo…
tak, tak
![]()
Já jsem zase četla, že u té zabíjačky se opít museli. a říkal to i Jirka v deníku co natáčí. tak nevím. ale určitě jim do toho dost kecají. podle mě nikoho nevrátí. už takhle jim to nevychází, vždyt finále je už příští neděli ne?
Nevím, jak to Nova v neděli zase zrežíruje a kdo vyletí z duelu nebo za porušování nepravidel. Ale líbilo by se mi, kdyby tam šoupli na týden Pergnerovou. Aspoň by si zkusila ty svoje kecy o hře a odříkání na vlastní kůži. Bylo by zajímavé vidět ten její vyliftovanej obličej po týdnu bez „mejkapové“ fasády. Myslím, že by se Nově zvedla sledovanost o sto procent.
@Pepazhornidoln píše:
Nevím, jak to Nova v neděli zase zrežíruje a kdo vyletí z duelu nebo za porušování nepravidel. Ale líbilo by se mi, kdyby tam šoupli na týden Pergnerovou. Aspoň by si zkusila ty svoje kecy o hře a odříkání na vlastní kůži. Bylo by zajímavé vidět ten její vyliftovanej obličej po týdnu bez „mejkapové“ fasády. Myslím, že by se Nově zvedla sledovanost o sto procent.
tak jsem se zasmála
při představě Pergnerky na Farmě
a ještě bych ji dala za sluhu
no ale fakt to nevychází, jestliže už příští neděli má být finále a v něm dva soutěžící, tak zítra musí odejít dva, aby to vycházelo. a potom to nova musela vědět, tak nechápu, proč vraceli Kubího. nebo to bylo nachystané s Jirkou, aby ho vyhodili. nebo to nechápu ![]()
Vzhledem k tomu, že má být příští týden finále, tak to skoro vypadá, že Jirku vyhodí spolu s Kubím a zůstanou tam Michal a Šárka…
@Pepazhornidoln píše:
Je jasný, že i Pergnerka má od Novy nalajnovaný co jim má říct a hlavně jak. Je to všechno divadlo od Novy ![]()
No jeslti za to porušení pravidel vyhodí Jirku tak to by mě fakt nasrali..pardon
@draga http://www.farmashow.cz/…arkiza-2012/
Přečti si tohle, to mě teda dostalo ![]()
Ahoj já dneska četla, že kvůli tomu že porušili pravidla a za Jirky vedení v podstatě prý několikrát, tak prý jako trest budou mít že v neděli kdo prohraje duel tak určí kdo z těch co už vypadli se do farmy vrátí. tak jsem zvědavá koho Kuba vybere, protože pochybuju že na provaz Michala udělá..pokud bude fér tak tam podle mě vrátí Mirka nebo Míšu a pokud se jim bude chtít pomstít tak jim vrátí Milana ![]()
@Granda píše:
no Kuba je Kuba, ale zase můžu říct, že se aspon snaží, oproti minule, kdy nedělal nic vůbec.
mě se líbilo, jak tam ten komentátor říkal, že nošení pytlů není pro lidi v sukni, já 50kg pytle tahám úplně normálně a když jsem viděla, jak se tam ti kluci klátili, když ten pytel nesli, tak jsem se musela smát
Kuba se sice snaží ale přesně jak řekl Jirka snaží se, protože když byl venku tak pochopil co si lidi o něm myslí
@smajl píše:
Ahoj já dneska četla, že kvůli tomu že porušili pravidla a za Jirky vedení v podstatě prý několikrát, tak prý jako trest budou mít že v neděli kdo prohraje duel tak určí kdo z těch co už vypadli se do farmy vrátí. tak jsem zvědavá koho Kuba vybere, protože pochybuju že na provaz Michala udělá..pokud bude fér tak tam podle mě vrátí Mirka nebo Míšu a pokud se jim bude chtít pomstít tak jim vrátí Milana
podle mě tam prostě nemůžou nikoho vrátit, spíš naopak, to by se pak prostě nestihlo, když je příští neděli finále. nebo nevím, jak by to udělali.
jo, Kuba se snaží. nevím, jestli jste viděli jeho deníček ze 40. dílu, jak si stěžoval, kolik práce ještě musí udělat a tak. musela jsem se smát.
@smajl píše:
Ahoj já dneska četla, že kvůli tomu že porušili pravidla a za Jirky vedení v podstatě prý několikrát, tak prý jako trest budou mít že v neděli kdo prohraje duel tak určí kdo z těch co už vypadli se do farmy vrátí. tak jsem zvědavá koho Kuba vybere, protože pochybuju že na provaz Michala udělá..pokud bude fér tak tam podle mě vrátí Mirka nebo Míšu a pokud se jim bude chtít pomstít tak jim vrátí Milana
jestli je Kuba fer, tak by mel vratit Misu
@panenka87 jo Jirka je nejhorší farmář..ve 4 stíhají to co nestíhali v 10…ach jo…proč se jenom já na to koukám a rozčiluju se…
@draga píše:
@panenka87 jo Jirka je nejhorší farmář..ve 4 stíhají to co nestíhali v 10…ach jo…proč se jenom já na to koukám a rozčiluju se…
taky si to porad rikam!:-D