Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
17.8.12 13:16

Nerozčilujte se, je to zbytečný… už je průhledný jak tam hrajou pro nás diváky divadýlko :roll: Pročpak ten Kuba asi rozmlátil ty dveře od kůlny tak jak to udělal, když stačilo jen urazit petlici? :roll: to už bylo do očí bijící jak Kubí nesmyslně štípal ty dveře a pak jednou ranou nakonec urazil zámek :roll:
A ten chlast? Ten je tam samozřejmě schválně, bez toho, aby se tam ozřali by přeci neměli co natáčet… asi to nejsou až tak dobří herci…
A z Michala se mi chce :poblion:, fakt je nechutnej. Tu výhru nepřeju nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
17.8.12 13:17

Hodte to někdo na jejich FB a určitě to smažou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.8.12 13:20

Ja se malem poblinkala, kdyz jsme videla tu zabijacku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.8.12 13:23
@petula.bir píše:
Toto my víme :-)) a tohle bych asi poslala i do NOVY :-D

Jestli ten Karel nebude sám milostivý Jirka nebo nějaký jeho rodinný příslušník.. :think: :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.8.12 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.8.12 13:26
@Petttulis píše:
Jestli ten Karel nebude sám milostivý Jirka nebo nějaký jeho rodinný příslušník.. :think: :think: :lol: :lol:

To bude pritelkyne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
17.8.12 13:27

@pavlliina

Taky si řikám, že tam nezbyl nikdo komu bych přála výhru! Ted už farma je divadlo o ničem. Je to nudné a snaží se to oživit, že maj ted horu žrádla a chlastu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
17.8.12 13:29

Vždyť je i důkaz o tom, že i ten Jirka přistoupil na tu hru s Novou :roll: …jak si s Terezou předem domluvili otázky, který budou v duelu :roll: je to hnus, takže ani Jiříček není svatoušek.. ale co ty lidi neudělaj pro milion :jazyk:
Nebo to nám Karel 033 taky nějak rozumně vysvětlíš? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
17.8.12 13:32

Když se na to teď zpětně koukám, tak tu výhru bych přála Milanovi, nikdy se tam nevožral jak dobytek, makal tam ze všech asi nejvíc a vždycky se postaral o zvířata… že byl takovej jakej tam byl, to byl určitě opět scénář Novy, měl hrát morouse, tak ho hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
17.8.12 13:33
@jitkabokule píše:
@Granda
musíš zatloukat zatloukat zatloukat o tom že něco o zvířeti víš :mrgreen: viděla jsi Kubajznu bubajznu jak si včera zakrejvala uši když kvičel čuník? Tak takhle musíš při konkurzu reagovat na zmínku o zvířatech :pankac: a pak tě na tuty vemou. A ještě něco divnýho si na sebe vymysli a je to :pankac:

ahááááááá jsem to psala ještě než jsem dočetla že to těžko zapřeš a už to nejde smáznout ;)

Příspěvek upraven 17.08.12 v 12:49

no právě že to nezapřu. to je snad jediná pořádná věc, kterou umím - zemědělství. tak nevím nevím. ale Milana vzali taky, tak co. si to budu muset ještě přibarvit, udělat se zajímavá, asi se zkřížím a bude ze mě Libuška s Milanem :-)

jinak u toho prasete, jak ho čistili, tak Michal říkal, že on to neumí, protože si nohy neholí. tak nevím, kde jste slyšeli, že si holí nohy. ani je oholené nemá. jediný, kdo si podle mě holí nohy je ten teplej. už mu nemůžu ani přijít na jméno…jestli kvůli němu Jirka vypadne, tak přísahám, že mu udělám malování na ksichtě. sílu mám na to dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
17.8.12 13:34

Ale tak ať je karel kdokoli má částečně pravdu…Jirka maká od začátku…mě teda nejdřív přišel takovej nijakej..manžel ho přímo nesnášel :) ale je fakt že mě překvapil jak si umí poradit…třeba tu podlahu v ložnici udělal vlastně on…hned věděl jak na to…a plno dalších věcí i na té zabíjačce věděl…tak ať to klidně vyhraje…to že jim dali přehnaně alkoholu a jídla bylo i ve slovenské farmě tam zabili berana…to asi patří do původního formátu farmy…ale třeba moc nechápu, proč Šárce nedali to kafe..v tom mi jí bylo líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.8.12 13:38
@pavlliina píše:
Když se na to teď zpětně koukám, tak tu výhru bych přála Milanovi, nikdy se tam nevožral jak dobytek, makal tam ze všech asi nejvíc a vždycky se postaral o zvířata… že byl takovej jakej tam byl, to byl určitě opět scénář Novy, měl hrát morouse, tak ho hrál.
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.8.12 13:42

Jakub a Sarka maji pravdu.
Meli by mit zodpovednost, opit se je fakt frajerina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.8.12 13:43

Nevim, já si pořád myslím, že pokud je to takové divadlo, jak to vypadá, tak by se nám tam ten Míra mohl ve finále vrátit a vyhrát…Přeci si nemůžou nasrat skoro všechny diváky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
17.8.12 13:44

Holkýýýý, nevíte kde bych mohla stáhnout díly tý slovenský Farmy? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!