Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ani bych se nedivila, kdyby to bylo „udělané“ tak, že Kuba stejně vyhraje. Pořád ho vrací do hry, stále měl nějaké výhody. A to, že nepracoval tak to nebylo porušení pravidel.
Tak podle mě to byl záměr je takhle opít, aby bylo zase vzrůšo. Vždyť jim řekli vypí loků, kolik je ti roků z toho soudku.
@MarkyM píše:
Tak podle mě to byl záměr je takhle opít, aby bylo zase vzrůšo. Vždyť jim řekli vypí loků, kolik je ti roků z toho soudku.
to řekl ten řezník
Tak jsem konečně dokoukala všechny díly včetně zabíjačky, no bylo to tam zajímavý ![]()
@dvine píše:
Blbne mi noťas,
myslím předurčené scénya v duelanské stodole řezal Michal na tuty!!!
ano a řezal s Jakubem, alespon tak to spomaleně vypadalo..
Jak píšete porušení pravidel to by mohli vrátit Mirečka, když by někoho vyhodili ne, jako toho lesbomila, to by se mi moc libilo
Mě by zajímalo jak moc se to liší od té Markízácké, páč jak tu někdo psal s těmi mastnými vlasy atd. Tak na té slovenské vypadali všichni „hráči“ po nějaké době šíleně. Hubení jak lunt, mastný vlasy, špinavá pleť - tady jsou opravdu všichni jak ze škatulky ![]()
@RyBANA píše:
Mě by zajímalo jak moc se to liší od té Markízácké, páč jak tu někdo psal s těmi mastnými vlasy atd. Tak na té slovenské vypadali všichni „hráči“ po nějaké době šíleně. Hubení jak lunt, mastný vlasy, špinavá pleť - tady jsou opravdu všichni jak ze škatulky
tady jsme viděla jen šárku ještě když tam byla sára jak si myla hlavu s kýblem.. ale těžko říct jestli to neměla v scénáři ![]()
My jsme před časem sledovali (nebo spíš manžel) tu slovenskou verzi a to tedy bylo úplně o něčem jiném!! neustále je tam nutili vyrábět produkty, které pak odevzdávali farmáři, což tady bylo jen jednou ![]()
@madi píše:
My jsme před časem sledovali (nebo spíš manžel) tu slovenskou verzi a to tedy bylo úplně o něčem jiném!! neustále je tam nutili vyrábět produkty, které pak odevzdávali farmáři, což tady bylo jen jednou
Přesně, všechno si museli postavit (daleko náročnější „stavby“ než tady), vyrobit, někdy i jídlo prostě nebylo - tak nežrali…hospodář byl NORMÁLNÍ! ![]()
Tady ten českej je no…nevím co si o něm myslet ![]()
Jo na slovenskej myslím, že už i poslední týdny nebylo co kouřit a opravdu tam to bylo o hladu. Kupovalo se od obchodníka i mýdlo a šampon - prostě opravdu něco jiného
Myslela jsem, že to bude stejný…
Tady jsou jako když si každý den tu hlavu myjou
A jak zde bylo psáno, muselo se tam daleko víííc makat - tam jsem skoro ani neviděla, že by se někdo zastavil. Jen na spánek a pak na jídlo… Nova už mě pěkně sejří
![]()
@RyBANA jj, hospodář tam byl taky lepší.
tady vypadal, že trpěl hlady akorát tak Mirek, ten fakt zhubnul, ale ostatní už mi tak nepřišli
@madi
A ještě mi přijde, že i Jirka trošku zhubnul - jinak ani ťuk