Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
17.8.12 07:09

Ani bych se nedivila, kdyby to bylo „udělané“ tak, že Kuba stejně vyhraje. Pořád ho vrací do hry, stále měl nějaké výhody. A to, že nepracoval tak to nebylo porušení pravidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.8.12 07:11

Tak podle mě to byl záměr je takhle opít, aby bylo zase vzrůšo. Vždyť jim řekli vypí loků, kolik je ti roků z toho soudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.8.12 07:20

Taky si myslím :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.8.12 07:27
@MarkyM píše:
Tak podle mě to byl záměr je takhle opít, aby bylo zase vzrůšo. Vždyť jim řekli vypí loků, kolik je ti roků z toho soudku.

to řekl ten řezník

• Citovat
  • Upravit
102677
17.8.12 07:45

Tak jsem konečně dokoukala všechny díly včetně zabíjačky, no bylo to tam zajímavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.8.12 07:45
@dvine píše:
Blbne mi noťas,
myslím předurčené scénya v duelanské stodole řezal Michal na tuty!!!

ano a řezal s Jakubem, alespon tak to spomaleně vypadalo..

• Citovat
  • Upravit
20518
17.8.12 07:48

Teď už mně to nějak nebere… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.8.12 07:57

Jak píšete porušení pravidel to by mohli vrátit Mirečka, když by někoho vyhodili ne, jako toho lesbomila, to by se mi moc libilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.8.12 08:01

Mě by zajímalo jak moc se to liší od té Markízácké, páč jak tu někdo psal s těmi mastnými vlasy atd. Tak na té slovenské vypadali všichni „hráči“ po nějaké době šíleně. Hubení jak lunt, mastný vlasy, špinavá pleť - tady jsou opravdu všichni jak ze škatulky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.8.12 08:04
@RyBANA píše:
Mě by zajímalo jak moc se to liší od té Markízácké, páč jak tu někdo psal s těmi mastnými vlasy atd. Tak na té slovenské vypadali všichni „hráči“ po nějaké době šíleně. Hubení jak lunt, mastný vlasy, špinavá pleť - tady jsou opravdu všichni jak ze škatulky :roll:

tady jsme viděla jen šárku ještě když tam byla sára jak si myla hlavu s kýblem.. ale těžko říct jestli to neměla v scénáři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
17.8.12 08:04

My jsme před časem sledovali (nebo spíš manžel) tu slovenskou verzi a to tedy bylo úplně o něčem jiném!! neustále je tam nutili vyrábět produkty, které pak odevzdávali farmáři, což tady bylo jen jednou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296
17.8.12 08:11
@madi píše:
My jsme před časem sledovali (nebo spíš manžel) tu slovenskou verzi a to tedy bylo úplně o něčem jiném!! neustále je tam nutili vyrábět produkty, které pak odevzdávali farmáři, což tady bylo jen jednou :nevim:

Přesně, všechno si museli postavit (daleko náročnější „stavby“ než tady), vyrobit, někdy i jídlo prostě nebylo - tak nežrali…hospodář byl NORMÁLNÍ! :lol:

Tady ten českej je no…nevím co si o něm myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.8.12 08:17

Jo na slovenskej myslím, že už i poslední týdny nebylo co kouřit a opravdu tam to bylo o hladu. Kupovalo se od obchodníka i mýdlo a šampon - prostě opravdu něco jiného :-( Myslela jsem, že to bude stejný…
Tady jsou jako když si každý den tu hlavu myjou
A jak zde bylo psáno, muselo se tam daleko víííc makat - tam jsem skoro ani neviděla, že by se někdo zastavil. Jen na spánek a pak na jídlo… Nova už mě pěkně sejří :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.8.12 08:20

@RyBANA jj, hospodář tam byl taky lepší.
tady vypadal, že trpěl hlady akorát tak Mirek, ten fakt zhubnul, ale ostatní už mi tak nepřišli

• Citovat
  • Upravit
3003
17.8.12 08:24

@madi
A ještě mi přijde, že i Jirka trošku zhubnul - jinak ani ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie