Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
832
17.8.12 08:28
@madi píše:
My jsme před časem sledovali (nebo spíš manžel) tu slovenskou verzi a to tedy bylo úplně o něčem jiném!! neustále je tam nutili vyrábět produkty, které pak odevzdávali farmáři, což tady bylo jen jednou :nevim:

Mě se taky slovenská líbila víc. Sice se hádali, ale kolem dobytka děli furt. A skoro každý den se učili něco nového. Ale slyšela sem, že slovákům se více líbila loňská farma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.8.12 08:30

A jo holky máte pravdu s těma vlasama a že jsou všichni jak ze škatulky. To mi nějak nedocvaklo a není ani vidět že by se tam sprchovali nebo myli vlasy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.8.12 08:35

@zasemamina
slovenská farma 1. byla nejlepší - 2. už nic moc a nekoukala jsem na ní a ta naše? No to je slátanina největšího kalibru :cert: :cert: :cert:
Hlavně na Slovensku byly jasně daný pravidla a konec - nedělo se tam to co tady :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.8.12 08:38

Ale musím přiznat, že jsem sledovala pravidelně až asi poslední měsíc. Hodně se mi líbilo, jak jim hospodář zadal, aby postavily jakoby prodejnu. Že tam budou chodit lidi. Ale pokud to bylo tajné místo jako u nás tak je určitě posílal štáb. Nebo dělali vlastní jogurty a jednou jim tam mněl přijít i nějaký znalec bramboráků a pochválit nebo pohanit jejich výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
17.8.12 09:24

Taky už jsem nad těmi vlasy od Šárky hodněkrát přemýšlela, protože mi přijde, že i kdyby byla opravdu pravá blondýnka, tak to vypadá, že tam má světlý melír, ale třeba to klame. Včera mě zarazilo, když jsem viděla Jirku ve vyžehleném tričku. Tak mě napadá, jestli jim to TV nepere a nežehlí. Na šňůrách jim sice venku někdy visí prádlo, ale jen spodní nebo utěrky a hadry. A nevšimla jsem si, že by se střídali u žehličky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
17.8.12 09:27

Opravte mě jestli se pletu ale když půjde za porušení pravidel Kubí domů jakože by měl: Tak ho nahradí poslední vypadnutý farmář(to jsou slova Pergnerky když vraceli toho slavného Kubíčka do hry když porušila pravidla Jana) - A posledním vypadnutým je? No samozřejmě Mirek.Nebo měří dvojím metrem?

• Citovat
  • Upravit
2435
17.8.12 09:31
@kosatka píše:
Tak kdyby vyhodili Jirku za tohle, tak už by fakt přestřelili. Pravidla se porušovali za každého farmáře.
Granda nechci ti kazit iluze, ale tebe do farmy nevezmou.Nebo bys nesměla přiznat že máš zkušenosti. takový oni tam nepotřebujou.
Známá se hlásila do farmář hledá ženu. jenže je to živočichářka a tak jí taky nechtěli. oni potřebovali takové, které zvíře nikdy ve skutečnosti neviděli aby to bylo zajímavější

no to si nemyslím, moje ségra se letos hlásila do Farmář hledá ženu, už u ní byli natáčet medajlonek a normálně jí vzali a to maká u koní jako dobu, ted má práci po mě, když jsem doma s prckem.
a vzít mě vezmou, Milan taky makal v zemědělství x let. podle mě tam někoho od řemesla vezmou. A zemědělství zapřu těžko, střední zemědělka, vysoká a ještě praxe celý život…to nevím co bych řekla, že jsem celou dobu dělala… ale to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
@Petr00 píše:
Opravte mě jestli se pletu ale když půjde za porušení pravidel Kubí domů jakože by měl: Tak ho nahradí poslední vypadnutý farmář(to jsou slova Pergnerky když vraceli toho slavného Kubíčka do hry když porušila pravidla Jana) - A posledním vypadnutým je? No samozřejmě Mirek.Nebo měří dvojím metrem?

Mělo by to tak být.. ale pravidla si oni zase upraví jak se jim to bude hodit.. :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3

A ta ukázka duelu jak se přetahuje Michal a Kuba mi přijde sestříhaná z duelu Jakuba s Mirekm a Michala s Milanem.

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
17.8.12 09:33
@La kofola píše:
A ta ukázka duelu jak se přetahuje Michal a Kuba mi přijde sestříhaná z duelu Jakuba s Mirekm a Michala s Milanem.

mají tam rukavice a to neměli když bojoval s milanem..

• Citovat
  • Upravit
2435
17.8.12 09:34
@MarkyM píše:
A jo holky máte pravdu s těma vlasama a že jsou všichni jak ze škatulky. To mi nějak nedocvaklo a není ani vidět že by se tam sprchovali nebo myli vlasy :nevim:

no nevím, v minulém díle se sprchoval Michal a pak pomáhal Šárce umývat vlasy pod konví. ještě mě zarazilo, že pak tou vodou zalila kytky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.8.12 09:34

Oni mají podle mě už předem domluvené různé typy lidí, co tam chtějí, to je jasně vidět, když porovnáte s tou slovenskou verzí.. jeden nebo dva s nějakou zkušeností v zemědělství tam byli

• Citovat
  • Upravit
886
17.8.12 09:37

Na slovenskú farmu 1 som sa nepozerala, mňa bavila až tá druhá. Ale v tej prvej to vyhrala playmate Járová a to sa potom strašne rozčulovali diváci v diskusiách, že to bol podvod. Bola tam nejaká otázka z almanachu vo finálovom dueli a Markíza to nakamuflovala tak, že aj keď odpovedala zle, tak to bolo akože dobre. Takže mali už dopredu vybranú výherkyňu, úplne jasné to bolo, bola to fraška… Asi to tak majú aj na Nove pripravené a Kubí to možno už má v kapse. :zed: Som zvedavá ako to nakoniec dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1789
17.8.12 09:38

Ahojky, tak podle mě porušil pravidla Kuba, i oba sluhové. Seděli u jednoho stolu. Kuba rozmlátil kůlnu. A v neposlední řadě Jirka bo jim to dovolil a tím porušil pravidla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.8.12 09:41

@Granda

Aha tak to jsem si nějak nevšimla. je možný že se tam myjou pravidelně jen je u toho nenatáčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí