Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepazhornidolni píše:
Dámy, díky za upřímné odpovědi. Mne oholili tam dole když jsem byl na operaci s prostatou. Upřímně řečeno, cítil jsem se nahej dvakrát. Po návratu domů se žena mohla uchechtat, když viděla dole to holátko. Nojo, časy se mění. Dámský trh s kosmetikou je přesycen, tak se firmy vrhly na muže.![]()
![]()
:mrgreen
:
Vyhodila bych Kubu a Mirka dala rovnou do duelu s Michalem, ať je to spravedlivé
@Pepazhornidolni píše:
Dámy, díky za upřímné odpovědi. Mne oholili tam dole když jsem byl na operaci s prostatou. Upřímně řečeno, cítil jsem se nahej dvakrát. Po návratu domů se žena mohla uchechtat, když viděla dole to holátko. Nojo, časy se mění. Dámský trh s kosmetikou je přesycen, tak se firmy vrhly na muže.![]()
![]()
@petula.bir píše:
Tak můj si holí podpážďo, pusu a přirození si jen zastřihneNa nohy bych ho nedonutila :.D ale už jsem měla nutkání mu třeba oholit jednu nohu když by spal
ale svědomí mi to nějak nedovolilo - ale sranda by to byla šííílená (ale asi ne pro něj)Jinak já si nohy neholím
jsem blondýna a mám světlé, jemné chloupky které nejdou vidět
ty se máááš!!
![]()
@Petttulis píše:
ty se máááš!!![]()
![]()
![]()
![]()
Já na nohách nemám ani chlup… ![]()
@Paoloska píše:
Já na nohách nemám ani chlup…
Nevěřím, ukaž! ![]()
@Paoloska píše:
Já na nohách nemám ani chlup…
Já skoro taky ne.. Jen pár světlých
![]()
@Granda
musíš zatloukat zatloukat zatloukat o tom že něco o zvířeti víš
viděla jsi Kubajznu bubajznu jak si včera zakrejvala uši když kvičel čuník? Tak takhle musíš při konkurzu reagovat na zmínku o zvířatech
a pak tě na tuty vemou. A ještě něco divnýho si na sebe vymysli a je to ![]()
ahááááááá jsem to psala ještě než jsem dočetla že to těžko zapřeš a už to nejde smáznout ![]()
Příspěvek upraven 17.08.12 v 12:49
@renda81 píše:žejo? protože je přece posledním vyhozeným duelantem ne?
Jak píšete porušení pravidel to by mohli vrátit Mirečka, když by někoho vyhodili ne, jako toho lesbomila, to by se mi moc libilo
@Pepazhornidolni píše:
Milé mladé dámy! Vaši mužové si také holí tělo jako ti farmáři? Michal říkal, že si pravidelně holí nohy a všiml jsem si, že i Jirka má vyholené podpaží. To se dneska nosí i u kluků? Omlouvám se za možná trapný dotaz, jsem o hodně dříve narozený.
můj muž se teda na těle neohlí, mám ráda jeho chlupatej hrudník i nohy ![]()
Kdyby to vyhrál Mirek tak mu to přeju ale to je už asi pasé..jinak z těchto 4 bych nechtěla aby to vyhrála homodějka a Šárka…Jirka možná ale trochu mě mrzelo jak se včera pohádali..normálně mi za ně bylo smutno…snad to zvládnou jako chlapi otřepou se a pojedou dál…je tam z toho divná atmosféra
![]()
Myslím že Jirka toho má zkrátka už plný zuby. Vždyt je to všechno jen na něm. Ostatní se jen vezou, ale Jirka tak nějak má hlavní slovo a tak díky tomu chlastu dostal chut na chvíli zkrátka vypnout a na vše se vyprdnout. Jestli ho kvůli tomu nějak potrestají tak mu to teda nepřeju. Michal je chlastomet první třídy nezdá se vám?
Na JIRKU nám nesahejte!!!Co to včera zase ta Pergnerová říkala o tom, že za Jirky se porušují pravidla, že to pro něj nezůstane bez odezvy.Ta už opravdu neví co mluví, ať si to jde zkusit. A co za jiných farmářů, tam to bylo v pořádku, co sakra. Jirka je VZOR a neustále maká a má supr uvažování rodiče na něj mohou být hrdí. Ten alkohol jim tam neustále strkáte, ani maso nebylo, ale hlavně jim dáme alkohol že, styďte se!!!Co hospodář hlavně vozil? A ty dotazy, jak si to jídlo rozdělili, vždyť od začátku šetřili, co si ta Tereza myslí, že se k nim takhle chová. Z Kubího se může poťanťat, takovej flákač, už se probuďte. Jediný, kdo by měl dostat trest je zase jejich Kubí, snad je sakra zodpovědný za své činy nebo mu je cca 5let? On tam bude vyčítat, že Michal s JIrkou,,,no a co, oni už se nadřeli dost!!! To je jen zase jeho lemplovství, proč by sakra to dřevo nenařezal on, co si to dovolil, to byla normální krádež, to si špatně hošánek vysvětluje, že obstaral dřevo, on ho sprostě ukradl!!!Místo aby to napravil, dosekal a vrátil tam to dřevo a kůlnu opravil, když už se takhle zachoval, tak za něj chudák Jirka šel a opravil to. A to se toho Kubího budete pořád zastávat, FUJ, vzpamatujte se!!! Už se na to nedá dívat!!! Jen JIRKA je pro nás farmář a potom hned Šárka s Michalem jsou farmáři. Držíme palce.Kuba pryč
![]()
@Karel 033 píše:
Na JIRKU nám nesahejte!!!Co to včera zase ta Pergnerová říkala o tom, že za Jirky se porušují pravidla, že to pro něj nezůstane bez odezvy.Ta už opravdu neví co mluví, ať si to jde zkusit. A co za jiných farmářů, tam to bylo v pořádku, co sakra. Jirka je VZOR a neustále maká a má supr uvažování rodiče na něj mohou být hrdí. Ten alkohol jim tam neustále strkáte, ani maso nebylo, ale hlavně jim dáme alkohol že, styďte se!!!Co hospodář hlavně vozil? A ty dotazy, jak si to jídlo rozdělili, vždyť od začátku šetřili, co si ta Tereza myslí, že se k nim takhle chová. Z Kubího se může poťanťat, takovej flákač, už se probuďte. Jediný, kdo by měl dostat trest je zase jejich Kubí, snad je sakra zodpovědný za své činy nebo mu je cca 5let? On tam bude vyčítat, že Michal s JIrkou,,,no a co, oni už se nadřeli dost!!! To je jen zase jeho lemplovství, proč by sakra to dřevo nenařezal on, co si to dovolil, to byla normální krádež, to si špatně hošánek vysvětluje, že obstaral dřevo, on ho sprostě ukradl!!!Místo aby to napravil, dosekal a vrátil tam to dřevo a kůlnu opravil, když už se takhle zachoval, tak za něj chudák Jirka šel a opravil to. A to se toho Kubího budete pořád zastávat, FUJ, vzpamatujte se!!! Už se na to nedá dívat!!! Jen JIRKA je pro nás farmář a potom hned Šárka s Michalem jsou farmáři. Držíme palce.Kuba pryč![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toto my víme
a tohle bych asi poslala i do NOVY ![]()