Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako já to nechápu, ten teplouš si tam dělá odpočinutý co chce a Jirka to za něj schytá??? no to si dělají srandu ne? jako mě pořád nevychází počet lidí, tak aby to vycházelo do finále. už několikrát se tu někdo ptal, jak to bude, že je víc lidí. podle mě půjde Jirka domů za porušení pravidel…sice nevím jakých, ale asi jo. protože všichni někdy neposlechli farmáře týdne. ale jak se jedná o Kubíčka, tak jsou všichni na nohou a řeší, jak mu zamést cestičku. Ty jo, no pěst bych mu dala, fakt. Jako Jirka je naprosto jediný, kdo to tam táhne. všimli jste si ve včerejším díle, jak sekali tu louku? Šárka je zavolala na snídani, Kuba i Michal šli hned a Jirka to tam dodělával. Ještě si kluci rýpli, ať si to dodělá sám… Je to jediný chlap, který tam fakt patří a maká. I Michal se pěkně vybarvuje. Lidi, jestli vypadne i Jirka, tak už tý nově fakt něco udělám ![]()
Tohle prostě nechápu, fakt že ne.
A že mají stejný chechtáka Jirka a jeho sestra.
No a pozor, jak skočil Michal do bazénku já myslela, že si zlomí vaz vůllllllll
Ani nevíme jak to bude, když se neví duel ach jo…
Tak uvidíme, uvidíme jak by řekl Michal..
@kosatka píše:
Tak Kuba to měl určitě ve scénáři to rozbíjení. takže ho vyhodí (s tím tam šel) a bude smíšený duel. a pak bude konec podle plánu
Taky si myslím, že to měl ve scénáři
![]()
@amanda1979 píše:
Nechápu, proč se Kubí rozčiluje, že Jirka nic nedělá. Neříkám, že je správné, že se Jirka tak opil, ale na druhou stranu Kubí celou dobu narozdíl od ostatních nic nedělal a teď bude někoho poučovat?! Jirka je farmář a teoreticky nemusí dělat nic, stačí, když dobře rozdělí úkoly. Kubí je pořád stejný zmetek, ikdyž to už vypadalo, že to bude lepší a bude se dát na to dívat i s ním.
Souhlas ![]()
@Granda píše:
Jako já to nechápu, ten teplouš si tam dělá odpočinutý co chce a Jirka to za něj schytá??? no to si dělají srandu ne? jako mě pořád nevychází počet lidí, tak aby to vycházelo do finále. už několikrát se tu někdo ptal, jak to bude, že je víc lidí. podle mě půjde Jirka domů za porušení pravidel…sice nevím jakých, ale asi jo. protože všichni někdy neposlechli farmáře týdne. ale jak se jedná o Kubíčka, tak jsou všichni na nohou a řeší, jak mu zamést cestičku. Ty jo, no pěst bych mu dala, fakt. Jako Jirka je naprosto jediný, kdo to tam táhne. všimli jste si ve včerejším díle, jak sekali tu louku? Šárka je zavolala na snídani, Kuba i Michal šli hned a Jirka to tam dodělával. Ještě si kluci rýpli, ať si to dodělá sám… Je to jediný chlap, který tam fakt patří a maká. I Michal se pěkně vybarvuje. Lidi, jestli vypadne i Jirka, tak už tý nově fakt něco udělám
Tohle prostě nechápu, fakt že ne.
Podle mě vyhodí Kubu za porušení pravidel a bude smíšený duel a akorát to tak vyjde do té příští neděle ![]()
Jo, s tím bazénkem to bylo hustý, jsem fakt čekala, že už nevstane. ![]()
už jim z toho dost hrabe a já se jim nedivím. taky si myslím, že to měl Kuba ve scénáři, aby to udělal. jak jinak by se zbavili horkého favorita Jirky, že? fakt jsem zvědavá, co si ta Tereza na neděli vymyslí. jdu se ještě kouknout na necenzurovanou verzi, třeba se tam objeví něco zajímavého.
A nejlepší byl Michal s tím masem. Prý pocem pocem, kam s tím jdeš. Na pánvičku
jak nenápadně kradl ![]()
Jinak dnešní zabíječka byla super, hlavně, jak ten řezník zapojil do práce Kubíka
Jirka s Michalem se neměli tak ožírat, dělali pak hrozné krávoviny
![]()
@MUFICE píše:
Podle mě vyhodí Kubu za porušení pravidel a bude smíšený duel a akorát to tak vyjde do té příští neděle
myslím, že podle toho co říkala Tereza, potrestají Jirku, ne Kubího. toho se bojím nejvíc.
jako jo, ožrali se. ale chtěla bych vidět vás. po těch týdnech dřiny a abstinence bych se jako skoro abstinent ožrala taky, a asi daleko víc než oni.
@Granda píše:
myslím, že podle toho co říkala Tereza, potrestají Jirku, ne Kubího. toho se bojím nejvíc.
jako jo, ožrali se. ale chtěla bych vidět vás. po těch týdnech dřiny a abstinence bych se jako skoro abstinent ožrala taky, a asi daleko víc než oni.
Ožrat se můžu, až když mám hotovou práci. A týdny dřiny? To může napsat snad jen člověk z města. Podobné pospodářství jsme 30 let v pohodě zvládali ve dvou a ještě jsme chodili normálně do práce.
@Pepazhornidolni píše:
Ožrat se můžu, až když mám hotovou práci. A týdny dřiny? To může napsat snad jen člověk z města. Podobné pospodářství jsme 30 let v pohodě zvládali ve dvou a ještě jsme chodili normálně do práce.
ale jo, já se zemědělstvím živím, takže vím, o čem to je. ona to je dřina, když se do toho mám hádat s ostatníma, jsou tam daleko větší nervy a pod. prostě si myslím, že je to daleko náročnější, než když si to budu dělat doma sama. to bych taky zvládla, dělala jsem zvířat daleko víc. ale dělala jsem si to podle sebe a ne s dalšími x lidmi pod drobnohledem… nejsem člověk z města, bohužel ![]()
tak se ožrali no. jako já v tom zas takový extra problém nevidím. taky bych se šla ožrat.
@Granda píše:
nejsem člověk z města
Tak od tebe to beru, když jsi od hnoje jako já.
Nic a nikdo těm mlaďochům nebrání, aby si to nějak zorganizovali. Ale jsou zpovykaní, líní, absolutně žádná zodpovědnost a jen se dohadují, kdo co by měl udělat, nebo kdo udělal víc záslužnější a užitečnější práce. Jsou jak děti na pískovišti. Až dostanou rozum, jejda, to se jim uleví.
Ten magor neměl rozbíjet kůlnu, stačilo jen rozbít zámek TEN JE TUPÝ..
SCHVÁLNĚ, ABY JIRKA DOSTAL POJEB.
CO ČEKALI NA JIRKU NEBO MICHALA MĚLI UDĚLAT DŘEVO SAMI. JESTLI VYRAZÍ JIRKU TAK UŽ VÁŽNĚ KOUKAT NEBUDU A JÁ BYCH SE ANI NEDIVILA, ŽE V DUELU BUDE JIRKA A MICHAL, TAKHLE TO PRO NÁS BYLO MOC JEDNODUCHÝ, ŽE PŮJDE JAKUB A MICHAL, TAK PROČ NÁM NEZAMOTAT HLAVY A UDĚLAT Z NÁS PO NĚKOLIKÁTE TUPCE Z DIVÁKŮ.
HELE TAKY JSTE SI VŠIMLI JAK TO MAJÍ Z HYGIENOU MYTÍ VLASŮ ATD, NEVIDÍM JE S MASTNÝMA HLAVAMA A ŠÁRKA JE OD PŘÍRODY BLONDÝNA ALBÍNA?? ANI ODROSTY. JE TO DETAIL, ALE VŠIMLA JSEM SI, NO MAJI FURT UPRAVENÝ VLÁSKY DOCELA..
UŽ VIDIM, JAK SE FURT MEJOU POD TOU SPRCHOU ŽÁDNÝ TEPLA VEČER MOC NEJSOU..
TEĎ MUSÍ VYPADNOUT 2, JINAK BY TO FINALE BYLO VE 3 ![]()
Jirku maji vyhodit za porušení pravidel, a Jakub to celé vyhraje!!!
Zase jsem to někde četla!! No to snad nééééééé pomoc…
![]()
Tak kdyby vyhodili Jirku za tohle, tak už by fakt přestřelili. Pravidla se porušovali za každého farmáře.
Granda nechci ti kazit iluze, ale tebe do farmy nevezmou.Nebo bys nesměla přiznat že máš zkušenosti. takový oni tam nepotřebujou.
Známá se hlásila do farmář hledá ženu. jenže je to živočichářka a tak jí taky nechtěli. oni potřebovali takové, které zvíře nikdy ve skutečnosti neviděli aby to bylo zajímavější
Blbne mi noťas,
myslím předurčené scény
a v duelanské stodole řezal Michal na tuty!!!