Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pepazhornidolni
15.8.12 23:12

Víte jak cestovali farmáři na farmu? Myslíte, že luxusní limuzínou? Omyl, jeli všichni pěkně vlakem. Autem se svezli jenom kousek pro kamery. http://www.facebook.com/photo.php?…

• Citovat
  • Upravit
dvine
16.8.12 00:23

To je síla co tu zas přibylo. Jinak si myslím, že je to o 23 dní předtočené, s tíma svátkama Libuš a Šárky to tak vychází. Tu fotku vím co myslíte bylo tam, že je to Kuba kdysi a nějaká holka psala v komentáři, že je to jeho bratr.
Rodiče, že nedorazili myslím také, že by museli chodit kanálama.. vždyť tam jasně v jednom z dílu bylo, že brečel, když dostal dopis od mámy (že nejsou nějak v kontaktu) no a sám Jakub řekl, že se odstěhoval. No v medajlonku má Prachatice a přitom mlel o tom, že se odstěhoval do Jižních Čech do Budějc :think: no a o škole o Budějcích.
Jinak Jirka byl super, jde mu to, hodil by se na herce. Šárka a Michal jsou z Prahy a mají být spolu i po soutěži, jen pořád nechápu, jak to bude, když to má končit 26. srpna to budou ještě 3???
No a vy jste neviděli jak tam Michal řeže v duelu s někým, asi to bude s Jakubem nebo neznám jaký měl Michal duel s Milanem není to tedy ukázka stará???
A Mirek na FB psal něco jako, že pamatujete, jak říkala Tereza, že není možný smíšený duel, tak se pozorně dívejte TO PSAL MIREK!!!
No, aby Tereza nezměnila ten duel co dnes načla, já bych se ani nedivila, aby bylo vzrůšo.
Jinak zítra budou chlastat. TO BUDE ZAS V ÁLEJÍCH NABLITO…
JIRKA BUDE HUSTEJ!!!

• Citovat
  • Upravit
891
16.8.12 00:23

Všimli jste si, že v úvodní znělce je Kubí jediná osoba, která nepracuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
16.8.12 08:01
@kutcher píše:
@jullls co se týče doby, kdy chodí spát děti, tak já říkám… klííd, já tohle neřeším taky - na otázku kam ta doba spěje paní v klidu odpovídám, že NEBUDU kvůli vymyšlenejm rituálům týhle společnosti, nutit svoje děti v určitou dobu spát! Je to každého věc. Můj starší syn se taky nezastaví a odpoledne nespí vůbec - do školky nechodí, tak se z toho nepo… NÁM to takhle vyhovuje!!! :P

Přesně tak. Taky už se mi někdy nelíbí poučování, jak by se to či ono mělo jakoby „správně” dělat, stejně to bude zase za pár let všechno špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
16.8.12 08:07

@Iduska Jojo, všimla jsem si :-D Pobavilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
16.8.12 09:19
@Pepazhornidolni píše:
Víte jak cestovali farmáři na farmu? Myslíte, že luxusní limuzínou? Omyl, jeli všichni pěkně vlakem. Autem se svezli jenom kousek pro kamery. http://www.facebook.com/photo.php?…

a všichni se znali z castingu a z promo focení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.8.12 09:38
@Pepazhornidolni píše:
Víte jak cestovali farmáři na farmu? Myslíte, že luxusní limuzínou? Omyl, jeli všichni pěkně vlakem. Autem se svezli jenom kousek pro kamery. http://www.facebook.com/photo.php?…

Sára tam komentuje, že je ráda, že věříme všemu co vidíme v tv. To je fakt pipina. Jak jsme to asi měli vědět? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.8.12 09:41

@Petttulis Psala jsem to i na FB na stránky farmy, ohledně té fotky a hádej co? Můj příspěvek tam není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
16.8.12 10:02

Ahojky,
můžu se zeptat, kde se dají bezplatně přehrát díly? Voyo je placené, přes ulož to mi to nepřehrává, píše mi to nějakou chybu s přehrávačem.
Jsou ještě i jiné stránky, kde se to dá přehrát? Pár posledních dílů mi uteklo.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
16.8.12 10:19

@pastelkaa
nevim jestli tam jsou uplně všechny díly - www.playserial.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
16.8.12 10:22

Děkuji, zkusím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
16.8.12 10:26

Ukázky na dnešek vypadají slibně, tak se těším na večer :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
16.8.12 10:48

@MUFICE To já tedy taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvine
16.8.12 12:57

Jana Stránská byla i v HLEDÁ SE TÁTA, JÁ SI ŘÍKALA, ŽE JSEM JÍ UŽ NĚKDE VIDĚLA..
Kdo viděl duel Michala a Milana?? Měli řezání?? Chtěla jsem jen vědět, jestli ty ukázky byly staré nebo to bude řezání Jakuba a Michala…
Ale když najedete na FB Míry Tyrše má tam " TEREZA ŘÍKALA ŽÁDNÝ SMÍŠENÝ DUEL, ALE POZORNĚ KOUKEJTE ", to je, jak když nám dává najevo, že duel pánský dámský bude!!!
Tak proto se ptám jestli jste někdo viděl duel Michala já právě neviděla pár prvních dílů prohrál Milan s Michalem v řezání nebo je to ukázka, které jsem si všimla co teprve bude???
:mavam: :roll:

• Citovat
  • Upravit
538
16.8.12 12:59

Michal s Milanem se přetahovali lanem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí