Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Kuba to měl určitě ve scénáři to rozbíjení. takže ho vyhodí (s tím tam šel) a bude smíšený duel. a pak bude konec podle plánu ![]()
@panenka87 píše:
@Petttulis A ještě mě dorazila Sára, dělá si z nás diváku prdel, že jsme uvěřili tomu, že jeli na farmu limuzínou. Prostě úplně tak povýšeně to napsala, no mě nasrala, trapka jedna
Sáru jsem nemusela už od začátku. Ufňukaná trapka, co dělala jen divadlo. Nejdřív se ožrala, kroutila se tam a vystrkovala kozy jak laciná šlápota a pak druhý den brečela, co když jí uvidí máma…
A k té limuzíně… To byl výsměch jenom pro ně, ne pro nás. Oni museli jet vlakem ![]()
@Petttulis píše:
Sáru jsem nemusela už od začátku. Ufňukaná trapka, co dělala jen divadlo. Nejdřív se ožrala, kroutila se tam a vystrkovala kozy jak laciná šlápota a pak druhý den brečela, co když jí uvidí máma…A k té limuzíně… To byl výsměch jenom pro ně, ne pro nás. Oni museli jet vlakem
Souhlasím!:-)
Jsem z toho jelen
ale tak proč se nekoukat na pěknou přírodu a celkem pěkné kluky ![]()
Kuba je slizoň, najednou teď machruje a makat se mu nikdy nechtělo!!!
je to debil, teď když ho vidím jak to tam rozbíjí!
kluci se opijí, ale vždycky makali nejvíc, a Šárka dělá taky zbytečnou vědu
Nechápu, proč se Kubí rozčiluje, že Jirka nic nedělá. Neříkám, že je správné, že se Jirka tak opil, ale na druhou stranu Kubí celou dobu narozdíl od ostatních nic nedělal a teď bude někoho poučovat?! Jirka je farmář a teoreticky nemusí dělat nic, stačí, když dobře rozdělí úkoly. Kubí je pořád stejný zmetek, ikdyž to už vypadalo, že to bude lepší a bude se dát na to dívat i s ním.