Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
O tom upravení jsem taky přemýšlela. Jsem si říkala, jaký má Šárka dobrý vlasy. Já bez fénu nebo žehličky bych rozpuštěný vlasy nosit nemohla. Michal a Kubí to upraví pomocí vody a gelu a Jirka má nějak zázračně rovné vlasy od přírody.
Ale třička se žehlit nemusí. Když je dobře pověsí, tak se pak na těle rychle vyrovnají.
@MarkyM no je možný, že to bylo u necenzurované verze, mě to nějak splývá. ale určitě se v tom díle umývali. už jsem si říkala, že to Michal vychytal, dřív jim tam konev někdo držel a ted už to zvládal sám…
Milé mladé dámy! Vaši mužové si také holí tělo jako ti farmáři? Michal říkal, že si pravidelně holí nohy a všiml jsem si, že i Jirka má vyholené podpaží. To se dneska nosí i u kluků? Omlouvám se za možná trapný dotaz, jsem o hodně dříve narozený.
Mě naštvala docela Šárka jak jí Jirka řekl, že ona je sluha ať jde a udělá to a jí to slečinku urazilo..jako chápu, že tam asi dělá hodně ale jednou je sluha a basta…jinak na slovenské farmě přece sluhové porušili pravidlo, že nemakali..to tady by Kubíček měl být za to doma už dávno a ne pořád vracenej zpátky…pak přece i byl duel kdy ta prohratá černovláska co byla jako panenka pořád upravená a namalovaná prohrála a ta blondýna co žije v rakousku mohla rozhodnout jestli má nebo nemá jít domů a ona jí tam přece nechala a pak byl i případ, že někoho vrátili..takže pravidla tam taky byla nepravidlem ![]()
Pepo ano můj manžel si holí podpáždí a okolí přirození ..nohy ne ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Milé mladé dámy! Vaši mužové si také holí tělo jako ti farmáři? Michal říkal, že si pravidelně holí nohy a všiml jsem si, že i Jirka má vyholené podpaží. To se dneska nosí i u kluků? Omlouvám se za možná trapný dotaz, jsem o hodně dříve narozený.
Muj přítel si naštěstí neholí tělo
V létě si maximálně oholí podpaždí, ale neholí si ho každý den, ale třeba jen jednou za měsíc
Tam dole se holí jednou týdně
Já jsem s jeho holením maximálně spokojená a takto mi to vyhovuje.
Pepa > můj chlap se neholí ale kámoši se taky holí v podpaží a říkali, že i na pindíkovi
ten můj si to jen stříhá, ale že by doslova holil to nee…A sem za to ráda, je to přece chlap né? ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Tak hodně můžů v dnešní době si holí podpaží, aspon už tolik nesmrdí ![]()
Já tenhle trend vítám, aspon už taky používají deodorant a sprchují se více jak jednou týdně ![]()
Všechno ostaní už mi příjde jako zbytečný extrém, třeba holení nohou u mužů atd…
Manžel si holí hruď, podpažie a prirodzenie. A je voňavý a čistý. Na rozdiel od jedného kolegu v práci čo sa umýva raz za dva týždne a holí tak isto často, len bradu samozrejme. Všetkým sa nám tam chce blvať ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Ten můj si taky holí podpaží, nohy ne ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Tak můj si holí podpážďo, pusu a přirození si jen zastřihne
Na nohy bych ho nedonutila :.D ale už jsem měla nutkání mu třeba oholit jednu nohu když by spal
ale svědomí mi to nějak nedovolilo - ale sranda by to byla šííílená (ale asi ne pro něj)
Jinak já si nohy neholím
jsem blondýna a mám světlé, jemné chloupky které nejdou vidět ![]()
Můj přítel si dřív holil i nohy, ale to bylo ještě když jezdil závody v cyklistice..
@Pepazhornidolni píše:
Manžel se neholí a mě to u něj vůbec nevadí, naopak. On je takový čistý a voňavý přirozeně. Ani mu nesmrdí nohy… (narozdíl ode mě)
Dámy, díky za upřímné odpovědi. Mne oholili tam dole když jsem byl na operaci s prostatou. Upřímně řečeno, cítil jsem se nahej dvakrát. Po návratu domů se žena mohla uchechtat, když viděla dole to holátko. Nojo, časy se mění. Dámský trh s kosmetikou je přesycen, tak se firmy vrhly na muže.
![]()
@Petr00 píše:
Opravte mě jestli se pletu ale když půjde za porušení pravidel Kubí domů jakože by měl: Tak ho nahradí poslední vypadnutý farmář(to jsou slova Pergnerky když vraceli toho slavného Kubíčka do hry když porušila pravidla Jana) - A posledním vypadnutým je? No samozřejmě Mirek.Nebo měří dvojím metrem?
Já si myslím, že to uhrajou na to, že Jana odešla sama od sebe a tím porušila pravidla, proto za ni Kuba… Ale tady oni vyhodí někoho za porušení pravidel, tak za něj nepřijde nikdo ![]()