Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Iduska píše:
Hm takže ještě potrestají Jirku protože je farmář týdne
třeba ne
Ha, kdo tu psal, že do duelu půjde Jirka? myslím, že to dostane jako za trest.
Předtím říkali, že kdyby se ten almanach nenašel tak má průser farmář…
Pokud půjde proti Kubímu, tak je to v pohodě.. pokud to nebude almanach tak to má v kapse..
Pokud Jirka půjde do duelu, tak určitě ne proti Kubímu
No jsem zvědavá
@Nainuva píše:
Pokud Jirka půjde do duelu, tak určitě ne proti KubímuNo jsem zvědavá
třeba jo, proč by nemohl jít proti kubímu?
on je sluha ![]()
Tak nakonec bude za porušování pravidel idiotkem Kubíčkem potrestanej Jirka ne? Hlavně, že za vedení jiných farmářů si tam Kubíček chcípaček taky dělal co chtěl a neposlouchal ale před tím Pergnerka neřekla ani Ň. Vypádáto, že vytahují pravidla jen když se jim to hodí a zrovna když je ve vedení Jirka a Kuba v ohrožení - To je mi ale náhodá že? To je komedie todle to - vlastně né komedie ale svinstvo - to je přesnější. Dokud tam nepřišel zpět ten teplomet tak tam byl relativně klid. Teď tam bude odpočatej z domova machrovat, že se zkazí maso a že on je ten jedinej zodpovědnej co tam něco dělá. Kluci jsou tam od začátku, dnes trochu přebrali a krysa teplomet toho hned využije aby se ukázal na obrazovce v lepším světla - krysa zákeřná.
@LuciTau píše:
Snad nepůjde Jirka domů
snad ne a kdyby už je to fuk, přala jsem vyhru Mirkovi
Dle mého Kubí za porušení půjde domů tím pádem buď bude duel žena X muž a nebo Jirka X Michal a vypadne Michal… jirka de podle mě do finále…
Tedy, to je squadra na farmě. Zabíjačka není jenom píchnout prase, nažrat se, ožrat a zalízt chrápat. Nejhorší je pak uklidit kuchyň, když je všechno mastné. Zabijíme doma 2× do roka. Výjimečně bych se zastal Jakuba u toho zavařování masa. Akorát nechápu přoč rozbíjel vrátka, stačilo urazit zámek. Michal se hrne do práce kde si může nacpat bachor, to je tedy kyselina. Jen co se nacpe a nacucá jak houba, tak je to lempl a netáhlo až hrůza. Jirka se dnes taky předvedl, nažrat, ožrat a takticky prchnout do farmářského domku a ještě se cítit ukřivděnej, farmář na baterky. Farmář týdne by měl první vstávat a poslední uléhat. Dále nechápu proč musí dělat dřevo dva. Celý život řežu dřevo růčo sám. Takže shrnuto, za kralování Krále porušili ta gumová pravidla všichni a několikrát. Jsem zvědav, s čím přijde Pergnerová, koho protlačí štáb dál a kdo poletí. Jo a prý posekaná louka. Zválená a pomlácená byla jak po nájezdu divokých prasat.
Souhlasím měl urazit jen zámek, ale co je to vše domluvené normálně dostanou předurčené scé
Vy jste fakt nikdo neviděl v duelancký stole, jak řeže Michal?? Ale s kým to nevím, ale možná s Jirkou, za porušení pravidel.
Najeďte si na FB Mirka, má tam napsáno, že Terka řekla nikdy smíšený duel, ale koukejte dál, prostě si rejpnul a bude!!!
Jsem při nich jednou se opijou a je z toho průser a dusno.
Jakub, aby se neposral mohl ho nařezat se Šárkou, jsou sluhové né..
Nebo nasekat sám.. ![]()