Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
16.8.12 21:22
@Iduska píše:
Hm takže ještě potrestají Jirku protože je farmář týdne :zed:

třeba ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
16.8.12 21:24

Ha, kdo tu psal, že do duelu půjde Jirka? myslím, že to dostane jako za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.8.12 21:25

Předtím říkali, že kdyby se ten almanach nenašel tak má průser farmář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RoyceCZ
16.8.12 21:26

Pokud půjde proti Kubímu, tak je to v pohodě.. pokud to nebude almanach tak to má v kapse..

• Citovat
  • Upravit
18223
16.8.12 21:30

Pokud Jirka půjde do duelu, tak určitě ne proti Kubímu :? No jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.8.12 21:30

To ja taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
16.8.12 21:31
@Nainuva píše:
Pokud Jirka půjde do duelu, tak určitě ne proti Kubímu :? No jsem zvědavá

třeba jo, proč by nemohl jít proti kubímu? :nevim: on je sluha :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
16.8.12 21:31

Snad nepůjde Jirka domů :,(

• Citovat
  • Upravit
Petr00
16.8.12 21:32

Tak nakonec bude za porušování pravidel idiotkem Kubíčkem potrestanej Jirka ne? Hlavně, že za vedení jiných farmářů si tam Kubíček chcípaček taky dělal co chtěl a neposlouchal ale před tím Pergnerka neřekla ani Ň. Vypádáto, že vytahují pravidla jen když se jim to hodí a zrovna když je ve vedení Jirka a Kuba v ohrožení - To je mi ale náhodá že? To je komedie todle to - vlastně né komedie ale svinstvo - to je přesnější. Dokud tam nepřišel zpět ten teplomet tak tam byl relativně klid. Teď tam bude odpočatej z domova machrovat, že se zkazí maso a že on je ten jedinej zodpovědnej co tam něco dělá. Kluci jsou tam od začátku, dnes trochu přebrali a krysa teplomet toho hned využije aby se ukázal na obrazovce v lepším světla - krysa zákeřná.

• Citovat
  • Upravit
504
16.8.12 21:33
@LuciTau píše:
Snad nepůjde Jirka domů :,(

snad ne a kdyby už je to fuk, přala jsem vyhru Mirkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
16.8.12 21:37

Dle mého Kubí za porušení půjde domů tím pádem buď bude duel žena X muž a nebo Jirka X Michal a vypadne Michal… jirka de podle mě do finále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
16.8.12 21:41

@Hanka007 hlavně nééé Kuba :cert:

• Citovat
  • Upravit
504
16.8.12 21:42
@LuciTau píše:
@Hanka007 hlavně nééé Kuba :cert:

to souhlasim je to zmetek :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
16.8.12 22:13

Tedy, to je squadra na farmě. Zabíjačka není jenom píchnout prase, nažrat se, ožrat a zalízt chrápat. Nejhorší je pak uklidit kuchyň, když je všechno mastné. Zabijíme doma 2× do roka. Výjimečně bych se zastal Jakuba u toho zavařování masa. Akorát nechápu přoč rozbíjel vrátka, stačilo urazit zámek. Michal se hrne do práce kde si může nacpat bachor, to je tedy kyselina. Jen co se nacpe a nacucá jak houba, tak je to lempl a netáhlo až hrůza. Jirka se dnes taky předvedl, nažrat, ožrat a takticky prchnout do farmářského domku a ještě se cítit ukřivděnej, farmář na baterky. Farmář týdne by měl první vstávat a poslední uléhat. Dále nechápu proč musí dělat dřevo dva. Celý život řežu dřevo růčo sám. Takže shrnuto, za kralování Krále porušili ta gumová pravidla všichni a několikrát. Jsem zvědav, s čím přijde Pergnerová, koho protlačí štáb dál a kdo poletí. Jo a prý posekaná louka. Zválená a pomlácená byla jak po nájezdu divokých prasat.

• Citovat
  • Upravit
dvine
16.8.12 22:57

Souhlasím měl urazit jen zámek, ale co je to vše domluvené normálně dostanou předurčené scé
Vy jste fakt nikdo neviděl v duelancký stole, jak řeže Michal?? Ale s kým to nevím, ale možná s Jirkou, za porušení pravidel.
Najeďte si na FB Mirka, má tam napsáno, že Terka řekla nikdy smíšený duel, ale koukejte dál, prostě si rejpnul a bude!!!
Jsem při nich jednou se opijou a je z toho průser a dusno.
Jakub, aby se neposral mohl ho nařezat se Šárkou, jsou sluhové né..
Nebo nasekat sám.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí