Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
16.8.12 12:59
@dvine píše:
Jana Stránská byla i v HLEDÁ SE TÁTA, JÁ SI ŘÍKALA, ŽE JSEM JÍ UŽ NĚKDE VIDĚLA..
Kdo viděl duel Michala a Milana?? Měli řezání?? Chtěla jsem jen vědět, jestli ty ukázky byly staré nebo to bude řezání Jakuba a Michala…
Ale když najedete na FB Míry Tyrše má tam " TEREZA ŘÍKALA ŽÁDNÝ SMÍŠENÝ DUEL, ALE POZORNĚ KOUKEJTE ", to je, jak když nám dává najevo, že duel pánský dámský bude!!!
Tak proto se ptám jestli jste někdo viděl duel Michala já právě neviděla pár prvních dílů prohrál Milan s Michalem v řezání nebo je to ukázka, které jsem si všimla co teprve bude??? :mavam: :roll:

Michal s Milanem měli přetahování

• Citovat
  • Upravit
4072
16.8.12 13:03

Holky 26.8 farma opravdu končí takže si myslím že už nikdo nepříjde. Jinak od toho co tam vrátili Kubíhoa po tom uterním díolu se na to člověk ani nechce koukat:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
16.8.12 13:04

@kintly
přesně tak… ale pořád na to čumím :-DDDD :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
16.8.12 13:34
@panenka87 píše:
@Petttulis Psala jsem to i na FB na stránky farmy, ohledně té fotky a hádej co? Můj příspěvek tam není :mrgreen:

Hmm, zajímavé… Trapáci trapní, už mě se*ou. Včera se profláklo, že to je Kubovo bratr, tak stahují články, kde psali, že to je on… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 13:39

@panenka87 píše:
@Petttulis Psala jsem to i na FB na stránky farmy, ohledně té fotky a hádej co? Můj příspěvek tam není
Hmm, zajímavé… Trapáci trapní, už mě se*ou. Včera se profláklo, že to je Kubovo bratr, tak stahují články, kde psali, že to je on…

Ta Nova je vážně ubohá…Jak se snaží „manipulovat“ s náma, diváky..No posrali si to hodně už dávno, ale Farma už je třešnička na dortu, přitom díky Farmě mohli povýšit, blbci..zlatá Prima..

• Citovat
  • Upravit
3956
16.8.12 13:40

Někdo tu psal, že viděl jasnou ukázku toho, jak se Kubí přetahuje s Michalem a pak byl duel Kubí X Míra. Takže to nejspíš byla ukázka z duelu ted v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
16.8.12 13:48

A taky Tereza včera říkala, že v této fázi hry není povolen smíšený duel, takže příště už povolen bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.8.12 13:53

Asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
16.8.12 13:55

Kdyby aspoň vynechali to odvolávání se na pravidla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
16.8.12 13:59
@misa027 píše:
Kdyby aspoň vynechali to odvolávání se na pravidla :zed:
:pankac: Děsný trapáci :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
16.8.12 14:10

Dneska mě to napadlo a před chvilkou jsem si to potvrdila, že tuhle fotku, která se vydávala za Kubího dříve, fotili v den tý návštěvy na farmě. Mají na sobě úplně to samé oblečení. Takže chápu, že si bulvár udělala vymyšlenej článek, ale už nechápu, proč to tedka všude stahujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
16.8.12 14:13

Hlavně nezapomeňte ve finále poslat hodně SMS. Aspoň bude mít Nova peníze na pokračování této slátaniny s pořadovým číslem dva.

• Citovat
  • Upravit
1553
16.8.12 14:14
@ivanak píše:
Dneska mě to napadlo a před chvilkou jsem si to potvrdila, že tuhle fotku, která se vydávala za Kubího dříve, fotili v den tý návštěvy na farmě. Mají na sobě úplně to samé oblečení. Takže chápu, že si bulvár udělala vymyšlenej článek, ale už nechápu, proč to tedka všude stahujou.

Stáhli to proto, že původně u toho bylo napsáno, že to je Skořepa s obtloustlým Kubou, jehož kudrliny neviděly kadeřníka dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
16.8.12 14:21

@Petttulis To já vím, co tam bylo napsané. Právě mi nejde do hlavy, že to fotil někdo přímo na tý farmě, takže žádný dodaný fotky od Skořepy a když to k tý fotce napsali, tak museli vědět, že za pár týdnů se to provalí. Navíc ten Prásk je přímo od Novy. Asi zase jejich trik, jak rozpoutat debaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
16.8.12 14:29

Já jsem ráda, že se Kuba vrátil :-) Jirka s Michalem tam budou o týden dýl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí