Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepazhornidolni píše:
Před chvílí dávali na Nově upoutávku na večerní díl. Ten Jakubův bývalý řiťopich se pokoušel „pokrýt“ berana Vendelína. Ztratil jsem chuť na své oblíbené bramboráky.
Smůla no ![]()
@Pepazhornidolni píše:
Před chvílí dávali na Nově upoutávku na večerní díl. Ten Jakubův bývalý řiťopich se pokoušel „pokrýt“ berana Vendelína. Ztratil jsem chuť na své oblíbené bramboráky.
Já to neviděla tak mi to nevadí a ty bramboráčky bych si dala
![]()
@petula.bir píše:
Já to neviděla tak mi to nevadí a ty bramboráčky bych si dala![]()
![]()
Omyl, žádné „bramboráčky“, ale cmunda přes celý talíř. Pak nemám takové výčitky svědomí, když jsem měl k večeři jen čtyři.
Aby to na konec nebylo tak, ze poslou Jirku do duelu za to, ze porusil pravidlo a pozval sluhy ke stolu. Ten si vezme Jakuba, Jakub almanach a porazil by ho. To je dedukce co? ![]()
Ja bych se tomu ani nedivila!
Kurna ale ten Kubi bracha, neni to ten na te fotce co ukazuji v bulvaru a pisou ze to je Kuba, kdyz mel kila na vic a delsi vlasy? ![]()
@panenka87 píše:
Kurna ale ten Kubi bracha, neni to ten na te fotce co ukazuji v bulvaru a pisou ze to je Kuba, kdyz mel kila na vic a delsi vlasy?
Ano!
@panenka87 Já bych se taky už ničemu nedivila… Akorát by mě fakt naštvalo kdyby makonec Kubí i vyhrál…
![]()
@Michaella27 píše:
@panenka87 Já bych se taky už ničemu nedivila… Akorát by mě fakt naštvalo kdyby makonec Kubí i vyhrál…![]()
![]()
No pokud o tom finale maji hlasovat divaci, tak si myslim, ze nema Kuba sanci, protoze je docela nepopularni. Ale Buh vi:-Dstat se muze cokoliv!
@panenka87 píše:
Kurna ale ten Kubi bracha, neni to ten na te fotce co ukazuji v bulvaru a pisou ze to je Kuba, kdyz mel kila na vic a delsi vlasy?
Jo táák, tak to je jeho brácha.. Tak na jakém bulváru bylo, že to je on?
Jdu hledat ![]()
@EvaG píše:
@Petttulis ahoj až to najdeš hoď prosím odkaz.
Ok, myslím, že to bylo na TN.CZ, ale nic nevidím…
Jinak Jirka Standu napodobuje úžasně!!
![]()