Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
15.8.12 09:29

Na začátku ukázali malej pytliček s tabákem nikdy žádnej nedostali a pořád kouří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
15.8.12 11:58

Jsem prodloužil dětem večerku, aby mohly koukat na farmu. Maj to jako náhradu za studio kamarád. Ten včerejší díl byl tedy nářez, tedy myslím, že se líbil náctiletým. Dětský tábor hadr. Nechápu, proč to Nova dává v hlavním vysílacím čase. Měli farmu dát někdy odpoledne, aby se mohli dívat všichni školáci.

• Citovat
  • Upravit
3003
15.8.12 12:01
@Pepazhornidolni píše:
Jsem prodloužil dětem večerku, aby mohly koukat na farmu. Maj to jako náhradu za studio kamarád. Ten včerejší díl byl tedy nářez, tedy myslím, že se líbil náctiletým. Dětský tábor hadr. Nechápu, proč to Nova dává v hlavním vysílacím čase. Měli farmu dát někdy odpoledne, aby se mohli dívat všichni školáci.

můj 3 a půl letý syn na Farmu taky kouká :-D a vždy když končí zprávy, zaleze pod deku na gauči a křičí, že už je Farma :lol:

Ale myslím si, že je lepší když to dávají takhle, neb by zase běželi v TV filmy který vídáme několikrát do roka!!! A odpoledne by se jim na to nikdo nekoukal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci2010
15.8.12 12:50

Omlouvám se, že moje reakce není k tématu Farma.(také ho sleduji)
Nedovedu pochodpit jak se 3,5 leté dítě může od 20:20 h dívat na televici. Na cokoliv. Mám dvě děti 2r a 4,5r a ve 20:20 jsou v posteli, po čtené pohádce a jdou spát. Kam ten dnešní svět spěje :,(
:roll:

• Citovat
  • Upravit
20296
15.8.12 13:03
@Luci2010 píše:
Nedovedu pochodpit jak se 3,5 leté dítě může od 20:20 h dívat na televici. Na cokoliv. Mám dvě děti 2r a 4,5r a ve 20:20 jsou v posteli, po čtené pohádce a jdou spát. Kam ten dnešní svět spěje :,( :roll:

No ne všechny děti dokáží ulehnout přesně v 8 a usnout 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.8.12 13:06
@Luci2010 píše:
Nedovedu pochodpit jak se 3,5 leté dítě může od 20:20 h dívat na televici. Na cokoliv. Mám dvě děti 2r a 4,5r a ve 20:20 jsou v posteli, po čtené pohádce a jdou spát. Kam ten dnešní svět spěje :,( :roll:

Asi takhle: Můj syn je hyperaktivní. Ráno vstává v 5-6.3Oh a chodí spát okolo 21.3Oh někdy i déle. Přes den už nespí a to aktivity má!!! A já jsem ráda, že alespoň u něčeho dýl než 1O. minut vydrží. Je neúnavný!!! A chci toho moc, že chci taky pro sebe alespoň chvilku klidu?
Pokud Vám vadí, že je tam,,nahota" - nám ne - ví jak vypadá mamka i táta a vše mu bylo tak nějak vysvětleno. My se za to nestydíme a sprostá slova vypípají - on tam kouká na kozy (zvířata), králíčky, ovečky - jinak ho nic nezajímá. V 2O.OO musí být v u mě na gauči, být přikrytý a může se koukat. Má to prostě jako rituál u kterého někdy usne a někdy ne - pokud ne, dostane teplé mléko a jde spát k sobě do postele. Pohádky mu čtu po obědě, aby alespoň na chvilku se uklidnil a odpočinul si. Pokaždé čtu děle než 45.minut a když není farma (což je pátek a sobota) tak čtu i večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
15.8.12 13:07
@Luci2010 píše:

Každé dítě je jiné. Spíš je třeba dbát na to, aby dítě bylo včas v posteli nebo prostě vklidu. Ne každému dítěti se chce jít spát v 7 po večerníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.12 13:15
@Luci2010 píše:

Zase nějaký chytrák s dokonalýma dětma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
15.8.12 13:16
@MarkyM píše:
Zase nějaký chytrák s dokonalýma dětma :roll:

Proč tak ostře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
15.8.12 13:17
@Petttulis píše:
Proč tak ostře?

Ona to byla i celkem ostrá reakce ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
15.8.12 13:18

Mě to teda přijde v pohodě, aby se dítě koukalo na telku s náma.. samozřejmě že ne do půlnoci apod. ale mírně klidně :) Odsuďte mě jak chcete :kytka: :P

• Citovat
  • Upravit
1553
15.8.12 13:19
@Paoloska píše:
Ona to byla i celkem ostrá reakce ;) :think:

Já to četla ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.8.12 13:20

A svět spěl stejně i před 25 lety - jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem se s našima mohla dívat večer na telku i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.12 13:21

@Petttulis

Mě to zas tak ostrý nepřijde. Co jinýho na to napsat? Každý hold nemá tak dokonalý děti jako nepřihlášená Luci, myslim že jsem nic šptnýho nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
15.8.12 13:22
@jullls píše:
Mě to teda přijde v pohodě, aby se dítě koukalo na telku s náma.. samozřejmě že ne do půlnoci apod. ale mírně klidně :) Odsuďte mě jak chcete :kytka: :P

Když nedávají ty jejich kriminálky, tak proč ne. Ale zároveň chápu i maminy, co dodržují přísný režim a funguje jim to.. My chodíme také v 8, ale nevím, jak dlouho mu to vydrží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí