Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
14.8.12 21:27

Dokuď tam byl mirek tak se makalo a už to maj takový uvolněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jecb
14.8.12 21:30

Farma je uhozená shou a Kuba se akorát předvádí jeden den brečí že chce domů a druhý den chce zůstat je fakt idiot a měl by si srovnat v hlavě co vlastně chce

• Citovat
  • Upravit
dvine
14.8.12 21:59

Už vidím Jakuba, jak se bude chvástat, že poklad a cestu našel on..
Se divím, že to do deníčku neříkal.
Jinak mi to nesedí, že má být konec 26.8. to půjdou do finále 3???

• Citovat
  • Upravit
50161
14.8.12 23:01

Dneska nic moc a to jsem viděla jenom druhou půlku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.8.12 23:06
@jecb píše:
Farma je uhozená shou a Kuba se akorát předvádí jeden den brečí že chce domů a druhý den chce zůstat je fakt idiot a měl by si srovnat v hlavě co vlastně chce

Velmi jednoduše a výstižně řečeno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
15.8.12 01:34

Podvod na podvod

Farmáři vlastně nejsou soutěžící, ale jen herci! Vše je domluvené a vše se dělá pro sledovanost. A důkaz nám dala TV Nova sama. Farma – 36. díl – Necenzurovaná verze – Trošku jim tam utekl zvuk a posledních cca 10 min je slyšet to co se v TV neobjeví. Je tam jasně slyšet Terezu a Jirku, že jsou otázky předem domluvené … Jirka byl vybrán štábem, aby vyhrál. Duelanti jsou po dni v chatkách náhle vykoupaní, dokonce polévka a řízek byl. Jak Jirka mimo kamery poznamenal, tušil že i ostatní dostávají tajně jídlo na přilepšenou.
http://www.uloz.to/…-tv-nova-mp4 - To nejdůležitější je asi od 3:20 min.

• Citovat
  • Upravit
3270
15.8.12 06:35

Pepa - dobrej nick :pankac: :pankac:
jinak nemám důvod ti něvěřit i když necenzurovaný jsem neshlédla neb jim za to ještě nehodlám platit :jazyk: Poslední dobou si nějak extra na jídlo nestěžují, a ty 3 kolečka klobásy která našli údajně po Libuši by dávno byly nepoživatelný. Dál - ještě před tím než přijel obchodník tak Šárka ráno nabízela kafe.Kde ho asi vzala - taky ze zbytků co bylo v mlejnku? No fakt, sice na čučím, ale toto se Nově vážně moc nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.8.12 06:37

Dvinea není to nějk divný že se tam Kuba tak dobře vyznal, věděl co kde je a tak? To tam cnhodil randit s tím spoluobčanem jak s ním ted chodí ne a doma vůbec nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
15.8.12 06:50

@jitkabokule nejlepší je, že tam chodí se spoluobčanem a na návštěvu mu přijede stará :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, se kterou už dávno není, nova jen tak dál :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
15.8.12 07:21

To je hustý no ta Farma… :roll: ted jsem zkoukla to necenzurovaný… :zed:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
15.8.12 08:42
@jitkabokule píše:
Pepa - dobrej nick :pankac: :pankac:
jinak nemám důvod ti něvěřit i když necenzurovaný jsem neshlédla neb jim za to ještě nehodlám platit :jazyk: Poslední dobou si nějak extra na jídlo nestěžují, a ty 3 kolečka klobásy která našli údajně po Libuši by dávno byly nepoživatelný. Dál - ještě před tím než přijel obchodník tak Šárka ráno nabízela kafe.Kde ho asi vzala - taky ze zbytků co bylo v mlejnku? No fakt, sice na čučím, ale toto se Nově vážně moc nepovedlo.

nad tom jsem taky čuměla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4515
15.8.12 08:42

Já tam nic špatnýho neslyšim, asi si to budu muset pustit až bude malá spát a bude tu klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
15.8.12 08:50
@MarkyM píše:
Já tam nic špatnýho neslyšim, asi si to budu muset pustit až bude malá spát a bude tu klid :nevim:

když to vemu podle farmář hledá ženu kde to taky bylo domluvený, tak se taky ničemu nedivim

• Citovat
  • Upravit
1475
15.8.12 08:50

TAKY NIC NESLYŠIM, TY POSLEDNÍ TŘI MINUTY TAM NEJSOU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
15.8.12 09:13

Tý jo no a mám to iluze, že je něco opravdové je fuč :mrgreen: :mrgreen: ale super jak jim to ujelo, člověk je litoval jak tam chudáci živoří a oni si žerou bokem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí