Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dokuď tam byl mirek tak se makalo a už to maj takový uvolněný
Farma je uhozená shou a Kuba se akorát předvádí jeden den brečí že chce domů a druhý den chce zůstat je fakt idiot a měl by si srovnat v hlavě co vlastně chce
Už vidím Jakuba, jak se bude chvástat, že poklad a cestu našel on..
Se divím, že to do deníčku neříkal.
Jinak mi to nesedí, že má být konec 26.8. to půjdou do finále 3???
@jecb píše:
Farma je uhozená shou a Kuba se akorát předvádí jeden den brečí že chce domů a druhý den chce zůstat je fakt idiot a měl by si srovnat v hlavě co vlastně chce
Velmi jednoduše a výstižně řečeno ![]()
Farmáři vlastně nejsou soutěžící, ale jen herci! Vše je domluvené a vše se dělá pro sledovanost. A důkaz nám dala TV Nova sama. Farma – 36. díl – Necenzurovaná verze – Trošku jim tam utekl zvuk a posledních cca 10 min je slyšet to co se v TV neobjeví. Je tam jasně slyšet Terezu a Jirku, že jsou otázky předem domluvené … Jirka byl vybrán štábem, aby vyhrál. Duelanti jsou po dni v chatkách náhle vykoupaní, dokonce polévka a řízek byl. Jak Jirka mimo kamery poznamenal, tušil že i ostatní dostávají tajně jídlo na přilepšenou.
http://www.uloz.to/…-tv-nova-mp4 - To nejdůležitější je asi od 3:20 min.
Pepa - dobrej nick
![]()
jinak nemám důvod ti něvěřit i když necenzurovaný jsem neshlédla neb jim za to ještě nehodlám platit
Poslední dobou si nějak extra na jídlo nestěžují, a ty 3 kolečka klobásy která našli údajně po Libuši by dávno byly nepoživatelný. Dál - ještě před tím než přijel obchodník tak Šárka ráno nabízela kafe.Kde ho asi vzala - taky ze zbytků co bylo v mlejnku? No fakt, sice na čučím, ale toto se Nově vážně moc nepovedlo.
Dvinea není to nějk divný že se tam Kuba tak dobře vyznal, věděl co kde je a tak? To tam cnhodil randit s tím spoluobčanem jak s ním ted chodí ne a doma vůbec nebyl.
@jitkabokule nejlepší je, že tam chodí se spoluobčanem a na návštěvu mu přijede stará
, se kterou už dávno není, nova jen tak dál
.
To je hustý no ta Farma…
ted jsem zkoukla to necenzurovaný… ![]()
@jitkabokule píše:
Pepa - dobrej nick![]()
jinak nemám důvod ti něvěřit i když necenzurovaný jsem neshlédla neb jim za to ještě nehodlám platitPoslední dobou si nějak extra na jídlo nestěžují, a ty 3 kolečka klobásy která našli údajně po Libuši by dávno byly nepoživatelný. Dál - ještě před tím než přijel obchodník tak Šárka ráno nabízela kafe.Kde ho asi vzala - taky ze zbytků co bylo v mlejnku? No fakt, sice na čučím, ale toto se Nově vážně moc nepovedlo.
nad tom jsem taky čuměla ![]()
Já tam nic špatnýho neslyšim, asi si to budu muset pustit až bude malá spát a bude tu klid ![]()
@MarkyM píše:
Já tam nic špatnýho neslyšim, asi si to budu muset pustit až bude malá spát a bude tu klid
když to vemu podle farmář hledá ženu kde to taky bylo domluvený, tak se taky ničemu nedivim
Tý jo no a mám to iluze, že je něco opravdové je fuč
ale super jak jim to ujelo, člověk je litoval jak tam chudáci živoří a oni si žerou bokem ![]()