Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se teda Šárka nelíbí… ta piha pod nosem… a ták… nepůsobí na mě jako vyspělá skoro čtyřiceti letá ženská ![]()
Na Markíze to bylo tak, že nějakou dobu - ale ještě docela dlouho před koncem - na farmě záhadně mizely zvířata, peníze a vůbec věci…cca 4 týdny možná i víc před koncem se zjistilo, že to bude dalších tuším 5 farmářů, kteří se připojí do soutěžení o prachy. Mimochodem vyhrál to jeden právě z těchto, žijících v lese ![]()
Těsně před koncem Farmy přijely na Farmu postupně všichni vypadlí farmáři a měli pracovat, ale už nesoutěžit - každopádně o hádky nebyla nouze.
Novácká farma mě zklamala na celé čáře, dívám se furt, o tom žádná. I za toho Kubího jsem ráda, páč to je jediné zpestření - už tam byla nuda (na Markíze to jelo od začátku do konce - hádky, sex, intriky, boje…prostě pravá RS
). Ale rozhodně mu nefandím, fandím Michalovi - líbí se mi - jak někdo psal fyzicky ![]()
Tak co, přibyde někdo, nebo jen obchodník?
@RyBANA si mě nalákala na tu slovenskou, že bych ji zkoukla… hmm ![]()
@Nainuva Ta byla super, právě u té české s manželem trpíme - nuda…jídlo, práce nic…na Markíze si fakt mákli, nebylo co žrát celou dobu - všechno pěstovali, sýry jim nikdo neradil, to až posléze…fakt úplně něco jinýho. No a osobnosti co se tam sešli…
no super prostě ![]()
@valina1 píše:
@Sasanka30 to udelal moc dobre
to joooo, to jooo, jen aby to dodržel, protože ten teplomet by se nenajedl
![]()
@Sasanka30 vzdyt to neni ani mozny takovejj buzík v takovým poradu
![]()
@valina1 píše:
@Sasanka30 vzdyt to neni ani mozny takovejj buzík v takovým poradu![]()
no kdyby tam dali Milana, tak bych to brala, že tam je, jinak ne ![]()
To je škoda, že si nedali králíka dřív. Teď si pošmákl i odpočatý a navoněný Kuba
![]()
@panenka87 ani já