Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
13.8.12 12:15

Taky se přidavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
13.8.12 12:19

Nova jen ukazala, je to jako v životě, ten co maká, dře, nenadává, má ho*no a jen tu dřinu, ten kdo pořád jen remcá, nic nedělá a dělat nebude, je drzej a podlej všechno a ještě samé výhody!!! :cert: :cert: :cert:
Doufám že ten pukavec dostane aspon co proto a bude muset pořádně makat, at si ten týden užije a když ne, že nedostane najíst!
Ovšem Míry je mi fakt líto že odešel-no jak říkal, fakt neměl čas počítat komíny!
Většina lidí Mírovi fakt fandila a on odešel :?
Su fakt zvědavá, jak to vlastně dopadne, ale jestli jim tam vrátí další odpočaté a nejezené lidi, tak co je to za spravedlnost :cert:
Možná do toho s tím tak šli, že jakmile podepsali smlouvu, mohla si nova s něma dělat co chce a oni jsou jen figurky a musí hrát podle pravidel Novy, které si každou chvilku upraví podle sebe.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
13.8.12 12:19

Tak sem se snažila zjistit pravidla… a ty nikdo nezjistí… pravidla jsou taková… jaká je sledovanost… určovala se dle sledovanosti… pak běžte do nějaké RS kde je jiste že nevyhrajete :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.8.12 12:29
@Vejinka píše:
Tak sem se snažila zjistit pravidla… a ty nikdo nezjistí… pravidla jsou taková… jaká je sledovanost… určovala se dle sledovanosti… pak běžte do nějaké RS kde je jiste že nevyhrajete :cert:

Je mi z toho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
13.8.12 12:30
@Vejinka píše:
Tak sem se snažila zjistit pravidla… a ty nikdo nezjistí… pravidla jsou taková… jaká je sledovanost… určovala se dle sledovanosti… pak běžte do nějaké RS kde je jiste že nevyhrajete :cert:

asi tak :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.8.12 12:38

Holky, na stránkách farmy, byla anketa, koho chceme do farmy zpět. Takže pokud se někdo vrátí, tipuju Milana. No ale taky jsem z toho znechucená, ta soutěž ztrácí smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.8.12 12:46

Nainuva a mohlabys sem dát ten odkaz prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.8.12 13:19

Já včera nemohla ani mluvit. Bylomi Mirka líto, byl to i můj favorit, ale bylo to fér. Prostě prohrál souboj, a Jirka vyhrál a přidal si moje body i za to, že z toho neměl extra radost. Že sice vyhrál… ale za cenu odchodu kamaráda. Ale to co se tam pak stalo… ne, nemám chuť to dál sledovat. Míra to vyhrál společně s Michalem, Jirkou a Šárkou. bez ohledu na pořadí, a ty peníze. Vyhráli to tím, že se stali přáteli, a že dokázali žít apracovat vedle sebe. No, socík jak vyšitej, ale… ani robinsonům v Karibiku by asi nic jinýho nezbylo než… spolupracovat. Finýto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.8.12 13:21
@pajinka111 píše:
Nova jen ukazala, je to jako v životě, ten co maká, dře, nenadává, má ho*no a jen tu dřinu, ten kdo pořád jen remcá, nic nedělá a dělat nebude, je drzej a podlej všechno a ještě samé výhody!!! :cert: :cert: :cert:
Doufám že ten pukavec dostane aspon co proto a bude muset pořádně makat, at si ten týden užije a když ne, že nedostane najíst!
Ovšem Míry je mi fakt líto že odešel-no jak říkal, fakt neměl čas počítat komíny!
Většina lidí Mírovi fakt fandila a on odešel :?
Su fakt zvědavá, jak to vlastně dopadne, ale jestli jim tam vrátí další odpočaté a nejezené lidi, tak co je to za spravedlnost :cert:
Možná do toho s tím tak šli, že jakmile podepsali smlouvu, mohla si nova s něma dělat co chce a oni jsou jen figurky a musí hrát podle pravidel Novy, které si každou chvilku upraví podle sebe.. :cert:

Přesně tak. :pankac: Pracující celé farmy, vyližte mi pr… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.8.12 13:25
@Bohemund píše:
AHA tak oni beztak zaplatili jane at utece aby kvuli sledovanosti fakt toho blbce tam vratili
:jazyk: :poblion:

Na farmu má přijít nějaká nahotinka, že by… Jana???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
13.8.12 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
13.8.12 13:37

http://www.reality-show-farma.cz/ na tom fb se to nechce dát jako odkaz na celé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.8.12 13:45

No tak na té stránce jsou teda nějaké pravidla hry a o tom, že se soutěžící může vyměnit za jiného, nebo že se může dokonce vrátit tam nic není…jako ne že bych čekala, že tam něco takového bude :cert: :cert: :cert: :poblion: :poblion: :poblion: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
13.8.12 13:48

@Emilie
Emilie to si snad říká Kubajz ne? nakrmte mě, starejte se o mě ale hlevně mě nechte si to UŽÍT. to je jeho nejčastější slovo.To bych chtěla vědět co to znamená. Je to blbštajn první třídy. bože jak mi pije krev :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.8.12 13:54
@jitkabokule píše:
@Emilie
Emilie to si snad říká Kubajz ne? nakrmte mě, starejte se o mě ale hlevně mě nechte si to UŽÍT. to je jeho nejčastější slovo.To bych chtěla vědět co to znamená. Je to blbštajn první třídy. bože jak mi pije krev :jazyk: :jazyk:

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky