Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyhrál výhru a užívá si dovču s „kamarádem“…
To snad ne jinak nevim kdo se jim přihlásí na další sfalšovanou soutěž na Nově..
Nicméně si opravdu myslím, že za sluhu bude zvolen Michal a Jakub, Jirka farmář jako omluvu za to, že si ho vzal do duelu no a vyhraje v řezání dřeva Míša.
Jako že tam někoho přidaji by nevyřešili kdyby to byla ženská, vždycky zbyde zase jedna spíš jí daji, aby postrašili Šárku a bude to možná úplně někdo nový něco jako Jana K. Vždyť do VVyvolených také dali Renatu Kajčas tedy do BB. Ale do VV taky nějakého agenta z Novy…
Teda holky, vy jedete…
Já se na to musela vyspat, abych se zmohla na komentář…Nova to totálně pohnojila. Návrat Kuby jsem čekala, ale způsob, jakým to provedli byl na přesdržku. Ať jdou do háje…Na místě Šárky, Michala a Jirky bych se jim na celou estrádu vyprdla. Ať se tam nechají vodit na provázkách sami…Nakonec vyhraje Libuška, příjde si normálka pro zbytek peněz a bude vymalováno ![]()
@Iduska píše:
Tak bohužel Kubí ví s kým spát aby mohl vyhrát![]()
Buzna zas..ná ![]()
No taky jsme se na to musela vyspat. Teda, že vypadl Mirek mně mrzí…tomu jsme to přála.. Taky si mylsím, že Kuba vydrží jen týden…
@EvaG http://www.facebook.com/jirka.na.farme .
Ale ten Jakubův příchod byl trapas všech trapasů. A ještě se chlubí a říká: „3× mě vyštípali, a jsem zase tu. Mně se nezbaví a tyhle tři berušky nebudu poslouchat a budu pracovat jen, když se mi bude chtít.“ Ve mně krev vřela.. Jsem zvědavá, jak to tahle čtveřice, ehm pětice, dnes má někdo opět přibýt zvládne. Každopádně Mirek zastal hodně práce, o tom žádná, jsem zvědavá, jestli ho tak nahradí náš milovaný Kubíček ![]()
No jo Kubíček p*chá se členem štábu, takže protekce jako prase. A ještě řekne že makat bude podle toho jak se mu bude chtít
Zmetek jeden rozmachanej ![]()
@MarkyM Jako chlap, je hezký, ale rozmazlený a neví, co od života chce! A on ještě, že doufá, ať nepřijde Milan. Schválně bych tam toho Milana poslala, protože on byl věčný pracant a ten by mu dal. Jeden úkol měl, a to pokosit trávu na louce. V životě nic nedělal, měl mozoly na rukou, tak proč se proboha do té Farmy přihlašoval, když ani pomalu neví, co jsou to hrábě?!
@tehuzu ono asi máš velkou pravdu…bohužel…možná i kdyby vypadl jako první, tak by pravidla říkala, že když takhle někdo odstoupí jako Jana, vrátí se do hry první vypadnutý…
@Reinka je to asi měsíc předtočené, takže v tuto chvíli jsou všichni už doma-Jirka dával na net nějaká videa, kde říká, že finále bude v reálném čase…Po včerejšku si myslím, že to vyhraje on…
@Brokianaa píše:
Jsou někde na netu vypsané pravidla Farmy?
Ha, ha, pravidla
Hlavní pravidlo je, že mají každý den jiná pravidla ![]()