Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7210
12.8.12 22:22
@Iduska píše:
Však říkám rozdíl je měsíc. Podle svátku Milana a pak podle svátku Libuše. :mrgreen:

Pardon :) než jsem napsala tak už bylo řečeno :) mám holt něaké pomalé připojení, tak jsem opozděná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.8.12 22:23
@renda81 píše:
Jestli vyhraje kuba udělal toho tolik schránku na dopisy a trochu sekal za mega to jde

No já teda nevím, ale udělat ze sebe to, co ze sebe udělal Kubí, by mi za milion teda fakt nestálo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
12.8.12 22:23
@Petttulis píše:
Já myslela, že to je ona… To, co říkala jsem nezaznamenala 8o

Byla tam přeci záběr na něčí spodní prádlo a dle toho že bylo napůl sundáno tak tipuju Janu! :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.8.12 22:24

Taky jsem čuměla jak blázen když se vrátila ta holčička (Kuba), všimli jste si, že měl snad i lesk na rty? :D :D Doufám, že mu to tam řádně osolí, a podle ukázek taky soudím, že tam Jana možná ještě bude hrát nějakou roli. To je typická blbka, který nezbývá nic jinýho, než se živit tělem, na kterým beztak není pro většinu chlapů nic zajímavýho, ta je jen ubohá a hlavně strašně ale strašně blbá :D Já být takhle blbá, tak snad ani nevylejzám z baráku :D :D a Kubí si myslí jakej je borec, ale je to dítě..holčička..zabijte mu oblíbenou mouchu a bude dva dny v háji :D :D No jsem zvědavá a rozhodně koukám dál, od Novy to byl dobrej tah jak zvýšit sledovanost si myslím :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
12.8.12 22:25

Jsem zklamana, nastvana a zaroven smutna z toho, ze Nova uz ma viteze. Oni maji sva radoby „pravidla" a jednim z nich je, nechat vyhrat nejvetsiho bezpaterniho zmetka. Je mi z toho spatne a z te fetky taky, kdyz vidim, jak mu fandi. Konecne se na to dalo divat, mela jsem se na co tesit, kdyz v telce nic neni, ale ted nevim, jestli ma cenu nekomu fandit a dal se na to divat, kdyz to ma takovy prubeh. Brala jsem to jako zabavu a odpocinek, nechci se u to nervovat, zacina to byt ztrata casu a nalady. Nova vi jak pohrbit dobry porad a nadseni z nej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Konifera

Farma začíná být překombinovaná nelogická slátanina. Tak nevím, z koho chce Nova udělat větší trubky. Jestli z farmářů, nebo z nás díváků. Návratem toho hermafrodita jsem ztratila zájem tuto komedii sledovat. Libuše, Mirku, buďte rádi, že jste odešli domů. V TV programu je uvedeno finále v neděli 26.8.

• Citovat
  • Upravit
7210

Jé a teď v ukázkách je vidět že to byla Šárka… :palec: tak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741

No já myslím, že kdby se Nova odvážila nechat vyhrát ten přímotop :cert:,jak tu bylo psáno, tak by mu museli platit ochranku, páč by z něj asi toho moc nezustalo, jak se každý na nej chystá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.8.12 22:26
@Becky00 píše:
Byla tam přeci záběr na něčí spodní prádlo a dle toho že bylo napůl sundáno tak tipuju Janu! :cert: :roll:

Ano a předtím byl záběr na holá záda s blond vlasy… Nebo jestli to nepatřilo k tomu… Právě podle toho jsem si myslela, že to je Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.8.12 22:26

Muj tip je že v tom prádle byla šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
12.8.12 22:27
@slunicko83 píše:
Taky jsem čuměla jak blázen když se vrátila ta holčička (Kuba), všimli jste si, že měl snad i lesk na rty? :D :D Doufám, že mu to tam řádně osolí, a podle ukázek taky soudím, že tam Jana možná ještě bude hrát nějakou roli. To je typická blbka, který nezbývá nic jinýho, než se živit tělem, na kterým beztak není pro většinu chlapů nic zajímavýho, ta je jen ubohá a hlavně strašně ale strašně blbá :D Já být takhle blbá, tak snad ani nevylejzám z baráku :D :D a Kubí si myslí jakej je borec, ale je to dítě..holčička..zabijte mu oblíbenou mouchu a bude dva dny v háji :D :D No jsem zvědavá a rozhodně koukám dál, od Novy to byl dobrej tah jak zvýšit sledovanost si myslím :D :D

On když je někdo tak blbý, tak mu nemůže dojít jak moc hloupý je! :lol: prostě na to nemá dostatek inteligence, skromnost a sebekritika je záležitostí inteligentních bytostí :D
Navíc při její práci to nepotřebuje - stačí že chápe jak se drží tyč a sundává prádlo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
12.8.12 22:27

@slunicko83 Že měl lesk na rty?! Já si nebyla jistá.. :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RoyceCZ
12.8.12 22:29
@valina1 píše:
Ooo bože ja jsem tak blba :mrgreen: necham se poucit, co je to peoplemeter?

Zařízení co sleduje, kdo se na co dívá.. má ho doma asi 80000 lidí.. to je vzorek podle kterého se pak určuje sledovanost.. jak by asi zjišťovali kdo má zaplou novu?? :lol: signál se šíří broadcastem bez zpětné vazby.. netuší kdo ho příjmá atd..

• Citovat
  • Upravit
1048
12.8.12 22:31

@Becky00 jo to máš asi pravdu, když je někdo blbej, tak je většinou asi tak blbej, že mu ta jeho blbost ani nedojde :D A nejhorší je, že ona se neprezentuje jako blbka a dokonce v jednom díle řekla, že u svojí práce musí myslet hlavou :D No ono je fakt asi velký dilema přemýšlet jestli si dřív sundám podprsenku a pak až kalhotky nebo obráceně :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
12.8.12 22:32

@tehuzu tutově, úplně mu zářila pusa růžovou, to bylo první čeho jsem si všimla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí