Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
12.8.12 22:03

@xxLeninka Kdyby byl teď v duelu místo Mirka Kubí, tak ho tam vrátěj taky.. Jen se to snažej zamluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
12.8.12 22:03
@valina1 píše:
Celá nova bez pravidel at jde do pr.ele......jak k tomu prijdou ostatni 8o :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
buzeant podplacenej

Souhlas :pankac: Měli vrátit Mirka, když prohrál poslední duel nebo nějakou holku, když jim 2 odešly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.8.12 22:05

@MUFICE je to nechutny a ja kdsi psal, budu stahovat z ulozto, nebudu tu debilni nov podprovat ve vysilacim case :cert: :cert: :cert:
taky jsem ceekala ze se vrati misa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
@MUFICE píše:
Souhlas :pankac: Měli vrátit Mirka, když prohrál poslední duel nebo nějakou holku, když jim 2 odešly :cert:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
@Reinka píše:
Ahoj holky…k dnešku se nebudu vyjadřovat :roll: ale řešíme tu doma už delší čas otázku…to jede nějak v reálném čase, nebo ta soutěž už skončila? Jestli mě chápete…je to předtočený, nebo to vysílají s menším zpožděním? :think: :nevim:

Zpoždění je měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
@Reinka píše:
Ahoj holky…k dnešku se nebudu vyjadřovat :roll: ale řešíme tu doma už delší čas otázku…to jede nějak v reálném čase, nebo ta soutěž už skončila? Jestli mě chápete…je to předtočený, nebo to vysílají s menším zpožděním? :think: :nevim:

myslim ze je to predtocen epac jak tam resili to telatko tak rikali ze mela Sarka zrovna svatek tak nejak to bylo :think: :think: :think: jinak farma dnesnim dnem pro me zkoncila :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
12.8.12 22:06

Dnes šlo vidět v obličejích zbylých farmářu velké znechucení celou slavnou soutěží. Tímto se vyloženě těm chudákům vysmála celá Nova i s Pergnerkou přímo do ksichtu.Fakt strašný jakou zhovadilost si vymyslela Nova a ještě se tím veřejně chvásta a netají se tím. :cert:
A ten vysměvačnej spratek je tak zahleděnej do sebe, že vůbec nevidí jakýho ze sebe dělá před celým národem idiota a bezcharakterní darebáka.

• Citovat
  • Upravit
6536
12.8.12 22:07

Mira si nemohl hodit kostkou že se musí rozhodnout, ale když vypadla bukva tak nemusel napsat ani farmáře, kde to jsme někomu se tam furt leze do zadele a navíc jemu úplně, a ještě se tam vrátí nemá žádnou hrdost bezpáteřák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216

Tak já jsem ráda že vyhrál Jirka. vadí mi že se vrátil kubí a ne nějaká holka.jako Šárka bude jen sledovat jak se kluci mezi sebou „perou?“
A kdyby neodešla Jana, našli by si jiný pravidlo.
Ale fakt se tu musim smát nad vašima výrazama - teplomet, bukanýr… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
@Petr00 píše:
Dnes šlo vidět v obličejích zbylých farmářu velké znechucení celou slavnou soutěží. Tímto se vyloženě těm chudákům vysmála celá Nova i s Pergnerkou přímo do ksichtu.Fakt strašný jakou zhovadilost si vymyslela Nova a ještě se tím veřejně chvásta a netají se tím. :cert:
A ten vysměvačnej spratek je tak zahleděnej do sebe, že vůbec nevidí jakýho ze sebe dělá před celým národem idiota a bezcharakterní darebáka.

soutěž jednou skončí a on si to pak určitě užije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RoyceCZ
12.8.12 22:08
@valina1 píše:
@MUFICE je to nechutny a ja kdsi psal, budu stahovat z ulozto, nebudu tu debilni nov podprovat ve vysilacim case :cert: :cert: :cert:
taky jsem ceekala ze se vrati misa :nevim:

Ty máš doma peoplemeter?? jestli ne, tak je to šumák jestli se díváš.. bože :lol:

• Citovat
  • Upravit
7208
12.8.12 22:09

@Reinka je to předtočené… nevím přesně o kolik, to ti určitě někdo odpoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.8.12 22:10
@Becky00 píše:
@Reinka je to předtočené… nevím přesně o kolik, to ti určitě někdo odpoví :)

Však říkám rozdíl je měsíc. Podle svátku Milana a pak podle svátku Libuše. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.8.12 22:10
@GeorgJunior píše:
Toto je Ceska republika!!! Musej nejak udelat aby stoupla sledovanost!! :pocitac: Obdivuju ze mu nerozbijou tlamu!!! Do hajzlu z milionem tento pacient by zato stal

Jenže oni mu stejně zase budou všechno tolerovat a uboze pak nadávat do té jejich kamerky… Vychcaný přímotop, všemi tam manipuluje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.8.12 22:11
@RoyceCZ píše:
Ty máš doma peoplemeter?? jestli ne, tak je to šumák jestli se díváš.. bože :lol:

přesně tak. Sledovanost rozhodně není počítána tak, že sledují každého z nás, na co se díváme ;).

Zato emimino na tom vydělá - poslední týden tu moc příspěvků nebylo, zato dneska.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí