Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxLeninka Kdyby byl teď v duelu místo Mirka Kubí, tak ho tam vrátěj taky.. Jen se to snažej zamluvit..
@valina1 píše:
Celá nova bez pravidel at jde do pr.ele......jak k tomu prijdou ostatni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buzeant podplacenej
Souhlas
Měli vrátit Mirka, když prohrál poslední duel nebo nějakou holku, když jim 2 odešly ![]()
@MUFICE je to nechutny a ja kdsi psal, budu stahovat z ulozto, nebudu tu debilni nov podprovat ve vysilacim case
![]()
taky jsem ceekala ze se vrati misa ![]()
@MUFICE píše:
SouhlasMěli vrátit Mirka, když prohrál poslední duel nebo nějakou holku, když jim 2 odešly
@Reinka píše:
Ahoj holky…k dnešku se nebudu vyjadřovatale řešíme tu doma už delší čas otázku…to jede nějak v reálném čase, nebo ta soutěž už skončila? Jestli mě chápete…je to předtočený, nebo to vysílají s menším zpožděním?
![]()
Zpoždění je měsíc.
@Reinka píše:
Ahoj holky…k dnešku se nebudu vyjadřovatale řešíme tu doma už delší čas otázku…to jede nějak v reálném čase, nebo ta soutěž už skončila? Jestli mě chápete…je to předtočený, nebo to vysílají s menším zpožděním?
![]()
myslim ze je to predtocen epac jak tam resili to telatko tak rikali ze mela Sarka zrovna svatek tak nejak to bylo
jinak farma dnesnim dnem pro me zkoncila
![]()
Dnes šlo vidět v obličejích zbylých farmářu velké znechucení celou slavnou soutěží. Tímto se vyloženě těm chudákům vysmála celá Nova i s Pergnerkou přímo do ksichtu.Fakt strašný jakou zhovadilost si vymyslela Nova a ještě se tím veřejně chvásta a netají se tím. ![]()
A ten vysměvačnej spratek je tak zahleděnej do sebe, že vůbec nevidí jakýho ze sebe dělá před celým národem idiota a bezcharakterní darebáka.
Mira si nemohl hodit kostkou že se musí rozhodnout, ale když vypadla bukva tak nemusel napsat ani farmáře, kde to jsme někomu se tam furt leze do zadele a navíc jemu úplně, a ještě se tam vrátí nemá žádnou hrdost bezpáteřák
Tak já jsem ráda že vyhrál Jirka. vadí mi že se vrátil kubí a ne nějaká holka.jako Šárka bude jen sledovat jak se kluci mezi sebou „perou?“
A kdyby neodešla Jana, našli by si jiný pravidlo.
Ale fakt se tu musim smát nad vašima výrazama - teplomet, bukanýr…
![]()
@Petr00 píše:
Dnes šlo vidět v obličejích zbylých farmářu velké znechucení celou slavnou soutěží. Tímto se vyloženě těm chudákům vysmála celá Nova i s Pergnerkou přímo do ksichtu.Fakt strašný jakou zhovadilost si vymyslela Nova a ještě se tím veřejně chvásta a netají se tím.
A ten vysměvačnej spratek je tak zahleděnej do sebe, že vůbec nevidí jakýho ze sebe dělá před celým národem idiota a bezcharakterní darebáka.
soutěž jednou skončí a on si to pak určitě užije ![]()
@Reinka je to předtočené… nevím přesně o kolik, to ti určitě někdo odpoví ![]()
@Becky00 píše:
@Reinka je to předtočené… nevím přesně o kolik, to ti určitě někdo odpoví
Však říkám rozdíl je měsíc. Podle svátku Milana a pak podle svátku Libuše. ![]()
@GeorgJunior píše:
Toto je Ceska republika!!! Musej nejak udelat aby stoupla sledovanost!!Obdivuju ze mu nerozbijou tlamu!!! Do hajzlu z milionem tento pacient by zato stal
Jenže oni mu stejně zase budou všechno tolerovat a uboze pak nadávat do té jejich kamerky… Vychcaný přímotop, všemi tam manipuluje ![]()
@RoyceCZ píše:
Ty máš doma peoplemeter?? jestli ne, tak je to šumák jestli se díváš.. bože
přesně tak. Sledovanost rozhodně není počítána tak, že sledují každého z nás, na co se díváme
.
Zato emimino na tom vydělá - poslední týden tu moc příspěvků nebylo, zato dneska.. ![]()