Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxLeninka píše:
No já nevím, jestli se Nova poslouchá, ale měl se vrátit ten, kdo vypadl v posledním duelu a vzhledem k tomu, že řešili po duelu, by to tedy snad měl být Mirek, ne?!Oni si tam prostě jen dělají co chtějí, toť vše, jákápak pravidla…
Jako, taky se mi to nelibi, ale ted jsi to obratila… ![]()
Rikala, ze jak se Jana rozhodla odejit, vracel se ten, kdo vypadl v duelu pred ni… ale jestli si to nedomysleli to nevim!
Celá nova bez pravidel at jde do pr.ele......jak k tomu prijdou ostatni
![]()
buzeant podplacenej
Celá nova bez pravidel at jde do pr.ele......jak k tomu prijdou ostatni
![]()
buzeant podplacenej
Jako je to šíleně nefér protože šárka to vyhrát nemůže nebo jak to budou řešit když je tam jediná holka? Jako odešla holka měla přijít holka. A jak jsem tu psala tak podle mě těch 100 tisíc bylo z celkové výhry protože chybí ten týden co odešla libuše. Je to bordel.
@lenka16 píše:
Tak jsem to ted obrečela, že místo Mirka se tam vrací Kubí. Nakonec ten hajzl Kubí celou soutěž vyhraje.
Jestli ji opravdu vyhraje tak ten milion si muze dat na opravu obliceje a tela!!! ![]()
No to je pravda ten duel byl ukončený takže tam teplomet nemá co dělat
To si nova dela prdel!!! Timhle si tu sledovanost snizi…nacpat tam zpatky bukanyra…jsem znechucena, jdu blejt a v tomhle novu podporovat nebudu…zkouknu si to z ulozto, abych jim v hlavnim vysilacim case nezvedala sledovanost
Jak tam ten lempl napochodoval a vyloženě se jim vysmíval - to bylo na přesdržku. A Pergnerka se culila jako tele sním. A ještě tam Pergnerka potom zahraje divadlo, že vlastně až na místě vysvětlí Kubímu proč je tam a co se stalo - přitom mu to řekli už předem a byla to součást té jejich ŠPINAVÉ DOHODY.
A vrchol bylo jak se ho Pergnerka zeptala jestli bude pracovat a on se ten spratek začal smát a řekl, že si tam bude dělat co bude chtít a rozhodně nebude nikoho znich co tam jsou poslouchat. A na to mu Pergnerka neřekla vůbec nic.Tak kde sme?
@valina1 píše:
Celá nova bez pravidel at jde do pr.ele......jak k tomu prijdou ostatni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buzeant podplacenej
To teda, jak si tam prisel jak uplne buzicek!! Doma ho pekne oprcali do zadku tak muze byt vysmaty
Buzerant!!!
@Barca12345 aha…v ten moment Janina odchodu-takhle jsem to nepochopila, pardon… ![]()
@Petr00 píše:
Jak tam ten lempl napochodoval a vyloženě se jim vysmíval - to bylo na přesdržku. A Pergnerka se culila jako tele sním. A ještě tam Pergnerka potom zahraje divadlo, že vlastně až na místě vysvětlí Kubímu proč je tam a co se stalo - přitom mu to řekli už předem a byla to součást té jejich ŠPINAVÉ DOHODY.
A vrchol bylo jak se ho Pergnerka zeptala jestli bude pracovat a on se ten spratek začal smát a řekl, že si tam bude dělat co bude chtít a rozhodně nebude nikoho znich co tam jsou poslouchat. A na to mu Pergnerka neřekla vůbec nic.Tak kde sme?
Toto je Ceska republika!!! Musej nejak udelat aby stoupla sledovanost!!
Obdivuju ze mu nerozbijou tlamu!!! Do hajzlu z milionem tento pacient by zato stal
Prosím o odkaz na fb na jirku zajímalo by mě jestli tam něco psal.
No dneska to byl zase mazec, už mě to ale vůbec nepřekvapuje…
co to tam Pergnerka mlela, že tam ještě někdo dojde…a co to tam bylo za kujvu blondatou?
Ahoj holky…k dnešku se nebudu vyjadřovat
ale řešíme tu doma už delší čas otázku…to jede nějak v reálném čase, nebo ta soutěž už skončila? Jestli mě chápete…je to předtočený, nebo to vysílají s menším zpožděním?
![]()