Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mirek na facebooku psal něco ve smyslu, že bude duel žena X muž. Takže Šárku duel určitě čeká.
A Jakuba taky nemusím, ale farma pro mě neskončila. Aspon se tam bude něco dít. Ty záběry, kdy na farmě byla jen Šárka s Michalem, byly docela nudný. Jediný vzrůšo bylo nalezení klobásy a kafe.
No já doufám že pujde aspoň za sluhu ten kren a Jirka nebo Michal ho pošlou šupem domů ten kren jestli to tu čte(spíš si myslím že ne) tak se musí asi hodně divit a omlouvám se za slovník ale jinak to nešlo jsem nas***á jako blázen
Tvl a jak ještě řekl, že je vykoupanej, voňavej, nejezenej, zrelaxovanej
![]()
Všem se jim tam vysmál do ksichtu, debil ![]()
@katula9 No já se obvám, že když výjimka, tak výjimka a ten mužsko-ženský duel bude právě s Kubím ![]()
@RoyceCZ píše:
Ty máš doma peoplemeter?? jestli ne, tak je to šumák jestli se díváš.. bože
@Petttulis píše:
Jenže oni mu stejně zase budou všechno tolerovat a uboze pak nadávat do té jejich kamerky… Vychcaný přímotop, všemi tam manipuluje
nemůžu z toho jak píšes přímotop to mě dostalo fakt super hláška
Občas jsem Farmu viděl…dívala se žena. Teď i sama usoudila že toho buzika vratila Nova schválně… přes tu šlapku…ta asi dostala taky nasypáno aby táhla, protože nebyla tak zajímavá pro Novu.. No sledovanost to nezvýší… u nás se s buzikem, co zbalil někoho ze štábu rádi rozloučíme a Nova u nas skončila.
Tak místo, asi nejoblibenějšího Míry, přijde ten pukavec!!!
![]()
Jak sám říkal, je najezdený, vykoupaný, odpočatý! to je vůči ostatním hladovým, unaveným a určitě už i znechuceným farmářu hodně nefér a ještě jím vrátí to pukavce!!! ![]()
Doufám že Farmář bude Jirka, určitě ho dá za sluhu a d mu to pořádně sežrat a když nebude makat, nebude nic jist ![]()
by mě zajímalo kdo to tam přišel ještě, Šárka tam mluvila něco, že je to celkem nechutný se tam obanažovat nebo co! že by tam poslali Janu??? ![]()
@kristy84 píše:
Tvl a jak ještě řekl, že je vykoupanej, voňavej, nejezenej, zrelaxovanej![]()
![]()
Všem se jim tam vysmál do ksichtu, debil
Jb, ale Jirka a micchal nemaj odvahu nebo spis nechtej mu neco udelat!!! Vim ze je to vyhodi, ale tento buzicek zato stoji ![]()
A ještě by mu mohli dát imunitu a udělat z něj farmáře týdne
![]()
Jestli vyhraje kuba udělal toho tolik schránku na dopisy a trochu sekal za mega to jde
Tak me se naopak libi Kubi, jak si z cele te jejich souteze dela proste praskacku - cela Nova a pravidla jsou mu ukradena… ale ja nejsem farma maniacka, mrknu na to obcas
zas tak moc mi ta soutez nazaujala
@renda81 píše:
nemůžu z toho jak píšes přímotop to mě dostalo fakt super hláška
Jojo, přímotop i teplomet jsou super
![]()
@pajinka111 píše:
Tak místo, asi nejoblibenějšího Míry, přijde ten pukavec!!!![]()
![]()
Jak sám říkal, je najezdený, vykoupaný, odpočatý! to je vůči ostatním hladovým, unaveným a určitě už i znechuceným farmářu hodně nefér a ještě jím vrátí to pukavce!!!
Doufám že Farmář bude Jirka, určitě ho dá za sluhu a d mu to pořádně sežrat a když nebude makat, nebude nic jist
by mě zajímalo kdo to tam přišel ještě, Šárka tam mluvila něco, že je to celkem nechutný se tam obanažovat nebo co! že by tam poslali Janu???
Já myslela, že to je ona… To, co říkala jsem nezaznamenala ![]()