Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3956
12.8.12 22:11

Mirek na facebooku psal něco ve smyslu, že bude duel žena X muž. Takže Šárku duel určitě čeká.

A Jakuba taky nemusím, ale farma pro mě neskončila. Aspon se tam bude něco dít. Ty záběry, kdy na farmě byla jen Šárka s Michalem, byly docela nudný. Jediný vzrůšo bylo nalezení klobásy a kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.8.12 22:12

No já doufám že pujde aspoň za sluhu ten kren a Jirka nebo Michal ho pošlou šupem domů ten kren jestli to tu čte(spíš si myslím že ne) tak se musí asi hodně divit a omlouvám se za slovník ale jinak to nešlo jsem nas***á jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.8.12 22:13

Mě to nějak blbne pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.8.12 22:13

Tvl a jak ještě řekl, že je vykoupanej, voňavej, nejezenej, zrelaxovanej :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Všem se jim tam vysmál do ksichtu, debil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.8.12 22:14

@katula9 No já se obvám, že když výjimka, tak výjimka a ten mužsko-ženský duel bude právě s Kubím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
12.8.12 22:14
Ooo bože ja jsem tak blba :mrgreen: necham se poucit, co je to peoplemeter?
@RoyceCZ píše:
Ty máš doma peoplemeter?? jestli ne, tak je to šumák jestli se díváš.. bože :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.8.12 22:15
@Petttulis píše:
Jenže oni mu stejně zase budou všechno tolerovat a uboze pak nadávat do té jejich kamerky… Vychcaný přímotop, všemi tam manipuluje :pocitac:

nemůžu z toho jak píšes přímotop to mě dostalo fakt super hláška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rik8
12.8.12 22:15

Nova snad zešílela

Občas jsem Farmu viděl…dívala se žena. Teď i sama usoudila že toho buzika vratila Nova schválně… přes tu šlapku…ta asi dostala taky nasypáno aby táhla, protože nebyla tak zajímavá pro Novu.. No sledovanost to nezvýší… u nás se s buzikem, co zbalil někoho ze štábu rádi rozloučíme a Nova u nas skončila.

• Citovat
  • Upravit
1741
12.8.12 22:16

Tak místo, asi nejoblibenějšího Míry, přijde ten pukavec!!! :cert: :cert: :cert:
Jak sám říkal, je najezdený, vykoupaný, odpočatý! to je vůči ostatním hladovým, unaveným a určitě už i znechuceným farmářu hodně nefér a ještě jím vrátí to pukavce!!! :cert:
Doufám že Farmář bude Jirka, určitě ho dá za sluhu a d mu to pořádně sežrat a když nebude makat, nebude nic jist :cert:
by mě zajímalo kdo to tam přišel ještě, Šárka tam mluvila něco, že je to celkem nechutný se tam obanažovat nebo co! že by tam poslali Janu??? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GeorgJunior
12.8.12 22:16
@kristy84 píše:
Tvl a jak ještě řekl, že je vykoupanej, voňavej, nejezenej, zrelaxovanej :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Všem se jim tam vysmál do ksichtu, debil :cert:

Jb, ale Jirka a micchal nemaj odvahu nebo spis nechtej mu neco udelat!!! Vim ze je to vyhodi, ale tento buzicek zato stoji :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
50166
12.8.12 22:17

A ještě by mu mohli dát imunitu a udělat z něj farmáře týdne :cert: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
12.8.12 22:18

Jestli vyhraje kuba udělal toho tolik schránku na dopisy a trochu sekal za mega to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687

Tak me se naopak libi Kubi, jak si z cele te jejich souteze dela proste praskacku - cela Nova a pravidla jsou mu ukradena… ale ja nejsem farma maniacka, mrknu na to obcas :-) zas tak moc mi ta soutez nazaujala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
@renda81 píše:
nemůžu z toho jak píšes přímotop to mě dostalo fakt super hláška

Jojo, přímotop i teplomet jsou super :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
12.8.12 22:21
@pajinka111 píše:
Tak místo, asi nejoblibenějšího Míry, přijde ten pukavec!!! :cert: :cert: :cert:
Jak sám říkal, je najezdený, vykoupaný, odpočatý! to je vůči ostatním hladovým, unaveným a určitě už i znechuceným farmářu hodně nefér a ještě jím vrátí to pukavce!!! :cert:
Doufám že Farmář bude Jirka, určitě ho dá za sluhu a d mu to pořádně sežrat a když nebude makat, nebude nic jist :cert:
by mě zajímalo kdo to tam přišel ještě, Šárka tam mluvila něco, že je to celkem nechutný se tam obanažovat nebo co! že by tam poslali Janu??? :cert:

Já myslela, že to je ona… To, co říkala jsem nezaznamenala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky