Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emilie píše:![]()
Na farmu má přijít nějaká nahotinka, že by… Jana???
Viděla jsem jedno video kde Mirek sám říká, že nečekal…ŽE PRAVIDLA HRY SE MŮŽOU MĚNIT TAK, JAKO SE KOMU HODÍ… ![]()
@jitkabokule píše:
@Emilie
nebo jsme nedopatřením zahlídli Kubovo spodní prádlo![]()
vidíš, to mně nenapadlo ![]()
Tak proč nezrušili duel, proč musí vrátit někoho kdo už byl mezi lidmi, už byl u holiče napapal se, užil si a pak toho make-upu co měl na sobě. To už by nemělo bejt. Jde o to vydržet tam v těch podmínkách a aby to měli všichni stejný. Mirka mi bylo moc líto, sympaťák kterýmu jsem přála výhru, a taky bylo na co se dívat ![]()
@Marina8 jj taky sem to viděla na fb a ted je to na stránkách farmy… jednoznačně jde vidět jak to tím pádem funguje že kubí tam je i díky protekce.
ale na druhou stranu mi příjde divný že to vypustili ven…
že by to nova dovolila
jelikož ten kdo viděl video si může říct že je to od novy hnus a nebude posílat žadné sms že už stejně maj svého výtěze… a dojdou o penízky za sms nova. ![]()
Ahoj holky byla jsem týdne na dovče a nestačím se divit..jak to že je venku Jana a Libuna? napíšete mi někdo výcuc? kromě včerejška to jsem si nahrála a za chvíli si to pustím..jen vím, že je zpět ten hajzlík
![]()
@tehuzu píše:
@dennytesarova http://www.ulozto.cz/…-cenzury-avi
Už stahuju…děkuju ![]()
@Emilie píše:![]()
Na farmu má přijít nějaká nahotinka, že by… Jana???
V tom červeném spodním prádle jsem viděla Šárku. Podle mého ji to dal ten obchodník co tam přijede a nabídne ji že pokud to obleče tak za to něco dostanou. Tak jsem to pochopila z ukázek co jsem dnes zahlídla. Tak uvidíme.
@dennytesarova píše:
Je někde na netu včerejší díl? Já ho neviděla![]()
![]()
No, to buď ráda, to až uvidíš, tak budeš brečet ještě víc ![]()
@tehuzu píše:
Po včerejším díle nemám chuť dál koukat..![]()
to samé říkal můj manžel a nevím zda ty to myslíš vážně ale on ano vypnul to a říkal že už nikdy více ze ho ta reality show přímo nas…
@lmohy píše:
V tom červeném spodním prádle jsem viděla Šárku. Podle mého ji to dal ten obchodník co tam přijede a nabídne ji že pokud to obleče tak za to něco dostanou. Tak jsem to pochopila z ukázek co jsem dnes zahlídla. Tak uvidíme.
Také si myslím…
Ted jsem dokoukala včerejší díl a teda já tam byt, tak ten šul. n v čepici, co tam přišel by spal u prasat, i kdybych měla kvuli tomu vypadnout
![]()