Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3270
13.8.12 13:55
@Emilie
nebo jsme nedopatřením zahlídli Kubovo spodní prádlo :pankac: :pankac:
@Emilie píše: :jazyk: :poblion:Na farmu má přijít nějaká nahotinka, že by… Jana???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
13.8.12 14:00

Viděla jsem jedno video kde Mirek sám říká, že nečekal…ŽE PRAVIDLA HRY SE MŮŽOU MĚNIT TAK, JAKO SE KOMU HODÍ… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.8.12 14:02
@jitkabokule píše:
@Emilie
nebo jsme nedopatřením zahlídli Kubovo spodní prádlo :pankac: :pankac:

:mrgreen: :mrgreen: vidíš, to mně nenapadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
13.8.12 14:11

Tak proč nezrušili duel, proč musí vrátit někoho kdo už byl mezi lidmi, už byl u holiče napapal se, užil si a pak toho make-upu co měl na sobě. To už by nemělo bejt. Jde o to vydržet tam v těch podmínkách a aby to měli všichni stejný. Mirka mi bylo moc líto, sympaťák kterýmu jsem přála výhru, a taky bylo na co se dívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.8.12 14:24

Po včerejším díle nemám chuť dál koukat.. :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
13.8.12 14:24

@Marina8 jj taky sem to viděla na fb a ted je to na stránkách farmy… jednoznačně jde vidět jak to tím pádem funguje že kubí tam je i díky protekce.

ale na druhou stranu mi příjde divný že to vypustili ven… :think: že by to nova dovolila :think: jelikož ten kdo viděl video si může říct že je to od novy hnus a nebude posílat žadné sms že už stejně maj svého výtěze… a dojdou o penízky za sms nova. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 15:31

Je někde na netu včerejší díl? Já ho neviděla :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.8.12 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
13.8.12 15:39

Ahoj holky byla jsem týdne na dovče a nestačím se divit..jak to že je venku Jana a Libuna? napíšete mi někdo výcuc? kromě včerejška to jsem si nahrála a za chvíli si to pustím..jen vím, že je zpět ten hajzlík :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.12 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.8.12 15:43
@Emilie píše: :jazyk: :poblion:Na farmu má přijít nějaká nahotinka, že by… Jana???

V tom červeném spodním prádle jsem viděla Šárku. Podle mého ji to dal ten obchodník co tam přijede a nabídne ji že pokud to obleče tak za to něco dostanou. Tak jsem to pochopila z ukázek co jsem dnes zahlídla. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.12 15:45
@dennytesarova píše:
Je někde na netu včerejší díl? Já ho neviděla :,( :,( :,(

No, to buď ráda, to až uvidíš, tak budeš brečet ještě víc :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
13.8.12 15:46
@tehuzu píše:
Po včerejším díle nemám chuť dál koukat.. :? :evil:

to samé říkal můj manžel a nevím zda ty to myslíš vážně ale on ano vypnul to a říkal že už nikdy více ze ho ta reality show přímo nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
13.8.12 15:47
@lmohy píše:
V tom červeném spodním prádle jsem viděla Šárku. Podle mého ji to dal ten obchodník co tam přijede a nabídne ji že pokud to obleče tak za to něco dostanou. Tak jsem to pochopila z ukázek co jsem dnes zahlídla. Tak uvidíme.

Také si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.8.12 15:50

Ted jsem dokoukala včerejší díl a teda já tam byt, tak ten šul. n v čepici, co tam přišel by spal u prasat, i kdybych měla kvuli tomu vypadnout :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí