Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petík K Nejdřív mě začalo štvát to, jak všechno okecávaj a rádoby napínaj. Tereza se každýho ptala desetkrát na pocity a co říká na to, že ten řekl že..
Po tom, jak dali Libuně prachy za nic, jsem si říkala, Ok, ale to co bylo včera.. To nemá cenu ani komentovat. Dělají blbce akorát z nás diváků.. A stejně jsem koukala už jen na duely..
![]()
Finále Farmy tak vychází na 46. díl, který, jak již bylo řečeno, bude odvysílán 26.8.2012 ve 20:20.
@Sasanka30 píše:
Ted jsem dokoukala včerejší díl a teda já tam byt, tak ten šul. n v čepici, co tam přišel by spal u prasat, i kdybych měla kvuli tomu vypadnout![]()
@lmohy píše:asi nějak tak
Já bych to fakt udělala, penize nepenize ![]()
@valina1 píše:
@Sasanka30 to je ale naže?
No to teda je, kdyby se tam vrátil svatej, nebo kdokoliv, vubec mi to vadit nebude, když tam chtěj někoho za Janinu, ale jako vrátit tam tohohle dementa, to už je i na mě fakt moc
![]()
Valinko, máme pozitivní zprávy? ![]()
@valina1 píše:
@Sasanka30 že zdravim Heinekenaale pssssss
jasný nikomu ani muk
![]()
@Sasanka30 píše:
Já bych to fakt udělala, penize nepenize
No já asi taky. Všichni jsou na Kubu moc hodní. Já bych ho tam jen tak netrpěla. Takže doufám že farmář který ted bude mu dá co proto! Já si jen představím jak tam včera vběhl, úsměv od ucha k uchu, blbé kecy tak je mi
No humus
Já mívám slabý tlak ale v poslední době ho mám tak vysoký že by se i doktoři divili ![]()
@Marina8 píše:
@Vejinka Já taky rozhodně nebudu posílat žádné SMS
Já taky ne. Ani náhodou nebudu podporovat takový bordel!
@lmohy píše:
No já asi taky. Všichni jsou na Kubu moc hodní. Já bych ho tam jen tak netrpěla. Takže doufám že farmář který ted bude mu dá co proto! Já si jen představím jak tam včera vběhl, úsměv od ucha k uchu, blbé kecy tak je miNo humus
Já mívám slabý tlak ale v poslední době ho mám tak vysoký že by se i doktoři divili
Já si myslim, že stejně zas nikdo nic neudělá, tam už maj asi dopředu scenaře, protože aspon jeden z nich už tenkrát by do něj šel tvrdě…
Taky si myslim, že by doktor byl s mym tlakem spokojenej, hlavně dneska
![]()
Doufám že farmář týdne bude Jirka ten by Kubímu čočku dát mohl. ![]()