Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emilie píše:
Vrátit..… když jak jich ubývá, tak práci nestíhaj, to je asný. Ale na druhý straně ti vrátivší by neměli mít šanci vyhrát, už přeci prohráli…
no nevím, ale mě teď teda přijde, že se tam jen povalujou
vrátila bych jim krávy a pořádně je tam prohnala
nějak je to nuda ![]()
Taky jsem to včera neviděla, nějak teď nestíhám. Milana bych tam brala zpátky, ten uměl makat. No a jinak Nova si vyloženě zvyšuje sledovanost, jinak by to byl propadák, proto takové čachry pořád.
Fandím Jirkovi, doufám, že dobře rozvrhne práci na farmě a dodrží slovo, že kdo nemaká, tak ten taky nebude jíst.
Colu jim taky přeji, prodejce je taky naposledy ošulil na slepicích, tak co… a měl si toho všimnout.
Chci, aby vrátili Milana. Zajímalo by mě, jak by se k němu ostatní chovali. Sice na něj nadávali, ale narozdíl od Kubího makal, tak jestli by to taky ocenili a chovali se k němu hezky jako ke Kubímu, kterého nemuseli.
@amanda1979 píše:
Fandím Jirkovi, doufám, že dobře rozvrhne práci na farmě a dodrží slovo, že kdo nemaká, tak ten taky nebude jíst.
Colu jim taky přeji, prodejce je taky naposledy ošulil na slepicích, tak co… a měl si toho všimnout.
Chci, aby vrátili Milana. Zajímalo by mě, jak by se k němu ostatní chovali. Sice na něj nadávali, ale narozdíl od Kubího makal, tak jestli by to taky ocenili a chovali se k němu hezky jako ke Kubímu, kterého nemuseli.
@Michaella27 píše:
Já se tak těším dneskaJsem zvědavá kdo tam příjde…
Nó, dnes by měl ještě přijet hospodář ne??
Podle mě už nikdo nepřijde. Jak Tereza řekla, že tam přijde ještě někdo, tak to určitě myslela toho obchodníka. Jestli je 26.8. finále, tak to by jich tam bylo nějak moc.
@ivanak píše:
Podle mě už nikdo nepřijde. Jak Tereza řekla, že tam přijde ještě někdo, tak to určitě myslela toho obchodníka. Jestli je 26.8. finále, tak to by jich tam bylo nějak moc.
Taky myslim…
@jullls Ahaaaa… Tak to mě nenapadlo…
No je to možný. Jj, na hospodáře se těším ![]()
Šílená nuda. Ale zítra jim přijde návštěva a Kubí tam bude mít ex mužíka ![]()
Ahojky, dneska to bylo teda fakt o ničem.
Co jsem to tam zaslechla o tom michalovi - že je bisexuál??