Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jullls píše:
Mě to teda přijde v pohodě, aby se dítě koukalo na telku s náma.. samozřejmě že ne do půlnoci apod. ale mírně klidněOdsuďte mě jak chcete
![]()
Taaak a teď se do nás pustí
ale takovou reakci jsem čekala
a jak koukám nenechala na sebe dlouho čekat
![]()
@MarkyM píše:
@PetttulisMě to zas tak ostrý nepřijde. Co jinýho na to napsat? Každý hold nemá tak dokonalý děti jako nepřihlášená Luci, myslim že jsem nic šptnýho nenapsala.
To určitě nenapsala ![]()
@Petttulis
Já koukám na kriminálky jen když spí a když je na nově kriminálka a nebo něco co si nemyslím, že by neměl vidět tak pustím primu a tam je VIP prostřeno (na to taky kouká) a nebo vezmem noťase a koukáme na šmoulové a nebo na Matýska a Jáju ![]()
Nevim kam ten svět spěje, když se dohadujem v diskuzi o Farmě v kolik hodin mají chodit spát děti
![]()
@petula.bir píše:
@Petttulis
Já koukám na kriminálky jen když spí a když je na nově kriminálka a nebo něco co si nemyslím, že by neměl vidět tak pustím primu a tam je VIP prostřeno (na to taky kouká) a nebo vezmem noťase a koukáme na šmoulové a nebo na Matýska a Jáju
Ahoj, moc nepíšu jen ás tak čtu. a když tam dojel ten obchodník tak jsem dumala, odkud ho znám. A došla jsem na to .je to herec zdejšího docela známého ochotnického divadla. Děti na něj chodí když hraje kašpárka ![]()
Ahoj také spíše pročítám a myslím si že všichni co tam byly jako i treba ti cirkusáci a tak byly určitě nějací nahození herci. Akorát ta paní co jim pomáhala s tím mlékem a sýrem si myslím, že v tom dost uměla chodit.
A co se týče dětí u televize. Tak syn 5 let jezdi na zahradě na kole a já ho v sedm volám domu s tím, že do vany navečeřet a začíná farma
A malej okoupanej nadlábnutej kouká na farmu s náma a když u toho usne, tak ho přenášíme do pokojčku.
Nevidím na tom nic špatného. Občas je tak akční, že mi pobíhá v pyžamu po baráku ještě v 11 hodin, protože nedokáže usnout. Když pak přisedne k nám v obýváku, tak spokojeně usne.
Ale kamarádkám děti spí už v osm v pokojčku a já ač jsem se o to snažila sebevíc, tak marně. A co čekám?, Já nikdy nespala v osm taky. Vidím se v takových věcech opravdu hodně. A nejsem nijak špatnej člověk. Jsem myslím dobře vychovaná a dobrá matka. A tak to je asi vše k tomu. Každej má svůj způsob výchovy. Názor říct může každej, ale nevnucovat. ![]()
A jestli bude farma jako na Slovenském že přibude zase plno lidí, tak to bude otřesné. Tam to bylo taky téměř u konce a pak tam daly další 4 lidi.
@RyBANA píše:
No ne všechny děti dokáží ulehnout přesně v 8 a usnout
přesně tak
![]()
@ppperla
Tak to jsme na tom stejně. Akorát Honzík se jde koupat v 19.3O, pak oblíct, najíst (někdy chce jíst i před koupáním), a pak už křičí, že to začíná ![]()
@Luci2010 píše:
Omlouvám se, že moje reakce není k tématu Farma.(také ho sleduji)
Nedovedu pochodpit jak se 3,5 leté dítě může od 20:20 h dívat na televici. Na cokoliv. Mám dvě děti 2r a 4,5r a ve 20:20 jsou v posteli, po čtené pohádce a jdou spát. Kam ten dnešní svět spěje![]()
BUBUBU héééééééééj vždyť jsou prázdniny ne? a ty jsou nejen pro děti ale i pro nás maminy. Takže když běží něco takovýho jako Farma tak proč se s nimi nemrknout? pak o tom bavíme a chechtáme se spolu.Taky je dlouho světlo tak se děckám nechce spát. Naše 4 letá(dnes čerstvě
)kouká s náma, po Farmě jde spát a vstává v 6 ráno
![]()
Naše děti ve školní rok chodí spát velmi brzy, většinou když skončí ulice tak jdou.Ale ted o prázdninách to nehrozí. Ted nemusí vstávat a já jsem ráda že si ráno trochu pospí, než aby tu řádili od šesti. A zase naopak, když chodí do školy tak jsem ráda za tu chvilku klidu, co večer mám. kamarádky na nás sice koukali trochu divně, když se u nás v osm spí ale už to neřeší.
@sthan píše:
Ahoj, moc nepíšu jen ás tak čtu. a když tam dojel ten obchodník tak jsem dumala, odkud ho znám. A došla jsem na to .je to herec zdejšího docela známého ochotnického divadla. Děti na něj chodí když hraje kašpárka
Ještě zas
další herec to je fakt mazec. Ať mi nikdo neříká že to ti „Farmáři nevědí“
Mimochodem PROČ V ČESKÉ RS se sedláci, nebo hospodáři nazývají farmáři??,docela mě to štve to opičení po Amerikánech
@jitkabokule
Gratulujeme
![]()
Honzíkovi jsou 3r a 8m ale někdy mi přijde jako, že mu je už tak 6.let (teda rozumem) ![]()
@petula.bir
děkujeme
Ti 4 leťáci jsou lkumpíci co? Už mají svoji hlavu a někdy teda až brutálně moc. Honzíka máme taky - 9 měsíčního ![]()