Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
15.8.12 13:23
@jullls píše:
Mě to teda přijde v pohodě, aby se dítě koukalo na telku s náma.. samozřejmě že ne do půlnoci apod. ale mírně klidně :) Odsuďte mě jak chcete :kytka: :P

Taaak a teď se do nás pustí :-D ale takovou reakci jsem čekala :-D a jak koukám nenechala na sebe dlouho čekat :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
15.8.12 13:23
@MarkyM píše:
@PetttulisMě to zas tak ostrý nepřijde. Co jinýho na to napsat? Každý hold nemá tak dokonalý děti jako nepřihlášená Luci, myslim že jsem nic šptnýho nenapsala.

To určitě nenapsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.8.12 13:26

@Petttulis
Já koukám na kriminálky jen když spí a když je na nově kriminálka a nebo něco co si nemyslím, že by neměl vidět tak pustím primu a tam je VIP prostřeno (na to taky kouká) a nebo vezmem noťase a koukáme na šmoulové a nebo na Matýska a Jáju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.12 13:26

Nevim kam ten svět spěje, když se dohadujem v diskuzi o Farmě v kolik hodin mají chodit spát děti :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
15.8.12 13:27
@petula.bir píše:
@Petttulis
Já koukám na kriminálky jen když spí a když je na nově kriminálka a nebo něco co si nemyslím, že by neměl vidět tak pustím primu a tam je VIP prostřeno (na to taky kouká) a nebo vezmem noťase a koukáme na šmoulové a nebo na Matýska a Jáju :-D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.8.12 13:30

Ahoj, moc nepíšu jen ás tak čtu. a když tam dojel ten obchodník tak jsem dumala, odkud ho znám. A došla jsem na to .je to herec zdejšího docela známého ochotnického divadla. Děti na něj chodí když hraje kašpárka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
15.8.12 13:40

Ahoj také spíše pročítám a myslím si že všichni co tam byly jako i treba ti cirkusáci a tak byly určitě nějací nahození herci. Akorát ta paní co jim pomáhala s tím mlékem a sýrem si myslím, že v tom dost uměla chodit.

A co se týče dětí u televize. Tak syn 5 let jezdi na zahradě na kole a já ho v sedm volám domu s tím, že do vany navečeřet a začíná farma :-) A malej okoupanej nadlábnutej kouká na farmu s náma a když u toho usne, tak ho přenášíme do pokojčku.
Nevidím na tom nic špatného. Občas je tak akční, že mi pobíhá v pyžamu po baráku ještě v 11 hodin, protože nedokáže usnout. Když pak přisedne k nám v obýváku, tak spokojeně usne.
Ale kamarádkám děti spí už v osm v pokojčku a já ač jsem se o to snažila sebevíc, tak marně. A co čekám?, Já nikdy nespala v osm taky. Vidím se v takových věcech opravdu hodně. A nejsem nijak špatnej člověk. Jsem myslím dobře vychovaná a dobrá matka. A tak to je asi vše k tomu. Každej má svůj způsob výchovy. Názor říct může každej, ale nevnucovat. :mavam:

A jestli bude farma jako na Slovenském že přibude zase plno lidí, tak to bude otřesné. Tam to bylo taky téměř u konce a pak tam daly další 4 lidi.

• Citovat
  • Upravit
50166
15.8.12 13:50
@RyBANA píše:
No ne všechny děti dokáží ulehnout přesně v 8 a usnout 8)

přesně tak :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.8.12 13:55

@ppperla
Tak to jsme na tom stejně. Akorát Honzík se jde koupat v 19.3O, pak oblíct, najíst (někdy chce jíst i před koupáním), a pak už křičí, že to začíná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.8.12 13:56
@Luci2010 píše:
Omlouvám se, že moje reakce není k tématu Farma.(také ho sleduji)
Nedovedu pochodpit jak se 3,5 leté dítě může od 20:20 h dívat na televici. Na cokoliv. Mám dvě děti 2r a 4,5r a ve 20:20 jsou v posteli, po čtené pohádce a jdou spát. Kam ten dnešní svět spěje :,( :roll:

BUBUBU héééééééééj vždyť jsou prázdniny ne? a ty jsou nejen pro děti ale i pro nás maminy. Takže když běží něco takovýho jako Farma tak proč se s nimi nemrknout? pak o tom bavíme a chechtáme se spolu.Taky je dlouho světlo tak se děckám nechce spát. Naše 4 letá(dnes čerstvě :kytka: :kytka: )kouká s náma, po Farmě jde spát a vstává v 6 ráno :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.8.12 13:57

Naše děti ve školní rok chodí spát velmi brzy, většinou když skončí ulice tak jdou.Ale ted o prázdninách to nehrozí. Ted nemusí vstávat a já jsem ráda že si ráno trochu pospí, než aby tu řádili od šesti. A zase naopak, když chodí do školy tak jsem ráda za tu chvilku klidu, co večer mám. kamarádky na nás sice koukali trochu divně, když se u nás v osm spí ale už to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.8.12 13:58
@sthan
@sthan píše:
Ahoj, moc nepíšu jen ás tak čtu. a když tam dojel ten obchodník tak jsem dumala, odkud ho znám. A došla jsem na to .je to herec zdejšího docela známého ochotnického divadla. Děti na něj chodí když hraje kašpárka :mrgreen:

Ještě zas :jazyk: další herec to je fakt mazec. Ať mi nikdo neříká že to ti „Farmáři nevědí“
Mimochodem PROČ V ČESKÉ RS se sedláci, nebo hospodáři nazývají farmáři??,docela mě to štve to opičení po Amerikánech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.8.12 14:00

@jitkabokule
Gratulujeme :kytka: :kytka: :kytka:
Honzíkovi jsou 3r a 8m ale někdy mi přijde jako, že mu je už tak 6.let (teda rozumem) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.8.12 14:02

@petula.bir
děkujeme :hug:Ti 4 leťáci jsou lkumpíci co? Už mají svoji hlavu a někdy teda až brutálně moc. Honzíka máme taky - 9 měsíčního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
15.8.12 14:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat