Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.google.cz/search?… tady je to foto, ale přímo v článku není
@panenka87 píše:
Oni uz tu fotku asi vymazali, nikde tam uz neni.:-o
Nechápu i ten odkaz je upravený, ta věta tam chybí! Bylo tam, že v té době byl Kuba obtloustlý a jeho kudrliny neviděly dlouho kadeřníka.
@Petttulis píše:
Nechápu i ten odkaz je upravený, ta věta tam chybí! Bylo tam, že v té době byl Kuba obtloustlý a jeho kudrliny neviděly dlouho kadeřníka.
Oni jsou fakt na hlavu! bud je to schvalne a nebo jsou fakt tak blby:-D
@levmah28 píše:
Jak měla Libuška v TV svátek, tak to bylo o 2 týdny zpět. Dívala jsem do kalendáře.
Když měl v TV svátek Milan, bylo to opravdu o měsíc… I holky to tu psaly…
Ale to je jedno, kdo ví, jak je to sestříhané… ![]()
@panenka87 píše:
Oni jsou fakt na hlavu! bud je to schvalne a nebo jsou fakt tak blby:-D
Ale je mi divné, že by to změnili teď! Protože před chvílí to tam ještě bylo.
![]()
@Petttulis píše:
Ale je mi divné, že by to změnili teď! Protože před chvílí to tam ještě bylo.![]()
Asi teprve ted jim dockvakla ta chyba. Nevim…:-(
Jak dopadlo to divadlo? Mě zrovna zavolala příroda, takže jsem to pros… No nic, počkám si až to půjde v Národním. Rodiče Jakuba nepřijeli, moc dobře věděli proč, protože pak by museli skutečně chodit kanálama.
Ta upoutávka na příští díl vypadala nějak drsně. Jestlipak udělaj prasátko se zelíčkem nebo šípkovou. To zas bude v álejích nablito.
Nova je naštvaná, že se profláklo zákulisí farmy tím faupaix se zvukem. Už dokonce zatlačili na skladiště Uložto, a díly farmy bez cenzury jsou odstraněné.
@Pepazhornidolni píše:
Nova je naštvaná, že se profláklo zákulisí farmy tím faupaix se zvukem. Už dokonce zatlačili na skladiště Uložto, a díly farmy bez cenzury jsou odstraněné.
jsou to idioti
![]()
@Pepazhornidolni píše:
Máte je někdo stažené ještě v počítači?
@jullls co se týče doby, kdy chodí spát děti, tak já říkám… klííd, já tohle neřeším taky - na otázku kam ta doba spěje paní v klidu odpovídám, že NEBUDU kvůli vymyšlenejm rituálům týhle společnosti, nutit svoje děti v určitou dobu spát! Je to každého věc. Můj starší syn se taky nezastaví a odpoledne nespí vůbec - do školky nechodí, tak se z toho nepo… NÁM to takhle vyhovuje!!! ![]()
Jak měla Libuška v TV svátek, tak to bylo o 2 týdny zpět. Dívala jsem do kalendáře.