Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to ubohé, když už mají foto přímo z farmy, tak by snad měli vědět koho fotí. Nebo, že by tam byli všichni mimo i s Terkou? Někdy mi to tak připadá ![]()
@ivanak píše:
@Petttulis To já vím, co tam bylo napsané. Právě mi nejde do hlavy, že to fotil někdo přímo na tý farmě, takže žádný dodaný fotky od Skořepy a když to k tý fotce napsali, tak museli vědět, že za pár týdnů se to provalí. Navíc ten Prásk je přímo od Novy. Asi zase jejich trik, jak rozpoutat debaty.
Máš recht… Nevím, co od toho očekávali, jsou akorát za pitomce..
A nemysleli ten smíšený duel v žertu? Jako Kubí(neberou ho za chlapa) a Michal ![]()
@ivanak píše:
Dneska mě to napadlo a před chvilkou jsem si to potvrdila, že tuhle fotku, která se vydávala za Kubího dříve, fotili v den tý návštěvy na farmě. Mají na sobě úplně to samé oblečení. Takže chápu, že si bulvár udělala vymyšlenej článek, ale už nechápu, proč to tedka všude stahujou.
nojo
ale co je to v pozadí za barák?
Na farmu už nekoukam, ale vás občas ještě pročítam ![]()
Už mě farma nezajímá, za prvé odešel pro mě jediný zajímavý člověk a člověk kterému jsem fandila (Míra) a hlavně, všechno je to jen slátanina trapné televize Novy, která všechno řídí. Jo a obzvlášť potom, co tam zase strčili tu arogantní homokládu, to už mě vůbec koukat nebudu.
Tereza včera říkala, že v téhle části hry zatím smíšený duel být nemůže, proto si myslím, že určitě smíšený bude. řekla bych, že už ten příští. no uvidíme. ale zklamali mě fakt fest. počkejte příští rok, jak já se těším, jim tam dám ![]()
@29 píše:
Ses přihlásila nebo přihlásíš
no příští rok se hlásím jako první
kdybych věděla už letos, že se tohle natáčí, tak jsem tam ![]()
@Petttulis píše:
Hmm, zajímavé… Trapáci trapní, už mě se*ou. Včera se profláklo, že to je Kubovo bratr, tak stahují články, kde psali, že to je on…
Kdyby aspoň napsaly nějakou omluvu, že se spletli nebo tak ale dělají mrtvého brouka ![]()
A ted vyřadí Kubího za hrubé porušení pravidel a vrátí se Mirek
Jééé, kéž by ![]()
@Petttulis A ještě mě dorazila Sára, dělá si z nás diváku prdel, že jsme uvěřili tomu, že jeli na farmu limuzínou. Prostě úplně tak povýšeně to napsala, no mě nasrala, trapka jedna ![]()
http://prask.nova.cz/…michala.html
že by v neděli proběhl smíšený duel? ![]()
No teď jak jich je tam už málo tak pořád mají přísun alkoholu, aby se pořád dělo něco nového. (kromě jojo Kubíka)