Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2063
17.8.12 13:44

@pavlliina
Milan šel do farmy určitě s tím, že to bude reality show o tom jak se hospodaří na farmě o zvířatech o přírodě. Fakt makal, neměl kecy když měl něco udělat. Ale ostatní šli na farmu kvuli výhře, a kvuli televizní show. Pro mě je vítěz Milan a pak druhý Mirek. Jo a ještě bych málem zapomněla na hodnou Míšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
17.8.12 14:41
@jullls píše:
Holkýýýý, nevíte kde bych mohla stáhnout díly tý slovenský Farmy? :)

holkooooooooo, myslim, ze by mely byt na uloz.to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
17.8.12 15:07

Viděli jste jak včera naložil Hospodář Kubímu ten pytel na ramena? Se tam s tím motal jak osel - je slabej jak moucha protože celý dny hovno dělá. To Michal je ještě drobnější a vychrtlejší jak on ale tu chlapskou sílu přece jen má.
Bych řekl, že i sám hospodář si v duchu říká co to je za neskutečný nemehlo.

• Citovat
  • Upravit
2435
17.8.12 15:10
@Petr00 píše:
Viděli jste jak včera naložil Hospodář Kubímu ten pytel na ramena? Se tam s tím motal jak osel - je slabej jak moucha protože celý dny hovno dělá. To Michal je ještě drobnější a vychrtlejší jak on ale tu chlapskou sílu přece jen má.
Bych řekl, že i sám hospodář si v duchu říká co to je za neskutečný nemehlo.

no Kuba je Kuba, ale zase můžu říct, že se aspon snaží, oproti minule, kdy nedělal nic vůbec.
mě se líbilo, jak tam ten komentátor říkal, že nošení pytlů není pro lidi v sukni, já 50kg pytle tahám úplně normálně a když jsem viděla, jak se tam ti kluci klátili, když ten pytel nesli, tak jsem se musela smát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
17.8.12 15:14

Jo a nepřipadá vám, že poslední dobou je hospodář chválí i za né úplně stoprocentně odvedenou práci a dává ji 100% odměnu? Dřív jen něco málo měli špatně a už jim nedal 100% důkátu. Tak mi to teď úplně připadne, že hospodář jede podle scénáře jaký mu nařídí Nova a ikdyby práce farmářů stála za prd tak on je musí na kameru pochválit.
By mě fakt zajímalo jaký honorář má hospodář ve smlouvě s Novou a jestli se mu tadle habaďůra vůbec vyplati. Určitě má svojí prace dost - natož pořád obskakovat tudle farmu na baterky.

• Citovat
  • Upravit
488
17.8.12 15:15

Kubí se snažil jen chvíli, aby pak mohl Jirku s Michalem, kteří tam celou dobu makají, poučovat a moralizovat. No tak přebrali, no a co? To dřevo měl nařezat a posekat. A ne tam rozsekat cizí vrata. Je to pořád stejný rozežraný zmetek.
Nevím, proč byla Šárka naštvaná, že jí Jirka řekl, že má něco udělat, protože je sluha. Ona ale sluha opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr00
17.8.12 15:37
@amanda1979 píše:
Kubí se snažil jen chvíli, aby pak mohl Jirku s Michalem, kteří tam celou dobu makají, poučovat a moralizovat. No tak přebrali, no a co? To dřevo měl nařezat a posekat. A ne tam rozsekat cizí vrata. Je to pořád stejný rozežraný zmetek.
Nevím, proč byla Šárka naštvaná, že jí Jirka řekl, že má něco udělat, protože je sluha. Ona ale sluha opravdu je.

Naprosto souhlasím. Ostatní tam makají celou dobu a neměli si vůbec šanci odpočinout doma jako Excelence Kubíček. Teď tam dojede odpočatý a bude dělat machra. Chvili se snažit jako, že něco dělat(to jeho dělání jako práci stejně brát vůbec nejde) a potom sprostě využít situace kdy Jirka s Michalem přebrali a udělat ze sebe před kamerou největšího dříče na farmě. To že, mu Jirka ikdyž v opilosti řekl, že má jít nařezat dřevo a on tam začal fňukat, že to sám řezat nebude a potom rozfláká Hospodářovi kůlnu, vleze někam, kde něměl co dělat a potom se bude ještě chvástat, že kdyby to neudělal tak by bylo zkažený maso a že oni pro to nic neudělali - tak to je na potlamě. Jirka je farmář a řekl mu jasně - nařež dřevo. Tak měl Kubíček jít a bez keců ho nařezat. To jak zde někdo říkal, že stačilo urazit zámek tak to sem vůbec nepatří - on tam vůbec neměl co lézt a krást hospodářovi dřevo. On to dřevo měl nařezat - A to, že si začal hledat výmluvy, že on to sám řezat nebude to jen svědčí o tom jak se mu nechce dělat. Hlavně, že na ničení majetku má sily dost, to je najednou chlap - vzít sekeru a něco rozflákat umí každý pako.

• Citovat
  • Upravit
1495
17.8.12 18:10

@amanda1979 s tou Šárkou souhlasím.. taky jsem to tu psala, že nechápu co se rozčiluje..jednou je sluha a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbra
18.8.12 01:57

nevím

Poslední vyhozený duelant za odchod Libušky byl Mirek???
Když to řekla Pergnerová. :cert: Jaký na to máte názor???

• Citovat
  • Upravit
3956
18.8.12 07:59

Mirek byl ještě na farmě, když Libuška odcházela. Ale nemůžu si vzpomenout, kdo odešel před Míšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
18.8.12 09:34

@ivanak
Milan? :nevim: nejsem si jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.8.12 10:19
@LadyAnnBH píše:
@ivanak
Milan? :nevim: nejsem si jista
:pankac: Milan
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65227
18.8.12 10:53

Teď jsem četla v klasických novinách, že se jim tam za trest někdo vrátí. Toho, kdo to bude, prý určí ten, kdo v neděli vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
18.8.12 11:28

@vokishka no tak to měli i na slovenské farmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50165
18.8.12 13:01
@Petr00 píše:
Jo a nepřipadá vám, že poslední dobou je hospodář chválí i za né úplně stoprocentně odvedenou práci a dává ji 100% odměnu? Dřív jen něco málo měli špatně a už jim nedal 100% důkátu. Tak mi to teď úplně připadne, že hospodář jede podle scénáře jaký mu nařídí Nova a ikdyby práce farmářů stála za prd tak on je musí na kameru pochválit.

to máš recht :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky