Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
20.8.12 22:56
@misa027 píše:
Prosím nemáte někdo odkaz na dnešní díl, děkuju

http://uloz.to/…-08-2012-mpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.8.12 23:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepazhornidolni
20.8.12 23:28

Rajcovní „účes“.

• Citovat
  • Upravit
3999
21.8.12 00:06
@Pepazhornidolni píše:
Rajcovní „účes“.

„já jsem jen chudá děvečka z kuchyně“… asi tak nějak ne?
Když nevíte coby…(najdete to v OBI)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dvine
21.8.12 03:55

Tak to bylo zas trapný dnes, jak se tam všici vrátili.
Milana je mi taky líto, ale co asi si za to může svým způsobem sám.
Libušce je to OPRAVDU K NIČEMU, ŽE MÁ FANOUŠKY, TA TAKY MELE SRAČKY, NA TO, ŽE JÍ JE KOLIK JÍ JE.
Mirek se vidí v Davidovi, obdivuje ho, ale nechápu proč, mezi nimi velký rozdíl.
Pravda je, že Mirek si měl vzít MICHALA NA LANO NEBO ŘEZÁNÍ A BYLO BY VŠECHNO JINAK… FARMA MI ASPOŇ ZHUSILA DALŠÍ ŘADU TÉHLE SOUTĚŽE, JAK TU NĚKDO NAPSAL JE TO DROGA, TAK ASPOŇ NEBUDU KOUKAT. NASRALI MĚ TOTÁLLLLL.
Ať to dopadne, jak chce už je mi to fuk. JAKUBOVI SE PODAŘILO CO CHTĚL, ABY NÁM DIVÁKŮM UTKVĚL V PAMĚTI.
NO A DIVIM SE, ŽE DNES NIKDO NEPSAL KOMENTÁŘ K JANĚ KADEŘÁVKOVÉ, TA NAKONEC SE TAKY CHTĚLA ZVIDITELNIT, ALE V JÁDRU HODNÁ TO MYSLÍM TEĎ VÁŽNĚ. ASPOŇ SE VŽDY ZASTANE KAŽDÝHO A JE SPRAVEDLIVÁ, TO SI MYSLÍM JÁ.

• Citovat
  • Upravit
dvine
21.8.12 03:56
@Efsheny píše:
„já jsem jen chudá děvečka z kuchyně“… asi tak nějak ne?
Když nevíte coby…(najdete to v OBI)

NO TO JSEM TAKY KOUKALA CO TO MĚLA NA HLAVĚ.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
dvine
21.8.12 04:05

STEJNĚ MAJI KAŽDÝ HONORÁŘ TAK JAK TO BYLO VE VYVOLENÝCH TO JE JEŠTĚ MIMO HRU, CCA 600 KČ NA DEN KAŽDÝ… NĚCO URČO MUSÍ MÍT..JEN TAK BY TAM NEBYLI, NECHÁPU, ŽE OPUSTÍ ZAMĚSTNÁNÍ A JDOU DO TOHO… HAHA A NAKONEC TO VYHRAJE MILAN A ONI TAM DŘELI TO BY BYLO UJETÝ, A NECHÁPU LIDI CO TAM BUDOU POSÍLAT SMS, VŽDYŤ VÝTĚZE JISTĚ NOVA UŽ MÁ… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20296
21.8.12 06:39
@MarkyM píše: Šárka s tou Janou mi občas přijdou jako puberťačky :D

Mě jako lesby 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
21.8.12 06:41
@ilonaajirik píše:
Ahoj holky, nebyla ta libuše zase na mol?

Na to, že o sobě tvrdí, že je vyléčená alkoholička mi na mol přišla už víckrát..tentokrát jsem o tom byla vážně přesvědčená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.8.12 07:32
@Petttulis píše:
No jo, Sára aby náhodou nezapomněla ukázat kozy.. :poblion: Blonďatá Jana je primitivní babochlap a David už mě s těma kecama taky sere… A Míra byl s tím „údem do pochvy“ také dost trapný.. Ať už jdou zase domů… :zed: :pocitac:

Jo úd do pochvy mě taky dostal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 08:12

No, ale to co udělali včera Libušce s tou pěnou na holení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 08:14

@MarkyM Mě příjdou jako lesbičky :roll: včera dělaly jako by se 20 let neviděly.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.8.12 08:21

@Marina8

mě taky jen jsem to nechtěla napsat :oops: jsou dost trapný. Vítaly se jakoby se znali bůhví jak dlouho a pak tam po sobě lezly. Nevim, ale na to kolik jim je, hlavně Šárce tedy bych odnich očekávala asi jiný chování. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 08:23

@MarkyM Přesně tak, je to pomalu čtyřicátnice a chová se jako puberták. A nebo se chce zviditelnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 08:41

Tereza udělala pěknou botu tím, když předevčírem řekla, že jim nikdo neubyde :?:, ale naopak se jeden farmář vrátí. To se nedivim, že se toho Kuba chytil…Včera to byla opět trapárna :roll:, ale že mě to vůbec překvapuje :?. Ó Bože, jak hluboko jsem klesla, že na to furt čučim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí