Farma - reality show

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
21.8.12 11:20

Neco s webovkama nebo pc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
21.8.12 11:32

No co jsem postřehla, tak i podle fb mám pocit, že Šárka je s Michalem, ne? nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
21.8.12 11:42

Víděly jste tohle? :lol:
http://www.youtube.com/watch?…

nejlepší hláška na konec: "já jsem jim u pr.ele rád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.8.12 11:51

Tak podle vseho pry vyhraje Michal, je to znamy znameho:-) Tak uvidime, zda je to pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
21.8.12 12:04
@Petr00 píše:
Co dělá Jirka za praci, neví někdo?

Dělá něco z Počítačema ;) asi něco jako programátor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
21.8.12 12:10

@Daska77 Ale finale bude v primem prenosu takze kdo vyhraje se jste urcite nevi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 12:13
@neli23 píše:
@Daska77 Ale finale bude v primem prenosu takze kdo vyhraje se jste urcite nevi :)

I když kdoví, co je v tom za čachry. Třeba už Michal dostal info od produkce, že prostě vyhraje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
21.8.12 12:16

@Paoloska No to snad ne. :) I kdyz taky bych se tomu zas aztak nedivila kdyby to bylo dopredu urcene :zed: Nekdo taky pred nedavnem psal zesema vratit na farmu kuba a milan. Kuba se tam vratil a ted i milan. To jz asi bylo taky dopredu dane ze jako maji porusit pravidla aby tam mohli milana vratit a proc by kuba vracel na farmu cloveka ktereho manejmin rad a umozni mu tak sanci vyhrat. :think: Takzevse bylo uz dopredu dane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.8.12 12:19

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…316640_n.jpg

Ale posle FB Šárky i Michala jsou pouze přáteli - ovšem já bych to na veřejném Facebooku taky nepřiznala.. Každopádně to mezi nimi jiskří :-)

Noo a finále by mělo být už tuto neděli, že 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.8.12 12:28

Včera jsem viděla Michala u nás na koupališti, takže si myslím, že už vypadl. Byl tam s nějakou slečnou, ale nevím, jestli je to jeho přítelkyně. Dle starších informací měl chodit s nějakou modelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.8.12 12:39

No mě teda už ta farma leze na nervy .Co tam dělaj a předváděj děs běs. Žádný pravidla to nemá. Nevím proč se pořád navážej do Libušky mě teda nevadí. Starala se o jídlo a co. Jedinej kdo mi vadí je Jirka teda nemůžu si pomoct. Milan jedinej pochopil hru .Jo nechápu proč tam nemohli vrátit Míšu bylo by to spravedlivý. Jinak teda hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.8.12 12:40

Jo a stejně to je jako kdyby nadržovali Šárce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 12:41
@Soffie píše:
Včera jsem viděla Michala u nás na koupališti, takže si myslím, že už vypadl. Byl tam s nějakou slečnou, ale nevím, jestli je to jeho přítelkyně. Dle starších informací měl chodit s nějakou modelkou.

To neznamená, že vypadl. Finále je přímý přenos, tak se může teď klidně koupat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
21.8.12 12:44
@Almira-Alm píše:
Ale posle FB Šárky i Michala jsou pouze přáteli - ovšem já bych to na veřejném Facebooku taky nepřiznala.. Každopádně to mezi nimi jiskří :-)

Zas na druhou stranu, že by chodil 22letej kluk s 36letou ženskou? 8o I když možná čeká, že vyhraje ten milion, tak se jí drží. :lol:

@Soffie - tos ho klidně potkal mohla, hra už skončila a doma jsou všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
21.8.12 12:46

To jsem něvěděla, že jsou už doma. Že bude finále v přímým přenosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí