Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No co jsem postřehla, tak i podle fb mám pocit, že Šárka je s Michalem, ne? nebo se pletu?
Víděly jste tohle? ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
nejlepší hláška na konec: "já jsem jim u pr.ele rád ![]()
Tak podle vseho pry vyhraje Michal, je to znamy znameho:-) Tak uvidime, zda je to pravda.
@Petr00 píše:
Co dělá Jirka za praci, neví někdo?
Dělá něco z Počítačema
asi něco jako programátor
@Daska77 Ale finale bude v primem prenosu takze kdo vyhraje se jste urcite nevi ![]()
@neli23 píše:
@Daska77 Ale finale bude v primem prenosu takze kdo vyhraje se jste urcite nevi
I když kdoví, co je v tom za čachry. Třeba už Michal dostal info od produkce, že prostě vyhraje ![]()
@Paoloska No to snad ne.
I kdyz taky bych se tomu zas aztak nedivila kdyby to bylo dopredu urcene
Nekdo taky pred nedavnem psal zesema vratit na farmu kuba a milan. Kuba se tam vratil a ted i milan. To jz asi bylo taky dopredu dane ze jako maji porusit pravidla aby tam mohli milana vratit a proc by kuba vracel na farmu cloveka ktereho manejmin rad a umozni mu tak sanci vyhrat.
Takzevse bylo uz dopredu dane ![]()
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…316640_n.jpg
Ale posle FB Šárky i Michala jsou pouze přáteli - ovšem já bych to na veřejném Facebooku taky nepřiznala.. Každopádně to mezi nimi jiskří ![]()
Noo a finále by mělo být už tuto neděli, že ![]()
Včera jsem viděla Michala u nás na koupališti, takže si myslím, že už vypadl. Byl tam s nějakou slečnou, ale nevím, jestli je to jeho přítelkyně. Dle starších informací měl chodit s nějakou modelkou.
No mě teda už ta farma leze na nervy .Co tam dělaj a předváděj děs běs. Žádný pravidla to nemá. Nevím proč se pořád navážej do Libušky mě teda nevadí. Starala se o jídlo a co. Jedinej kdo mi vadí je Jirka teda nemůžu si pomoct. Milan jedinej pochopil hru .Jo nechápu proč tam nemohli vrátit Míšu bylo by to spravedlivý. Jinak teda hnus
@Soffie píše:
Včera jsem viděla Michala u nás na koupališti, takže si myslím, že už vypadl. Byl tam s nějakou slečnou, ale nevím, jestli je to jeho přítelkyně. Dle starších informací měl chodit s nějakou modelkou.
To neznamená, že vypadl. Finále je přímý přenos, tak se může teď klidně koupat…
@Almira-Alm píše:
Ale posle FB Šárky i Michala jsou pouze přáteli - ovšem já bych to na veřejném Facebooku taky nepřiznala.. Každopádně to mezi nimi jiskří
Zas na druhou stranu, že by chodil 22letej kluk s 36letou ženskou?
I když možná čeká, že vyhraje ten milion, tak se jí drží. ![]()
@Soffie - tos ho klidně potkal mohla, hra už skončila a doma jsou všichni.
To jsem něvěděla, že jsou už doma. Že bude finále v přímým přenosu..